kontrolun ne zamandaha kontrole gitmedim. Gidince isticem
dogurmus olmanin en guzel yani mide yanmasindan kurtulmak. Mayali seyler yiyebildim bugun mutlu oldm. Ne yersen ye asit yapar agzinda diye bir sakiz reklami vardi bazen ne yersen ye yaniyor o mide. Sen de dogur da kurtul artik
Markasını biliyorum kardeşim medikalde çalışıyo o getirdii. Unuz şerit gibi bişey cırt cırtı var nerden istersen ordan yapışıyo. Hamileyken belim ağrıyıncada kullanıyordum sıkmadan. http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/altis-termal-sauna-kemer-bel-korse-200-ml-jel-142700520 Bunun gbiNasil bir korse kullaniyrsn ben de bagladim esarp gibi birseyle daha az aciyor ozaman. Korse almamistim alsam iyi olcak seninki ne markasi
Destekli sütyentakmak lazımmış canım . Aşağı doğru süt birikip taşlaşma yapabiliyormuş.Sütü bol olanlar sütyen takıyor musunuz? Ben takmıyorum acaba takılması sütün belli biryerde yoğun olarak toplanmasını mı sağlıyor ki diye düşündüm de.
Benimde 60_70oldugu oldu sali gününe randevu verdi bakalım ne olacak. Aynen bende kendi sancimi bekliyorummmmmBugün NST ye gittim bebiş dün de gelmeyince sancılar 40 ı geçmiyo pazartesiye kadar gelmezse suni sancı verecekler yalnız ben daha önce sancım gelsin kendi sancımla doğuma gideyim istiyorum Rabbim bakalım neyler neylerse güzel eyler :)
Oooy oyy kanayan yaram benim, 1 göğsüm iyi olur gbi olmuştu yine eskiye dönmüş dün. Paptya suyuyla pansuman yapıyorum emzirdikten sonra. Sonra yıkıyorum ılık suyla lansinoh sürüp streç film sarıyorum. Baya iyi olmuştu ama dün dışarda yapamadım bunları başa sardık tekrar. Kafayı yemek üzereyim. Dün doktora söyledim piyasadan kaldırılmış bi ilaç verdi onu sürüp kurutacaksın sonra yıkayıp bepanthol sürcen dedi. Bi göğsüme onu yapıyorum birine onu. Bakalım hangisi erken iyileşecek.meme başı çatlağı yaşayan varmı? lansinoh ve zeytinyağı sürüyorum. geçecek gibi değilne yapabilirim ki başka?
Öyle ki hastanede hiç şansım olmuyo tam sancı geldi diyorum eşime NST makinesindeki kağıt pırt sıkışıyo Kafayı yedim resmen diyorum ki kağıt sıkışıyo doktor gelip bakıyo sorun yok diyo tekrar eşime diyorum bak kağıt sıkışıyo diyo sen doktordan daha mı iyi bileceksin sinirden patladım doktor kaç dakika olduğuna bakmaya geldi baktı ki 10 dakika önceki yerde kalmış kağıt . Aşkım dedim ben onlara doktorluğu sana da bana inanmayı öğreteceğim elbet birgün ama ne zamanBenimde 60_70oldugu oldu sali gününe randevu verdi bakalım ne olacak. Aynen bende kendi sancimi bekliyorummmmm
Bu arada seninde yarın doluyor takvimBenimde 60_70oldugu oldu sali gününe randevu verdi bakalım ne olacak. Aynen bende kendi sancimi bekliyorummmmm
Aynen garip bi gerginlik oluyor ama genel olarak Sakinim eşim tam destek full destek çok hareketli bu arada bebeğim korkuyorum ki kkanaldan çıkar mi diye.Bu arada seninde yarın doluyor takvim
Kapsülü sürdükten sonra yıkamak gerekiyormu canım ? Onu deneyeceğim bide.E vitamini kapsülü sur canm , Bella bee krem bir de
Benim de öyle bi korkum varAynen garip bi gerginlik oluyor ama genel olarak Sakinim eşim tam destek full destek çok hareketli bu arada bebeğim korkuyorum ki kkanaldan çıkar mi diye.
