Gerçekten mi? Bebek seni görüyor mu artık.iki aylık olucaz neredeyse hala lohusa depresyonu yasıyorum![]()
Beni ne zaman tanıyacak diye taktım şimdide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi? Bebek seni görüyor mu artık.iki aylık olucaz neredeyse hala lohusa depresyonu yasıyorum![]()
sondayı bilmiyorum ama doktor kenarlarda dügüm oldugunu söyledi ertık nasıl bişey yaptılarsa bize o yüzdenmiş sertlikBenim 27 sinde bir aylık olacak ama.hala sertlik ve hissizlik var. Hissizlik devam edecekmiş.zaten.kenarlarda sonda yeri olduğundan orda ağrı Sızı olabiliyor
demese sasarim zaten :))Doğum yapıp eve geldiğimde oğlum anne sen ned n hala şişkosun dedi bana![]()
ins canimdogurcaksin bir iki gune sen. Stres yapma.
galiba avent olanin anne memesine daha yakin sekli, onu al mademyarın gidip şunuda alıp deneyeceğim bakalım bununla emecekmi. emmek istemiyor her zaman mecburen sağıp veriyorum bu seferde süt gidecek birde bunu deneyeyim ne kadar emerse kar.ikiside aynı şey
kalkani biliyorum kizimda onunla iyilesmistim 5-6 saaat içinde mucize gibiydi :)Yukardaki ikisi ayni kalkan var bi de o farkli onu emzirmedigin zamanlarda takiyosun ped yerine. Bolece gogus ucun camasirina ya da pede degmiyo. Yaralar cabuk iyilesiyo...
herkese soyleme kiz nazar ederlerrBende geçen uyurken saçımı boyadım.
Benimle birlikte kuzenimin arkadaşıda hamileydi iki.gün var aramızda
Arkadaşları ziyarete gitmek istemiş durumum çok kötü kimseyi kabul edemem demiş
Yanında hem k.validesi hemde annesi kalıyormuş
O sırada dedim ben süperim valla. Gece yanımda sadece bir.hafta biri kaldı.
GündüDe yarım yamalak geldiler.
Hem ev işimi yapıyorum,hem bebeğe bakıyorum hem de işlerimi yapıyorum.
Gelen gidende bitmiyor.
Biri gelincede çok umursamıyorum.güzEl miyim yok bakımlımıyım diye
Yeri geliyor sıfır uykulu gece oluyor nasıl.güzel görümcez.
okul uzakmi ?Günaydın.dur kız çarşambaya bi dünya var.getirme erkenden.dun baya yürüdüm.gece ağrı sizi kasılma olarak döndü.gece sancim gelse açılsın diye yürüyemeyecektim bacak arası acısından .bana çocuğu okula götürmek kafi.fazlası yaramıyor onu anladım.
doguma hazirlik sancisi bunlarMerhaba bayanlar , 40 + 5 im bugün , ilk hamileliğim . Bu gece adet oluomusum gibi sancılar basladı ara ara ..şimdi yarım saatte bir geliyo sancı ama emin olamıyorum pek ,sanırım daha şiddetli sancılar bekliodum , bu bildiğin adet sancısı gibi vuruyor..bilemedim doğum sancısı mı değil mi ?
maasalalh 10 dk da doymuyor ustune yinemi emiyor :)))Evet o. Yok yok gayet bilinçli emziriyorum. Önce onu takıp o ilk çok fena olan çekişi onunla yaptırıp Acısını azaltıyorum. 10dk öyle emiyo. Sonra çıkartıp uçsuz devam ediyoruz :)
Ha ozur dilerim ben normal dogum yaptin sandim. Cok gecmis olsun... O yuzden sordum ben de spinal oldum ve 1 hafta kabus gibi gecti, keske genel anestezi isteseydim diye cok pisman oldum...bence bu travma sonrasi hemen uzman birisinden destek almalisin. kuzenim de benzer seyleri yasadi. destek almakta geciktigi icin tedavi uzadi... Ben de dogum sonrasi psikolojim icin ilac kullandim, ben de h bedenen hem ruhen surundum resmenBenim tercihim değildi sezaryen,acil oldu.. Suyum geldi gece,hastaneye gittim 3 cm açılmam vardı sevindim,sabaha kadar önce kendi sancımı sonra da suni sancı çektim ama ne açılmam 3 cm yi geçti ne de kızımın başı aşağı indi,hafif olan kanamam da artınca dr um acil sezaryene aldı beni,daha korkmama fırsat kalmadan kendimi sedye üstünde titrer bi halde ameliyathanede buldum.. Spinal anestezi yaptılar ben kesi başlayınca canım yanıyo dedim ve sonrasında bi ilaç kokusu hatırlıyorum en son.. Gözümü açtığımda ameliyathaneden çıkarıyolardı beni.. 2 hafta geçti ama hala o travmayı atlatamadım ben.. Bedenende ruhen de iyi durumda değilim.. Herkesin tercihine saygı duyuyorum ama sezaryen hiç istemediğim ve korktuğum bişeydi ve malesef başıma geldi.. Hayırlısı böyleymiş.. Allah isteyen herkese en kolayından normal doğum nasip etsin inşallah![]()
Ben eşime gıcık oluyorum ha bire dışarı atıyor kendini dün kayağa gitti gene girdin kafa dağıtsın dedim bugün ben bi dışarı çıkayım diyor yine bende sinirlendim artık. Birde eskiden böyle değildi bu aralar heo benimle ters konuşuyor normalde kavga ederim ben bu hareketlerine ama bebeğim gerilmesin diye bir de annem var diye susuyotum patlıcam sonunda bir yerdeCanım bize boşalt içini.
Gerçekten dışardakilere mutsuzum desen kötü anne gözüyle bakıyorlar.
Bende kızımı çok seviyorum. Yüzüne bakıp bakıp duygu sellerine kapılıyorum ama içimde derin bir hüzün var.
Aşırı mutsuz hissediyorum kendini.
Kolay değil bu bir dönüm noktası,hayatımız kökten değişti. Alışana kadar böyle olacak.
Bu demek değil bebeği istemiyoruz ya da sevmiyoruz.
Belki ikinci anneler böyle hissetmiyordur.
Sezeryanlılar kanamanız var mı aslında lekelenme gibi desek daha doğru benim hala devam ediyor ne zaman bitecek acaba?Benim 27 gün oldu
Bazen iyi oluyor bazen işte aşağı çekiyor.
Yürürken falan iyi de oturup kalkınca ağrı oluyor.
Kafan iyi olsun fiziksel ağrılar geçer merak etme.
Dışarı çıkmak iyi geliyor ama senin orda akraban falanda yoktur.
Bende çok ağladım.ama son günlerde sanki daha iyiye gidiyor.
Şu 40 atlatalım bakalım.devam.edecek mi bu kafa
Guzel isim defne. Adiyla yasasin. Biz bilge mi gokce mi diye dusunduk durduk gokce oldu sonunda.Ne koydunuz bebeğin adını :) Biz Defne koyduk çok da güzel oldu, fıstık gibi :)
hadi hayırlısı. bi belirtin var hiç değilse.devamı bir an evvel gelir inşallahAllah yardımcın olsun az evvel benim nişanım geldi İnş bebiş de kendi kendine gelir sabaha karşı kucağıma alırım :))
Garibanlık işte Neyime nazar değecek.herkese soyleme kiz nazar ederlerr
maasallahh sanaaa :)