2015 Şubat Anneleri

Sabah aksam krem suruuoruz. Dun dedigin gibi uykuluydu ve hafif morardi. Sanki cis yaptigi zaman aci hissediyor agliyor.cok huzursuzluk yapmiyor. Huzursuz hissettigin an emzir rahatliyor bebis. Lokal anestezi etkisi 5-6 saate biter dedi dr. Bandaji icin de 2 saate de dusebilir 2 gune de dusebilir dedi. Agri kesicisi emzirmek dedi. Bu donem daha cok emzir.
Sagol canim suan daha iyi dedigin gibi bol bol emzirdim
Cisinide altini acinca yapti iki kez ama aglamadi
krem surunce agliyor
bizim bandaj eve gelince altini actik dusmustu dr aradik acik kalsin dedi
bir iki gun gecsr rahat edicez insallah ikimizede hayirli olsun:KK56:

hayirlisi olsun canim insallah
benim suni sanciya da 9 gun kaldi ...
Hayırlısı bakalım kızım için hatim yapıyordum bugün iki Cüz daha okudum sabah bitmesine 4 Cüz kaldı pazartesiye kadar okurum kalanını inşallah :) belki bitirmedim diye gelmiyordur o akşam geleceğinin sinyallerini versin kalan dört cüzü de şimdi okurum hiç üşenmem :(

YıkAmak demiyorum. Filem.var ama.Poposunu yıkıyorlarmış kaka yapınca.
Yani her seferinde tamamen soymuyorlar heralde.
Birde ben bezlerken bile iki dk popusu açık kalsa hemen hapşuruyor.
YıkaSam ne olur kimbilir.evimizde sıcak halbuki
hapsursun kiz usumez ondan bisey olmaz. Nasil alistirirsan oyle gider cok sicaga alistrma

Kizlar size dogumumun ayrintilarini anlatmadim. 5 gun hastanede yattim. Hemde sonda takili olarak. Idrar torbamda yapisiklik olmus ilk sezeryandan dolayi. Parca unutmuslar.kanama olmus alirken kotuymus baya. Spinal olmustum zaten. Eyvahh filan dediklerini anladim.ama bana caktirmadilar. Doktorum cok basariliydi. 3.cu cocugu dusunmeyin dediler... Bilmiyorum biraz moralim bozuldu.Rabbim bunlara saglik sihhat versin... Bnde durumlar boyle
gecmis olsun canim. Duzeltmislerdir sorun olmaz ins baska cocuk olursa da. Ne parcasi unutmuslar allah korusun hepimizi

Sagol canim suan daha iyi dedigin gibi bol bol emzirdim
Cisinide altini acinca yapti iki kez ama aglamadi
krem surunce agliyor
bizim bandaj eve gelince altini actik dusmustu dr aradik acik kalsin dedi
bir iki gun gecsr rahat edicez insallah ikimizede hayirli olsun:KK56:
Evet krem surunce agliyor o ara emzik veriyorum daha sakin oluyor. Bizim bandaj daha dusmedi. Hayirli olsun :)

Bugun daha az uyuyor. Uyutmak icin ugrasiyoruz bayaa. 2gun yikamayin dedi sonra gun asiri yikayin dedi. Pazar aksami yikayin dedi ilk. Sut verdigin surece huzurlu emzirme kampindayim resmen :) senin bebis kac gunluk. Bizim bgn 26.
Benimki bir ay uc gunluk
Bizede pazartesi yikayabilirsiniz dedi
ben ikinirken morarinca cok korktum hslada huzursuzum elimde degil kucagimdan birakamiyorum
pasam bu gece guzel uyuyacak ama ben gozumu kirpmam heralde
Onumuzdeki cumartesi kirkimiz cikiyo

Doğumdan 1 ay önce başladım canım hala kullanıyorum ama çare olmadı. Delirmek üzereyim artık.dudaklarımı ısırmaktan dudaklarım şişti su topladı. Geçmesini çok istiyorum mama vermek istemiyorum
simdiye kadar neleri denedin canim ?
gogus kalkanini denedinmi
meme ucunun kesinlikle iç çamasirina degmemesi lazim,hava almasi lazim, ne yapsan iyilesmez hava almadiig surece
Bi kaç gün kalmış ne güzel :) ben özledim valla bazen bu Hevesle 3. Bile yaparım yani :)))) hey gidi günler her :))
evet canim 10gune kalmaz artik tek sayi ya dustu safak
gelemsede mudahale edecekler 2 mart da ..