Benim canımı yakacak kadar çok san cim olmadı hiç yada ben hissetmiyorum . Ama dışarı çıktığımda bazen çok kasiliyo yurumemi engelliyor ama kısa süreli hemen geciyo . SeN kaçıncı gunundesin. Amin aminn inşallahBenim de öyle bi korkum var
Ama en çok da bazen çok ağır sancılarım Boşa gidiyo ona yanıyorum yürümek için çıktığımda o kadar sıkıştırıyor ki ağrılar TMM diyorum bu sefer olacak akşam kırk Ümit'le Yatıp bir ümitsizlikle uyanıyorum :) Rabbim hayırlı zamanında versin inşallah ama beklemek zor hele ikinci ise daha da zor benim için
Yaşında pek küçükmüş benden 10yas bide abd diyor su an orda saat 5falan mi yaniBenim de öyle bi korkum var
Ama en çok da bazen çok ağır sancılarım Boşa gidiyo ona yanıyorum yürümek için çıktığımda o kadar sıkıştırıyor ki ağrılar TMM diyorum bu sefer olacak akşam kırk Ümit'le Yatıp bir ümitsizlikle uyanıyorum :) Rabbim hayırlı zamanında versin inşallah ama beklemek zor hele ikinci ise daha da zor benim için
Biİmkiler hey onbeşli onbeşli seninki bir yaş büyükaranızda ilk doğumunyapan benim galiba 31.12.2014 te geldi bebeğim.
Bende sese alışyırıyorumaaa bak onda haklsin iste,ne dokulme ne nazlanma luksum yok benim hiç olmadi,guçlu olamsam bile oyle drumak zorundayim , ben diyorum ya size lohusalik ne demek ben bilmiyuorum diye e gosteren olmayinca bilmiyorsun :)
evdekiler uslu sayilir, araada birbilerine giriyolar ama basedebiliyorum su an , ama bebekken burda yazilanlar kadar zorlanmadim ben,hele oglum ilk 3 ay full uyudu,kilo alimi iyi oldugu için ellemezdim bende uyyarak buyurdu
3 ay bitince de saat kurmus gibi her sabah 7 de uyanmaya baslamisti ama neyse :))))
simdi uyansa da bisey olmaz çocuklarin okulu için uynaiyorum zaten ben o saaatde ...
haaaa bi kolayligim daha var abla ver abimize gece top atsan duymazlar asla uyanmazlar sese gurultuye, sabah okula uyandirmak için en az 10 dk harciyorum yapamdigim kalmiyor vallaaa
bunada sukur deyim bari benn
40+2 deyim ben pazartesi 40+ 6 olacak da inşallah o zamana kalmaz kendi sancımla gitmek istiyorum nedenseBenim canımı yakacak kadar çok san cim olmadı hiç yada ben hissetmiyorum . Ama dışarı çıktığımda bazen çok kasiliyo yurumemi engelliyor ama kısa süreli hemen geciyo . SeN kaçıncı gunundesin. Amin aminn inşallah
Şu anda 8 26 evet yaşım küçük aslında daha da küçük 94 lüyüm çünkü :) 20 yaşıma girmeden oğlumu kucağıma aldım şimdi de 21 e girmeden kızımı alacağım inşallah :) hayat çok farklı sürprizlerle çıkıyor karşımıza :) hepimize hayırlı sağlıklı Doğumlar nasip etsin Rabbim :)Yaşında pek küçükmüş benden 10yas bide abd diyor su an orda saat 5falan mi yani
Gecmis olsun. Peki bebek nasil huzurlu mu simdi. Zor oldumu sizin icin bakimi.Biz dün yaptirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?