• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 63
e bunlarin farki ne simdi: )

Yukardaki ikisi ayni kalkan var bi de o farkli onu emzirmedigin zamanlarda takiyosun ped yerine. Bolece gogus ucun camasirina ya da pede degmiyo. Yaralar cabuk iyilesiyo...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 58
Canım bende hiç uyuyamam onlar uyuyunca kendime vakit ayırmazsam paspalın teki olup çıkıyorum bu da moralime iyi gelmiyo :KK43:
Bende geçen uyurken saçımı boyadım.
Benimle birlikte kuzenimin arkadaşıda hamileydi iki.gün var aramızda
Arkadaşları ziyarete gitmek istemiş durumum çok kötü kimseyi kabul edemem demiş
Yanında hem k.validesi hemde annesi kalıyormuş
O sırada dedim ben süperim valla. Gece yanımda sadece bir.hafta biri kaldı.
GündüDe yarım yamalak geldiler.
Hem ev işimi yapıyorum,hem bebeğe bakıyorum hem de işlerimi yapıyorum.
Gelen gidende bitmiyor.
Biri gelincede çok umursamıyorum.güzEl miyim yok bakımlımıyım diye
Yeri geliyor sıfır uykulu gece oluyor nasıl.güzel görümcez.

Gelen gidende bitmiyor.

Masallah masallah Allah bol bol enerji versin insallah ;)

Merhaba bayanlar , 40 + 5 im bugün , ilk hamileliğim . Bu gece adet oluomusum gibi sancılar basladı ara ara ..şimdi yarım saatte bir geliyo sancı ama emin olamıyorum pek ,sanırım daha şiddetli sancılar bekliodum , bu bildiğin adet sancısı gibi vuruyor..bilemedim doğum sancısı mı değil mi ?

Gelen gidende bitmiyor.
Uff benimde korktuğum şey bu bakımsız olmak kendimle ilgilenememek benim yanımda kimse olmucak belki 1hafta kv oda kesin değil benim bütün akrabalarımı turkiyede ama esiM e çok güveniyorum yardımcı olacağına eminim. Yinede insan ablasını annesini çok arıyor bu durumlarda:KK1:2:KK61:

Uff benimde korktuğum şey bu bakımsız olmak kendimle ilgilenememek benim yanımda kimse olmucak belki 1hafta kv oda kesin değil benim bütün akrabalarımı turkiyede ama esiM e çok güveniyorum yardımcı olacağına eminim. Yinede insan ablasını annesini çok arıyor bu durumlarda:KK1:2:KK61:
Anne abla gider en önemlisi.eşin yardımcı olması
Bizimki 5 dk alıyor sonrs geri uzatıyor meme istiyor diye
Gece hiç.uyanamaz

Merhaba bayanlar , 40 + 5 im bugün , ilk hamileliğim . Bu gece adet oluomusum gibi sancılar basladı ara ara ..şimdi yarım saatte bir geliyo sancı ama emin olamıyorum pek ,sanırım daha şiddetli sancılar bekliodum , bu bildiğin adet sancısı gibi vuruyor..bilemedim doğum sancısı mı değil mi ?
Sanci dogum yaklasyikca artiyor bu seviyede kalacagini sanmiyorum. Duzenli olursa sancin dakika tutarsin.

Merhaba ben de pazar günü 40.+5 haftamdaym.
Sabırsızlıkla bekliyorum. Pazrtsi kontrlüm var. Doktor sezeryan isteyecek diye korkuyorm çünkü bebek kanalda ara ara sancılarm da var ama düzenli olmayınca doğmuyor işte.
internette biraz araştırdım 12. Haftada ölçülen baş popo mesafesinin verdiği tahmini doğum tarihi en az yanılma payını verirmiş.
bir de 2. Trimestır ın ilk randvusundaki baş ölçmünün verdiği tarih.
ben baktım ultrason filmlerine birinde 25 birinde 26 görünüyor.
normal doğum yapan annelerin gerçek doğum tarihleriyle bu tahmini doğum tarihleri örtüşüyor mu acaba?
Benim ki 3 hafta erken geldi. Hiic ortusmedi :)

o ne olaki ? gogus ucu koruyucusu ne yani ? kalkanimi diyorsun yoksa çocugun emdigi meme ucunumu ?
meeme ucunu diyorsan alisinca geri anne nin gogsunu almayan bebek çok duydum dikkat et ona
Evet o. Yok yok gayet bilinçli emziriyorum. Önce onu takıp o ilk çok fena olan çekişi onunla yaptırıp Acısını azaltıyorum. 10dk öyle emiyo. Sonra çıkartıp uçsuz devam ediyoruz :)

yarin 39+4 olucam galiba
çarsamba al sana 41 . haftaa
hastanenin verdii tarih 41 . haftanin sonu oy ben nerelere gidem
bide basima suni sanci çikmasa nolurrr
Günaydın.dur kız çarşambaya bi dünya var.getirme erkenden.dun baya yürüdüm.gece ağrı sizi kasılma olarak döndü.gece sancim gelse açılsın diye yürüyemeyecektim bacak arası acısından .bana çocuğu okula götürmek kafi.fazlası yaramıyor onu anladım.

7 30 da yazmissin.Bu iki saat gecen sure içinde sancinin şiddeti arttiysa suresi yarim saatten daha da az gelmeye başladıysa doğum sancisidir.takip et bakalım.

arkadaslar bişey sormak istiyorum cevap yazarsanız sevinirim doktoruma sordum arayıp normal dedi ama bide size sormak istedim ben 9 subatta sipinal sezeryan olmustum cok sukur hareket ederken falan cok bi agrım sızım kalmadı ama ameliyat yerimin en uc kısımlarında sertlık var taş gibi resmen dokununcada hafif bi acı var bide hissiz sanki bu sertlik sizdede varmı:?

Canım bende normal beklerken birden sezeryana akıtmaktan çok korkuyorum öyle bir durum ki kv dem 4 defa sezeryan olmuş ben istemiyorum dedikçe birşey olmaz diyecek bende durduk yere bağırıp çağırmaktan korkuyorum . Çok doğum videosu izledim belki o yüzden sezeryan istemiyorumdur :KK43: ilkimde normal çünkü :KK43:
Allah yardımcın olsun az evvel benim nişanım geldi İnş bebiş de kendi kendine gelir sabaha karşı kucağıma alırım :))

arkadaslar bişey sormak istiyorum cevap yazarsanız sevinirim doktoruma sordum arayıp normal dedi ama bide size sormak istedim ben 9 subatta sipinal sezeryan olmustum cok sukur hareket ederken falan cok bi agrım sızım kalmadı ama ameliyat yerimin en uc kısımlarında sertlık var taş gibi resmen dokununcada hafif bi acı var bide hissiz sanki bu sertlik sizdede varmı:?
Benim 27 sinde bir aylık olacak ama.hala sertlik ve hissizlik var. Hissizlik devam edecekmiş.zaten.kenarlarda sonda yeri olduğundan orda ağrı Sızı olabiliyor

Back
X