2015 Şubat Anneleri

Dnden bugüne hala doğuran olmamış anlaşılan biz artık Pazartesi gideceğiz duruma göre iki gece sonra oğlum kucağımda olacak İnş ...

İyi.fikir.
Kız sen fena değilsin bu konularda
Kayıptın döndün mü geri
Yakın zamanda kesin geri giderim net yok evde ipadin netini eşimle oğlum sağolsun iki günlük ediyorlar yoksa hiç çıkmayacağım burdan ama nerde

bebegin ve sen iyisin ya canim gerisini bo$ver
dusunme artik 2 hafta oncesini , agri sizilarinda bi an once diner unutursun bu gunleri insallah ..
zaman herseyin ilaci, biraz sabret bu arada da kendini harap etmeyi birak

Benim ikinci ama sizin hissettiğinizi bende ilkinde hissettim maalesef çok zor günler geçirmiştim ama bunda eser yok o hallerimden çok daha mutlu hissediyorum hem fiziksel hemde ruhsal olarak.

canim benim normal dogum yapmis olsan da lohusalik zor. Yine aglardin. Bu hormonlarimizla ilgili biraz da.
Tabi sezeryandan oturu oturup kalkamamk agrina gidiyor insanin. Oglumla ilgilenememek cok etkiledi beni de. Ama nasiptn ote yol yok. Lohusalik huznu diye birsey var az cok herkes yasiyor tek sucu seseryana yukleme. Gececek bu gunler

Bu defa terlemiyorum odem de yavas gidiyor. Deli gibi su iciyorum odmi atsin diye kendiliginden 7 li kilolara insem aynada insana benzemeyen bir surat goruyorum.
40 ciksa biraz iyilesiriz hepimiz de bu dega uyku duzeni olay olur. Uyuyamadiktan sonra iyi olamayiz yine. Annelik zor is. Ama agu bugu demeye baslarlar icimiz erir oyle boyle gecer gunler.

Ogluma sordum gobegim kuculmus di mi dedim. Biraz kuculmus ama biraz da buyuk gibi dedi. 2,5 yasindaki cocuk bile farkinda. Oyy oyyy

Bizim kız aşağı doğru yerleşmeye başladı herhalde bıçak gibi sancılar giriyor anam anammmm
hadi insallah hayirlisiyla gelsin insallah canim
kolay bi dogumun olsun ins

benim var sancimda umudum yok sesimi çikarmiyorum :))))

hhaha benim çocuklar kesin anne içerde bi tane dahami var derler
çok acimasiz oluyor bu veletler: ))))

Senin kadar pozitif biri de bunu yaşıyorsa biz ne yapalım.
Ben 27. Gündeyim daha iyiyim ama yinede içimde bir hüzün vaR.
Daha az ağlıyorum en azzından.
Bebek biraz büyüdükçe daha iyi oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…