2015 Şubat Anneleri

kontrolun ne zaman
boyle olmazki ama : (( dermansiz guçsuz nereye kadar gidicen

Sütü bol olanlar sütyen takıyor musunuz? Ben takmıyorum acaba takılması sütün belli biryerde yoğun olarak toplanmasını mı sağlıyor ki diye düşündüm de.
Destekli sütyentakmak lazımmış canım . Aşağı doğru süt birikip taşlaşma yapabiliyormuş.

Benimde 60_70oldugu oldu sali gününe randevu verdi bakalım ne olacak. Aynen bende kendi sancimi bekliyorummmmm

meme başı çatlağı yaşayan varmı? lansinoh ve zeytinyağı sürüyorum. geçecek gibi değil ne yapabilirim ki başka?
Oooy oyy kanayan yaram benim, 1 göğsüm iyi olur gbi olmuştu yine eskiye dönmüş dün. Paptya suyuyla pansuman yapıyorum emzirdikten sonra. Sonra yıkıyorum ılık suyla lansinoh sürüp streç film sarıyorum. Baya iyi olmuştu ama dün dışarda yapamadım bunları başa sardık tekrar. Kafayı yemek üzereyim. Dün doktora söyledim piyasadan kaldırılmış bi ilaç verdi onu sürüp kurutacaksın sonra yıkayıp bepanthol sürcen dedi. Bi göğsüme onu yapıyorum birine onu. Bakalım hangisi erken iyileşecek.

Benimde 60_70oldugu oldu sali gününe randevu verdi bakalım ne olacak. Aynen bende kendi sancimi bekliyorummmmm
Öyle ki hastanede hiç şansım olmuyo tam sancı geldi diyorum eşime NST makinesindeki kağıt pırt sıkışıyo Kafayı yedim resmen diyorum ki kağıt sıkışıyo doktor gelip bakıyo sorun yok diyo tekrar eşime diyorum bak kağıt sıkışıyo diyo sen doktordan daha mı iyi bileceksin sinirden patladım doktor kaç dakika olduğuna bakmaya geldi baktı ki 10 dakika önceki yerde kalmış kağıt . Aşkım dedim ben onlara doktorluğu sana da bana inanmayı öğreteceğim elbet birgün ama ne zaman

Aynen garip bi gerginlik oluyor ama genel olarak Sakinim eşim tam destek full destek çok hareketli bu arada bebeğim korkuyorum ki kkanaldan çıkar mi diye.
Benim de öyle bi korkum var
Ama en çok da bazen çok ağır sancılarım Boşa gidiyo ona yanıyorum yürümek için çıktığımda o kadar sıkıştırıyor ki ağrılar TMM diyorum bu sefer olacak akşam kırk Ümit'le Yatıp bir ümitsizlikle uyanıyorum :) Rabbim hayırlı zamanında versin inşallah ama beklemek zor hele ikinci ise daha da zor benim için

Benim canımı yakacak kadar çok san cim olmadı hiç yada ben hissetmiyorum . Ama dışarı çıktığımda bazen çok kasiliyo yurumemi engelliyor ama kısa süreli hemen geciyo . SeN kaçıncı gunundesin. Amin aminn inşallah

Yaşında pek küçükmüş benden 10yas bide abd diyor su an orda saat 5falan mi yani

Bende sese alışyırıyorum
Yanında süpürge açalışıyor tınlamıyoR.
Rabbim çocuklarından yana yüzünü güldürsün inşallah.

40+2 deyim ben pazartesi 40+ 6 olacak da inşallah o zamana kalmaz kendi sancımla gitmek istiyorum nedense

Yaşında pek küçükmüş benden 10yas bide abd diyor su an orda saat 5falan mi yani
Şu anda 8 26 evet yaşım küçük aslında daha da küçük 94 lüyüm çünkü :) 20 yaşıma girmeden oğlumu kucağıma aldım şimdi de 21 e girmeden kızımı alacağım inşallah :) hayat çok farklı sürprizlerle çıkıyor karşımıza :) hepimize hayırlı sağlıklı Doğumlar nasip etsin Rabbim :)

Ya pazartesi Salı pembe akıntım vardı ha dedim kızımda Günü'nde gelecek yok gelmedi hala bekliyorum o akıntıda tarih oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…