- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
dogurcaksin bir iki gune sen. Stres yapma.hadi insallah hayirlisiyla gelsin insallah canim
kolay bi dogumun olsun ins
benim var sancimda umudum yok sesimi çikarmiyorum :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogurcaksin bir iki gune sen. Stres yapma.hadi insallah hayirlisiyla gelsin insallah canim
kolay bi dogumun olsun ins
benim var sancimda umudum yok sesimi çikarmiyorum :))))
Evet canım oturamıyorum normal o tarafa denk gelmemesi Lazım hep soluma Doğru oturuyorum Çarşamba kontrolüm varSıkıntımı var alt tarafta ... Bana hiç bişey vermedi kurusun kendi kendine dedi 13.gundeyız daha yeni rahatça oturuyorum... Doğum sonrası zor oldu evet
Ben bunu yerim yer.
Allahım insana evladı ne tatlı geliyormuş.
Sıpam benim.
bu slikon uç olarak geçiyor![]()
buda gogus ucu koruyucusu geçiyor![]()
Senin kadar pozitif biri de bunu yaşıyorsa biz ne yapalım.
Ben 27. Gündeyim daha iyiyim ama yinede içimde bir hüzün vaR.
Daha az ağlıyorum en azzından.
Bebek biraz büyüdükçe daha iyi oluyorsun.
Suya verdim kendimi ic ic nereye kadar
Yansin geceeleer varsin sabahaaa
Ya Hakkımızda hayırlısı olsun o kadar saçma ki pazartesi önce NST saat 9 da sonra kontrol 10 buçuk kontrolden sonra tekrar hastaneye gideceğim doğuma o kadar saçma ki en azından açılmam çoğalır da pazartesiye kadar belki birkaç gün daha bekler diye umuyorum ama hayırlısı ne ise o olsunyarin 39+4 olucam galiba
çarsamba al sana 41 . haftaa
hastanenin verdii tarih 41 . haftanin sonu oy ben nerelere gidem
bide basima suni sanci çikmasa nolurrr
Seninkinin cinsiyeti ne canım kız ise benimki gibi naz yapıyordur
Tabiki ASLI yok canım bak ben 41. Haftada doğurdum ÇOĞU kişide öle oldu 40. Haftalarda oldu nazlı bizim kızlarKız benimki de canım
kızlar erken gelir derler ama onunda aslı yok demekki
fazlada naz yapmasinlar canım
Aynen fazla naz anne usandırırKız benimki de canım
kızlar erken gelir derler ama onunda aslı yok demekki
fazlada naz yapmasinlar canım
Canım sen normal mi doğurmuştun ??Tabiki ASLI yok canım bak ben 41. Haftada doğurdum ÇOĞU kişide öle oldu 40. Haftalarda oldu nazlı bizim kızlar![]()
Evet doğuran yok ki heveslenelim bu hafta olmadı sanırım galiba çoğumuz pazartesi doğum yapacağızDnden bugüne hala doğuran olmamış anlaşılanbiz artık Pazartesi gideceğiz duruma göre iki gece sonra oğlum kucağımda olacak İnş ...
İnş Pazartesi doğum yapmak nasip olur en korktuğun günlerce yatıp doğuramamakEvet doğuran yok ki heveslenelim bu hafta olmadı sanırım galiba çoğumuz pazartesi doğum yapacağız![]()
Canım bende normal beklerken birden sezeryana akıtmaktan çok korkuyorum öyle bir durum ki kv dem 4 defa sezeryan olmuş ben istemiyorum dedikçe birşey olmaz diyecek bende durduk yere bağırıp çağırmaktan korkuyorum . Çok doğum videosu izledim belki o yüzden sezeryan istemiyorumdurİnş Pazartesi doğum yapmak nasip olur en korktuğun günlerce yatıp doğuramamak![]()
Canım bende hiç uyuyamam onlar uyuyunca kendime vakit ayırmazsam paspalın teki olup çıkıyorum bu da moralime iyi gelmiyoDoğuranların çoğu girmiyor artık
Benim gibi değiller sanırım bebek uyuyunca uyuyorlar.
Öyle yapıncada hiç yaşamadan hayat devam.ediyormuş.gibi geliyor