2015 Şubat Anneleri

aa kardesimle yasitsin. Bebek tutmayi bilmiyor daha :)) hayat herkesin yolunu farkli ciziyor hakkaten 30 a geldiginde cocuklari buyutmus olursun ne guzel

Tsk ederim ben baktirayim medicale. Sarinca daha rahst ediyorum. Ne zaman iner ki bu gobek
Beni de çok rahatsız ediyo bu göbek gerçi epey küçüldü ama o yumuşaklığı o löp löplüğü sinir ediyo beni :)
Dün tartılayım dedim keşke tartılmasaydım, 52.5 kilo çıktım 10 kilo gitmiş 11 günde,44 kiloma geri döncem sanırım.. Kilom kalır diye çok umutlanmıştım oysa

Bende sese alışyırıyorum
Yanında süpürge açalışıyor tınlamıyoR.
Rabbim çocuklarından yana yüzünü güldürsün inşallah.

Canım süpürge, saç kurutma makinesi, babasının boyun kısmı ( adem elmasından dolayı daha hırıltılı bir ses varmış) sesleri anne karnındaki seslere benzediğinden kendini güvende hisseder sakinleşirmiş.
kardeşim durmadığında babam el süpürgesini açardı.
ingilizce öğretmenimize bebek görmeye gitmiştik de uyuyordu bebek hoca bizimle oturuyor içeriden süpürge sesi geliyor. Meğer Kaydetmiş süpürgenin sesini rahat uyusun diye açıyormuş uyurken

günaydınnn
kar ankara'ya da geldi beyaz bir sabaha uyandık
dün eşime takılıyordum yarın nöbetten çağırırım belki seni diye ama bugün çağırmak zorunda kalmayayım diyorum
benim de takvimin son günü bugün hayırlısı bakalım

Amin. ne güzel genç yaşta anne olmuşsun senin yaşındakiler hala üniversiteye gidiyor

Ne alakası var derken? Hımm sanırım hiç erkek bebek altı değiştirmedin sünnet edilen derinin altında idrardan kalan kalıntılar olur ve onu temizlemezsen ileride hastalık sebebi olur ama sünnet edilince orda bir birikime olmuyor

herkese hayırlı günler kızlar
takvimim bitmiş bugün
kızım mışıl mışıl uyuyor
dün gece 10,30 da uyudu sabah 5,30 da uyandı
dün çok yoruldu uyumadı tabi
2,30 dan 10,30 a kadar uyanıktı
bende alışmışım uykusuzluğa dün gece bende uyudum şimdi sersem gibiyim

Neden uyumaz ki bunlar

Sen bu günlere uyumuyo deme değerini bil büyüdükçe dahada aciliyo gözleri en tatlı halleri ayy yerim onları göbek dusmem iştir daha mis kokulular

gunaydin hanimlar
gunaydin ANKARAA :)))

inanmiyorum yaa martdan sonra ki aklima en çok gelen tarihe geldim,okullarin tatil olma tarihine
Aksam arkadasim senin bu gobek 1 hafta inmez daha dedi
insallah salliyodur :))
bugun yarin doguruyum Alalhim hayirlisiyla nolurrrr
karnim agriyor ama hafif her zaamanki gibi
insan dogum sancisinin en issdetlisini yasamk için bekkermi ben bekliyorumm, baska turlu dogmaz bu sipaa
bende emzirmek, kaka temizlemek n ayni anda 100 tane is yapmak istiyorum
yeter daaa buyuduguu , dana kadar oldu içerde :)

O kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi

gece esimle de tartistik, aglamakdan gozlerim $i$mi$ halde uyyakaldim
Allahtan gece uyanmadim pek ama simdi basim agriyor ..
ne gunah isledim , kimin ahini aldim ben bilmiyorum benim çilem omurluklus asla bitmeyecek

Sen bu günlere uyumuyo deme değerini bil büyüdükçe dahada aciliyo gözleri en tatlı halleri ayy yerim onları göbek dusmem iştir daha mis kokulular

kız düşmezmi göbeğimiz 5. gün düştü gözleri çakmak çakmak bakıyor koca kız olduk artık

Neden uyumaz ki bunlar

valla canım sabah bi posta emzirdim yarım saat uyumadı 10 dk sonra açtı gözleri
banyo yaptırdım tekrar emzirdim şimdi indirdim kucağımdan yine açtı gözleri
ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum beşiğini sevmedi hep kucağımda durmak istiyor
akşam ayaklarımda bile salladım dayanamayıp

Bizim dana gece 1 de Uyanıyor 4 saat uyanık hatta 5 bu arada nasıl oluyor bu kadar uyanık kalıyor anlamıyorum bunca zaman da emiyor tam bir dana oldu 5 te uyuyup 9 da yine Uyanıyor sonra Öğlen 12 ye kadar yine uyanık memedeyiz 4 gibi tekrar uyuyor 6 da Kalkıp yine emiyor 10 da uyuyor yine Tamamıyla düzenimiz böle oldu 9. Gündeyiz yarım kilo almışız boyumuz 2 cm uzamış normal mi bu şekilde emip uyuması sarılığı da geçti

Ya kiyamam üzme kendini canim ya. Okurken ilk lohusaligim Aklima gledi üzme Kendini allaha havale et gec. Sonra yine Sen üzülecekwsin baska kimseye Bisey olmuyo Inan. Saril yavruna Öp kokla. Bende Cok zor zamanlar gecirdim Ayrildim aylarca Ayri yasadik hep bu sebeblerden dolayi kizimin 40i Yeni cikmisti 4 Ay ayri kaldik. Ama o ayri zamanda Hep Kizimi düsündüm yavrum babasiz napardi

Canim ya kiyamam üzme kendini nolur. Olan Sana oluyo. Okurken kendi lohusaligim Aklima geldi yapma sonra Sen üzülüyosun kimseye biSey olmuyo yavruna saril öp kokla kim Ne diyosa desin bosver. Kizimda aYni seylerden Sebeb bende ayrildim aylarca ayri yasadim ama sonuc öyle Yada öyle adam kimin Ne oldugunu anladi baristik ama Noldu Babasi kizimin en Güzel büyüdügp anlari kacirdi. Cok Kötü hamilelik ve 5 AY Dogum sonrasi gecirdim. Ikinciyi yapmak kesinlikle istemyordum ayni seyler olcak diYe ama Rabbim istemeden verdi simdi iyiki olmuS diyorum. Esimde Cok cok farkli. Ondan kimseye firsat verme erkekler Bazen anlamiyo Iste yada islerine gelmiyo. Kimse icin kendini yipratma yavruna saril kokla. Biz onlar icin variz artik. Uzattim. Biraz kusura bakma ama ayni kendimi gördüm üzülüyorum böyle okuyunca inan.

Hic bilmiyorum bunlar mi normal biz mi anormaliz. Tecrubesizlik de ayri dert. Beceremiyorum bakmayi. Gece sapkasi burnunu kapatmis vik vik ses geldi kiz gidiyor diye firladim yataktan simdi de dikislerim sizliyor

gece esimle de tartistik, aglamakdan gozlerim $i$mi$ halde uyyakaldim
Allahtan gece uyanmadim pek ama simdi basim agriyor ..
ne gunah isledim , kimin ahini aldim ben bilmiyorum benim çilem omurluklus asla bitmeyecek

Hayirdir ya Son günlerde. Bende Cok sinirli Ve agressivim adam Bana Gecen diyoki. Sen bi dogur ozaman görürsün Naz yapmayi. Adamlar sabirsizlikla normallesmemizi bekliyolar :))) Salla gitsin ya üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…