40'ı çıkınca duzelirler degil mi? Duzene girerler.kız düşmezmi göbeğimiz 5. gün düştü gözleri çakmak çakmak bakıyor koca kız olduk artık
valla canım sabah bi posta emzirdim yarım saat uyumadı 10 dk sonra açtı gözleri
banyo yaptırdım tekrar emzirdim şimdi indirdim kucağımdan yine açtı gözleri
ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum beşiğini sevmedi hep kucağımda durmak istiyor
akşam ayaklarımda bile salladım dayanamayıp
O kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi
Canim senin kv.nin dedigi laflari -bebek bakimi kismi- annem bana saydiriyır. Ne yaptiysam yaranamadim anama, lohusaliktan vazgectim kizinim ben senin ya yardimci olmuyorsun bari sus! Simdi kahvaltiyi hazirladin hadi anne dedim bu kadar erken kahvalti yapamazmis gecti tv karsisina yine elinde isi oturuyor! Ben napim?O kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi
Hey yarabbim insan mi bunlar.. Canım ben olsam o kadının saçını başını yolarım ama sen ben değilsin işte,böylelerine öylesi lazım.. Yavruna odaklan ve o şirreti yok say,eşine karşıda koy tavrını.. Ailende gelecekmiş zaten.. Allah büyüktür ve yardımcımız olsun inşallahO kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi
kan sulandırıcı iğne kullandım en son pazar günü yaptım oazartesi sabah epidural sezeryan olduTemmuzcum sezeryanmi oldun bu arada eğer evetse neden ?. Hayırlı olsun allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin
. İsime ne karar verdiniz
Sağ canım daha iyi süt üretimini arttırmak için de çok iyşgüğüslerim ilk defa bugün taş gibi oldu saki kütük taşıyo r gbiyim
bugüne kadar böyle değildi annem sütle doldu diyor ssıkınca beyaz şeyler geliyor bebek emiyor ama hala aynı sertlikte sağmam mı gerekiyor acaba
40'ı çıkınca duzelirler degil mi? Duzene girerler.
Allah sabır versin canim. Üzüldüm senin için .kaynanan pek cadiymisO kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi
Allah cezasını versin .O kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi
Evet evlenmesem ben de yarım dönem sonra bende mezun olurdum hayat beni biraz erken yoğurdu okula erken başladım mesela 4 yaşımda Öğretmenin öğrenemez ama gitsin gelsin demesine inat eder gibi geçtim okumaya sonra çok başarılı bir öğrenci oldum erken bitirdim tüm okulları erken evlendim erken anne oldum :) korkarım erkenden de Dünya'ya veda ederim Allah bilir de hep öyle geliyor aklıma hızlı yaşayıp genç ölenlerden Olacağım galiba :)Amin. ne güzel genç yaşta anne olmuşsunsenin yaşındakiler hala üniversiteye gidiyor
Tövbe de beEvet evlenmesem ben de yarım dönem sonra bende mezun olurdum hayat beni biraz erken yoğurdu okula erken başladım mesela 4 yaşımda Öğretmenin öğrenemez ama gitsin gelsin demesine inat eder gibi geçtim okumaya sonra çok başarılı bir öğrenci oldum erken bitirdim tüm okulları erken evlendim erken anne oldum :) korkarım erkenden de Dünya'ya veda ederim Allah bilir de hep öyle geliyor aklıma hızlı yaşayıp genç ölenlerden Olacağım galiba :)
Kizlar size tavsiyem (ben 2014 şubat annesiyim bu arada )bebeklerinizi hep yatağında uyutun minicik şurda yatsin işte ben bakıyorum yapmayın hemen besigine yada odasına başkalarının yemini çat cikarmasina izin vermeyin yok ayakta sallayim kucakta hop hop yapayım şimdiden alisirsa sorun olmaz benim kızım 5 ay deliksiz uyudu sonra kv de gittik kalmaya orda şaştı herkea falan ses çıkar son söz annenindir şimdi uyku eğitimi vermeye çalışıyorum süper dadı gibi gece yanımızda yatmak istiyo hiç tavsiye etmem zaman su gibi akıyor bi bakicaksiniz doğum günü hazırlıkları başlamış aylarinizi verimli geçirin derim40'ı çıkınca duzelirler degil mi? Duzene girerler.
ah canim benim uzme kendini. Bu zamanlar da gecer bebegini kokla dusunme baska birseyO kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi
sen de gerildin artik dogursam bir an once diye. Tatili cocuklarin okulunu hesapliyorsun. Akisina birak birazgece esimle de tartistik, aglamakdan gozlerim $i$mi$ halde uyyakaldim
Allahtan gece uyanmadim pek ama simdi basim agriyor ..
ne gunah isledim , kimin ahini aldim ben bilmiyorum benim çilem omurluklus asla bitmeyecek
Seninki ne kadar lop olabilir. 1.65 boyla 93 ile doguma gittim su an 85 im. Karnim 5 aylik duruyor.Beni de çok rahatsız ediyo bu göbek gerçi epey küçüldü ama o yumuşaklığı o löp löplüğü sinir ediyo beni :)
Dün tartılayım dedim keşke tartılmasaydım, 52.5 kilo çıktım 10 kilo gitmiş 11 günde,44 kiloma geri döncem sanırım.. Kilom kalır diye çok umutlanmıştım oysa
Allah ıslah etsinO kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi
Bizimde sariligimiz var iki gece yatti 11 e dustu taburcu olduk kontrolde yeniden yükseldi yatacak dedi ben istemedim ins pisman olmam. Aile hekimimiz gerek yok bol bol emzir dedi. Emziriyorum ama sutumuzde kizim emmeyi red ediyor bazen o yuzden cok olmuyor sanirim. Biberona alisti sanirim. Enjektorle mi verSemMerhaba kizlar :) 12 günlük olduk biz sarilik yuzunden 2 kere hastanede fototerapiye girdik eve gelioruz degerimiz geri yukseliodun geldik cuma yine kontrole gidecez ins yukselmez.. benim oglan doktor falan olacak galiba hastaneden cikamioruz doktor sütün yeterli gelmio galiba her emzirme sonrasi mama ver dedi veriorum ama korkuyorum memeden uzaklasacak die dogum kilosunun baya bi altina düştü.. ama 2 gundur saglam beslenio ins kilo almaya baslamistir..
YMemede uyuyur goturup yatagina birakiyorum daha ben odadan cikmadan gozler aciliyor. 10 dklik sekerlemeler yapiyor onun disinda tym gun viz vizKizlar size tavsiyem (ben 2014 şubat annesiyim bu arada )bebeklerinizi hep yatağında uyutun minicik şurda yatsin işte ben bakıyorum yapmayın hemen besigine yada odasına başkalarının yemini çat cikarmasina izin vermeyin yok ayakta sallayim kucakta hop hop yapayım şimdiden alisirsa sorun olmaz benim kızım 5 ay deliksiz uyudu sonra kv de gittik kalmaya orda şaştı herkea falan ses çıkar son söz annenindir şimdi uyku eğitimi vermeye çalışıyorum süper dadı gibi gece yanımızda yatmak istiyo hiç tavsiye etmem zaman su gibi akıyor bi bakicaksiniz doğum günü hazırlıkları başlamış aylarinizi verimli geçirin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?