Doğuma beraber mi gireceksiniz ? Çok güzel çok iyi eşle doğuma girmek amaaaa luzümsuz konuşmaları insanı dellendiriyor :KK62: sancı geldi mi sancın mı var ? Looooo zaten tipimden belli değil mi ağzımı açamıyorum su bile istememiyordum adam bide Konuşmamı istiyordu :KK62:
evet canim doguma giriyor esim
ilk ikisinde girdi,bunun hatri kalmasin bunada girecek ins :) resim çekiyor ilk anlarini bi tek ona yariyor valla :))

Yok gibi görünüyor bakalım Allah bilir de burada bebek yada sen tehlikeye girersen sezeryana alıyorlar ama normali mutlaka deniyorlar
evet canim burada da oyle
sezeryan olursada gerekli oldugu için olmus olucakdir
zaten bi dahakine de yine basa dönüp normal denetiyoalr :))

su imzamdaki tarihdemi gelecek acaaba :) butun gun gozume o tarih ilisiyor :))

Hayırlısı bakalım kızım için hatim yapıyordum bugün iki Cüz daha okudum sabah bitmesine 4 Cüz kaldı pazartesiye kadar okurum kalanını inşallah :) belki bitirmedim diye gelmiyordur o akşam geleceğinin sinyallerini versin kalan dört cüzü de şimdi okurum hiç üşenmem :KK43:
Bir an once bitir cuzleri. Oglumda biz okuyorduk okumaya niyet ettigimiz sayiyi tamamladik ertesi gun dogdu

Selam kızlar kurtaranlara geçmiş olsun bekleyenlere allah sabır versin insallahh.
Ben ayin 11inde doğurdummm
41.ci haftada randevum vardı gittiğimde idrarda protein yüksek tansiyon ve amnio sivisinin azalması sonucu suni sancı yla doğurdum aldım kızımı kucagima..
Ama hala hastanedeyiz kızın enfeksiyon geçiriyor dua edin nolur çok zor günler geçiriyorum :(
Üstelik çok fazla dikisim var bugün doğurabilir 10 gün oldu ben hala ayağa kalkamiyorum ağrı kesici bile fayda etmiyor benim durumumda olan var mı :(

sirtim hatta kaburgalarim agriyor .. agriyip sizlamadik kemigim kalmadi dogurunca geçer insallah
yoksa uç çocuga nasil bakicam ben .. :(

Selam kızlar kurtaranlara geçmiş olsun bekleyenlere allah sabır versin insallahh.
41.ci haftada randevum vardı gittiğimde idrarda protein yüksek tansiyon ve amnio sivisinin azalması sonucu suni sancı yla doğurdum aldım kızımı kucagima..
Ama hala hastanedeyiz kızın enfeksiyon geçiriyor dua edin nolur çok zor günler geçiriyorum :KK43:
Üstelik çok fazla dikisim var bugün doğurabilir 10 gün oldu ben hala ayağa kalkamiyorum ağrı kesici bile fayda etmiyor benim durumumda olan var mı :KK43:
çok geçmis olsun canim sanada kizinada .. kizina ne diyolar ne enfeksiyonu ? hastaneden hiç çikmadinizmi ?
Allah sifa versin yavrunada sanada

Sürekli elimde bi pompa , azıcık süt geliyor gelmiyor . Saçlar başlar birbirinde deli kadın stilini evde temsilen bulunuyor gibiyim . Kadın olduğumu doktora gittikçe hatırlıyorum .
Mutsuzluk belirtisi göstermek de kötü anne yapacağından beni , susuyorum susuyorum .
Hamile giysileri sadece oluyor üzerime , bişey giyip de yakıştıgi yok. Daha çok erken, bana verilecek cevap bu biliyorum ama bu bedenden çıkıp eski halime dönmek istiyorum .
Canım bize boşalt içini.
Gerçekten dışardakilere mutsuzum desen kötü anne gözüyle bakıyorlar.
Bende kızımı çok seviyorum. Yüzüne bakıp bakıp duygu sellerine kapılıyorum ama içimde derin bir hüzün var.
Aşırı mutsuz hissediyorum kendini.
Kolay değil bu bir dönüm noktası,hayatımız kökten değişti. Alışana kadar böyle olacak.
Bu demek değil bebeği istemiyoruz ya da sevmiyoruz.
Belki ikinci anneler böyle hissetmiyordur.

Ama hala hastanedeyiz kızın enfeksiyon geçiriyor dua edin nolur çok zor günler geçiriyorum :KK43:
Üstelik çok fazla dikisim var bugün doğurabilir 10 gün oldu ben hala ayağa kalkamiyorum ağrı kesici bile fayda etmiyor benim durumumda olan var mı :KK43:
Hayirli olsun.insallah biran once toparlanir bebisin.normal dogum dikislerinin gecmesi lazimdi iltihaplanma mi oldu

Back
X