Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok dusunmemeye calisiyorum ama bende sezeryandan ok korkuyorum. nornal dogum istiyorum. ama benim bebis nornal yoldan gelmemek icin direniyo resmen. daha kanala inmedi. dun aciklik ya da yumusama yoktu. agrilarim artinca sevindim ama duzene girmedi bir turlu. sende bebegini saglikli bir sekilde kucagina aldin onemli olan da o. dusunup uzme kendini. ikinciyi dusunuyosan insallah o normal dogum olur.Benim de sancılarım düzenli değildi ama suyum geldi,3 cm de açılmam oldu,suni sancı verdiler öyle düzene girdi sancılarım ama şiddetliydi.. Benim olmadı ama en kolayından normal doğum nasip etsin Rabbim bekleyenlere.. Sezaryenden muhafaza eylesin,ben de travma oldu zira..
Aynen öyleevet canim burada da oyle
sezeryan olursada gerekli oldugu için olmus olucakdir
zaten bi dahakine de yine basa dönüp normal denetiyoalr :))
Oğlum Öğlen uykusuna yatınca okuyabiliyorum diğer türlü fırsat vermiyor çünküBir an once bitir cuzleri. Oglumda biz okuyorduk okumaya niyet ettigimiz sayiyi tamamladik ertesi gun dogdu
Aldımı ? Benimki düşecekmiş kendi kendine bugün kontrole gıttım dsha iyiyim. En azından oturuyorum artık10 gun sonra dr aldı kurtuldum ben..ayni senin gibi oturamiyordum ben de
Inşallah hepimiz müdahalesiz yaparız doğumlarımızı sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi :)Bennnnn. Biliyorsun beni 40+2 yim sali günü randevum var ne olacak hicbi bilgi vermedi doktor
Sıkıntımı var alt tarafta ... Bana hiç bişey vermedi kurusun kendi kendine dedi 13.gundeyız daha yeni rahatça oturuyorum... Doğum sonrası zor oldu evetYa işte benim aprolforta alerjim var dolarex içiyorum ayrıca Aradım bende söyledim numismed vermişti onunla yıkıyodum Vajinorm jel al dedi günde 3 kere kullanıyorum şimdi sarı bişey dikişlere sür bırak dedi ama fayda yok valla soğudum doğumdan falan ya
Normalde düşmesini bekleriz ama bu ipler brz zor eriyor dedi hatta erimiyormus..belkı kullandığı iple ilgilidir.. o yüzden hastaları 10.günde çağırıyorum genelde dedi bnmki düşmeyenleri aliyormusAldımı ? Benimki düşecekmiş kendi kendine bugün kontrole gıttım dsha iyiyim. En azından oturuyorum artık
Ben de dun diken ustunde hep bebisi izliyordum. Derken uyuyakalmisim :)Benimki bir ay uc gunluk
Bizede pazartesi yikayabilirsiniz dedi
ben ikinirken morarinca cok korktum hslada huzursuzum elimde degil kucagimdan birakamiyorum
pasam bu gece guzel uyuyacak ama ben gozumu kirpmam heralde
Onumuzdeki cumartesi kirkimiz cikiyo
Bu sikintilari yasayacagini bilsen sezaryan tercih eder miydin ? Merak ettim bak simdi :)Benim de 2 hafta oldu ama hala yarı oturur yatıyorun,yürürken çökecek gibiyim,kamburum çıktı sanki,ayakta durup diklenince derin nefes alamıyorum,ağırlık hissi çok fazla.. Umarım 40 a kalmadan biter bütün sıkıntılar, musmutlu oluruz bi an önce![]()
Göğüs kalkanı kullan ıkı gün geçer bende öyleydım krem fayda etmıyorGogus icin lansinohtan baska krem kullanan var mi? Bende pek ise yaramadi bu krem, emzirmek iskence gibi suan
gitmesen içine oturur zaten:)
:) gitcem başka yolu yok, belkim hırsım gecer biraz![]()
o ne olaki ? gogus ucu koruyucusu ne yani ? kalkanimi diyorsun yoksa çocugun emdigi meme ucunumu ?Emzirme problemi yaşayanlar avent göğüs ucu koruyucu alsın. %100 işe yarıyor. Ben o kadar umutsuzdum ki. Bağıra çağıra emzirirken tek çözüm bu oldu. Ohhh dedim artık
heheheheh eniste hakli olabilir :))Dün eşim bir kutu kuru pasta almış hepsini yedim.
Akşam geldi dedim şu sezaryen acısıda geçmiyor sanki karnımın içine taş doldurmuşlar beni aşağı doğru çekiyor.
Diyor aşağı çeken yediğin kuru pastalar olmasın.
o ne olaki ? gogus ucu koruyucusu ne yani ? kalkanimi diyorsun yoksa çocugun emdigi meme ucunumu ?
meeme ucunu diyorsan alisinca geri anne nin gogsunu almayan bebek çok duydum dikkat et ona
Benim tercihim değildi sezaryen,acil oldu.. Suyum geldi gece,hastaneye gittim 3 cm açılmam vardı sevindim,sabaha kadar önce kendi sancımı sonra da suni sancı çektim ama ne açılmam 3 cm yi geçti ne de kızımın başı aşağı indi,hafif olan kanamam da artınca dr um acil sezaryene aldı beni,daha korkmama fırsat kalmadan kendimi sedye üstünde titrer bi halde ameliyathanede buldum.. Spinal anestezi yaptılar ben kesi başlayınca canım yanıyo dedim ve sonrasında bi ilaç kokusu hatırlıyorum en son.. Gözümü açtığımda ameliyathaneden çıkarıyolardı beni.. 2 hafta geçti ama hala o travmayı atlatamadım ben.. Bedenende ruhen de iyi durumda değilim.. Herkesin tercihine saygı duyuyorum ama sezaryen hiç istemediğim ve korktuğum bişeydi ve malesef başıma geldi.. Hayırlısı böyleymiş.. Allah isteyen herkese en kolayından normal doğum nasip etsin inşallahBu sikintilari yasayacagini bilsen sezaryan tercih eder miydin ? Merak ettim bak simdi :)
slikon uç nasil bisey, google da abkdim benim dedigime benziyordu ismi yazincaYok onun dedigi baska senin dedigin silikon uc. Benim bebe bu silikon uca alisti arada aliyo memeyi ama genelde almiyoya hic almazsa.. Bu zikkimla surekli tak cikar cok zor
![]()