2015 Şubat Anneleri

Benim bir tane Dikiş var diye heralde iki gun biraz acıdı sonra geçti. Zaten ip falan da görmedim ben hic. 21 gün oldu doğum yapalı o bölgem artık eskisi gibi.

Ben 10 gündür lansinoh diye bi krem kullanıyorum doğum öncesi kullanmak çok fayda ediyormuş bi hemşire ark söylemişti İnş faydasını görürüm sende muhtemelen biliyorsundur bu kremi değil mi?
Doğumdan 1 ay önce başladım canım hala kullanıyorum ama çare olmadı. Delirmek üzereyim artık.dudaklarımı ısırmaktan dudaklarım şişti su topladı. Geçmesini çok istiyorum mama vermek istemiyorum

Doğum yapanlr. B12 ilacı kullanan varmı ? Ben çok ağlıyorum diye doktor b12 verdi fakat emzirirken kullanılmaz yazıyo prospektüste. Kullanmaya cesaret edemedim henüz.

Meme ucu yarası olanlar. Yaranız nasıl ? Meme ucunun etrafımı tam ortasımı yara ? İltihaplı gbimi yarık yarık mı ?

Doktor beni 20 ve 40.gunlerde kontrole cagirdi. Sizi cagirmadi mi. Enfeksiyon yok dedi ama bir fitil verdi lekelenme bitince basla dedi
Çağırmaz olur mu maalesef vizite kağıdı kayboldu :( kaybolmasın diye saklayan eşim lafı yiyen ben ya :(

Meme ucu yarası olanlar. Yaranız nasıl ? Meme ucunun etrafımı tam ortasımı yara ? İltihaplı gbimi yarık yarık mı ?
Bir ilaç almıştı eşim ilk 1 hafta felaket yara oldu her emzirmeden sonra sürdüm yıkamaya gerek yok yazıyor kağıdın da hemencecik iyileşti. Şimdi şükür iyi memenin ucu yara oldu benim.

Nasıl tutuyorsun bebeği onu öğrenmek istedim. Yere basamııyorya bir yöntemi mi var.
Evet banyo yaptırıken yüzü yüzüne bakacak şekilde koluna yatıyorsun elinle bebeğin kolunu tutuyorsun aynen bu şekilde arkasını tutuyorum çok rahat oluyor pişik derdi bile olmuyor suyu ayarlıyorum hemen lavaboda yıkıyorum.
Anlatabildim mi acaba :-(

Kizlar size dogumumun ayrintilarini anlatmadim. 5 gun hastanede yattim. Hemde sonda takili olarak. Idrar torbamda yapisiklik olmus ilk sezeryandan dolayi. Parca unutmuslar.kanama olmus alirken kotuymus baya. Spinal olmustum zaten. Eyvahh filan dediklerini anladim.ama bana caktirmadilar. Doktorum cok basariliydi. 3.cu cocugu dusunmeyin dediler... Bilmiyorum biraz moralim bozuldu.Rabbim bunlara saglik sihhat versin... Bnde durumlar boyle

Bizimde öyle altını açınca hapşurıyor bir kez yıkadık sızmıştı çünkü yoksaki her defasında bir tasa sıcak su koyuyoruz müslin bezi içinde yıkayıp siliyoruz sonrada kurutuyıruz. Islakk mendiller soğuk oluyor bebekler üşüyormuş ıslak mendil kullanmamanı tavsiye ederim.
Evet her mendil sürdüğümde irkiliyor.Bende elimde ısıtıyorum.

VAHIDE sorma yaaa gelmiyor bu bebis ..
bi daha burayaada yazmiycam sancim avr diye, yalanci çoban ggibi oldum
ama dun gerçekten kasilmalrim çokdu , simdi azaldi : (((
esim bi an once dogur diyor,elimde kalicak bu adam benim o olaackkkk:KK4:
Doğuma beraber mi gireceksiniz ? Çok güzel çok iyi eşle doğuma girmek amaaaa luzümsuz konuşmaları insanı dellendiriyor :KK62: sancı geldi mi sancın mı var ? Looooo zaten tipimden belli değil mi ağzımı açamıyorum su bile istememiyordum adam bide Konuşmamı istiyordu :KK62:

Bir ilaç almıştı eşim ilk 1 hafta felaket yara oldu her emzirmeden sonra sürdüm yıkamaya gerek yok yazıyor kağıdın da hemencecik iyileşti. Şimdi şükür iyi memenin ucu yara oldu benim.
İlacın adını rica edebilir miyim ? Bide kıyafetime yapışıyo meme ucumçıkartırkende kanıyo. Nasıl engelliyosunuz ? Göğüs pedinede yapışıyo pamuğada.

İlacın adını rica edebilir miyim ? Bide kıyafetime yapışıyo meme ucumçıkartırkende kanıyo. Nasıl engelliyosunuz ? Göğüs pedinede yapışıyo pamuğada.
purelan 100 yazıyor ben yurtdışındayım ama prospektüste Türkçe'de var sürünce yumuşak olduğu için gögüs pedine yapılmıyordu. Nette baktım tr'de varmış.

Anladım canım teşekkür ederim. Bi araştırayım
Ben baktım varmış tr'de içeriğimde yazıyor

Kullanım Durumları:
·Anne ve bebek için %100 doğal, saf ve güvenli, emzirme dönemindeki meme ucu çatlaklarının tedavisinde idealdir.

·Gebeliğin 8. ayından itibaren kullanıldığında meme uçlarının çatlamasını önler ve göğüsleri emzirmeye hazırlar. Çatlamış yada ağrılı meme uçlarını rahatlatır, iyileştirir ve korur.

·Doku yenileyici özelliğinden dolayı iyileştirmeyi hızlandırır.

·Purelan 100 Krem cildin kaybettiği nemi yeniden kazanmasını sağlayarak oluşturduğu mükemmel nem bariyeri sayesinde meme uçlarının kurumasını önler.

Kremin Güvenliği:

·Purelan 100 Krem' in bilinen yan etkisi yoktur. Allerjen değildir. Gözenekleri yada süt kanallarını tıkamaz, hiç bir şekilde süt üretimini ve emzirme sürecini etkilemez.

·Hiç bir katkı ve kimyasal madde içermez. (Örn: alkol,parfüm).Tatsız ve kokusuzdur.

·Kullanımdan önce veya sonra silme ve temizleme gerektirmez. Hem bebek hem de anne için güvenlidir.
Paket İçeriği: Bir pakette 37 gr Purelan 100 krem vardır
Markanın Ait Olduğu Ülke: İsviçre

Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
Canım gözün aydın nasıl mutlu oldum anlatamam :) allah gönlüne gore verdi çok şükür :) darısı emzirmeye artık :) Güle güle büyüt bebeğini

Sürekli elimde bi pompa , azıcık süt geliyor gelmiyor . Saçlar başlar birbirinde deli kadın stilini evde temsilen bulunuyor gibiyim . Kadın olduğumu doktora gittikçe hatırlıyorum .
Mutsuzluk belirtisi göstermek de kötü anne yapacağından beni , susuyorum susuyorum .
Hamile giysileri sadece oluyor üzerime , bişey giyip de yakıştıgi yok. Daha çok erken, bana verilecek cevap bu biliyorum ama bu bedenden çıkıp eski halime dönmek istiyorum .

Back
X