2015 Şubat Anneleri

g%C3%B6g%C3%BCskoruyucu.jpg
bu slikon uç olarak geçiyor

lPAV-756_1.jpg
buda gogus ucu koruyucusu geçiyor

Dnden bugüne hala doğuran olmamış anlaşılan :( biz artık Pazartesi gideceğiz duruma göre iki gece sonra oğlum kucağımda olacak İnş ...

Benim tercihim değildi sezaryen,acil oldu.. Suyum geldi gece,hastaneye gittim 3 cm açılmam vardı sevindim,sabaha kadar önce kendi sancımı sonra da suni sancı çektim ama ne açılmam 3 cm yi geçti ne de kızımın başı aşağı indi,hafif olan kanamam da artınca dr um acil sezaryene aldı beni,daha korkmama fırsat kalmadan kendimi sedye üstünde titrer bi halde ameliyathanede buldum.. Spinal anestezi yaptılar ben kesi başlayınca canım yanıyo dedim ve sonrasında bi ilaç kokusu hatırlıyorum en son.. Gözümü açtığımda ameliyathaneden çıkarıyolardı beni.. 2 hafta geçti ama hala o travmayı atlatamadım ben.. Bedenende ruhen de iyi durumda değilim.. Herkesin tercihine saygı duyuyorum ama sezaryen hiç istemediğim ve korktuğum bişeydi ve malesef başıma geldi.. Hayırlısı böyleymiş.. Allah isteyen herkese en kolayından normal doğum nasip etsin inşallah :KK43:
bebegin ve sen iyisin ya canim gerisini bo$ver
dusunme artik 2 hafta oncesini , agri sizilarinda bi an once diner unutursun bu gunleri insallah ..
zaman herseyin ilaci, biraz sabret bu arada da kendini harap etmeyi birak

Canım bize boşalt içini.
Gerçekten dışardakilere mutsuzum desen kötü anne gözüyle bakıyorlar.
Bende kızımı çok seviyorum. Yüzüne bakıp bakıp duygu sellerine kapılıyorum ama içimde derin bir hüzün var.
Aşırı mutsuz hissediyorum kendini.
Kolay değil bu bir dönüm noktası,hayatımız kökten değişti. Alışana kadar böyle olacak.
Bu demek değil bebeği istemiyoruz ya da sevmiyoruz.
Belki ikinci anneler böyle hissetmiyordur.
Benim ikinci ama sizin hissettiğinizi bende ilkinde hissettim maalesef çok zor günler geçirmiştim ama bunda eser yok o hallerimden :KK51: çok daha mutlu hissediyorum hem fiziksel hemde ruhsal olarak.

Benim de sancılarım düzenli değildi ama suyum geldi,3 cm de açılmam oldu,suni sancı verdiler öyle düzene girdi sancılarım ama şiddetliydi.. Benim olmadı ama en kolayından normal doğum nasip etsin Rabbim bekleyenlere.. Sezaryenden muhafaza eylesin,ben de travma oldu zira..
canim benim normal dogum yapmis olsan da lohusalik zor. Yine aglardin. Bu hormonlarimizla ilgili biraz da.
Tabi sezeryandan oturu oturup kalkamamk agrina gidiyor insanin. Oglumla ilgilenememek cok etkiledi beni de. Ama nasiptn ote yol yok. Lohusalik huznu diye birsey var az cok herkes yasiyor tek sucu seseryana yukleme. Gececek bu gunler

Bu defa terlemiyorum odem de yavas gidiyor. Deli gibi su iciyorum odmi atsin diye kendiliginden 7 li kilolara insem aynada insana benzemeyen bir surat goruyorum.
40 ciksa biraz iyilesiriz hepimiz de bu dega uyku duzeni olay olur. Uyuyamadiktan sonra iyi olamayiz yine. Annelik zor is. Ama agu bugu demeye baslarlar icimiz erir oyle boyle gecer gunler.

Ogluma sordum gobegim kuculmus di mi dedim. Biraz kuculmus ama biraz da buyuk gibi dedi. 2,5 yasindaki cocuk bile farkinda. Oyy oyyy

Bu defa terlemiyorum odem de yavas gidiyor. Deli gibi su iciyorum odmi atsin diye kendiliginden 7 li kilolara insem aynada insana benzemeyen bir surat goruyorum.
40 ciksa biraz iyilesiriz hepimiz de bu dega uyku duzeni olay olur. Uyuyamadiktan sonra iyi olamayiz yine. Annelik zor is. Ama agu bugu demeye baslarlar icimiz erir oyle boyle gecer gunler.

Ogluma sordum gobegim kuculmus di mi dedim. Biraz kuculmus ama biraz da buyuk gibi dedi. 2,5 yasindaki cocuk bile farkinda. Oyy oyyy
hhaha benim çocuklar kesin anne içerde bi tane dahami var derler
çok acimasiz oluyor bu veletler: ))))

Ben de herkes gibi lohusalık hüznünü yaşıyorum ama öyle böyle değil resmen dibe vurdum.Anlamlı hiçbir şey yapmıyorum gibi geliyor.Her şeye ağlayasım geliyor insanlara ters davranıyorum hissettiklerimin tarifi çok zor.Gündelik hayatıma devam edemiyorum kafam zaten bir milyon.Daha 1 hafta oldu ben de normaldir dedim ama 1 aya yakın olanalar da yaşıyor sanki aynı sorunu ne zaman geçiyor kızlar az da olsa mutluluk düzelme ne zaman geliyor? Ona göre kendimi unutacağım o güne kadar.Hepinize az gözyaşılı az hüzünlü geceler sabah güzel olsunn.. Uyku zaten yok ben de neyse...
Senin kadar pozitif biri de bunu yaşıyorsa biz ne yapalım.
Ben 27. Gündeyim daha iyiyim ama yinede içimde bir hüzün vaR.
Daha az ağlıyorum en azzından.
Bebek biraz büyüdükçe daha iyi oluyorsun.

Back
X