galiba avent olanin anne memesine daha yakin sekli, onu al madem
Ben bir kez kontrole gittim 15 gün sonra yeniden gel dedi ama gitmedim.
Bir kutu antibiyotik vermişti içtim bitti
Yeniden verir mi acaba.
Sizi de sezaryenden sonra iki kez mi çağırdı ve antibiyotiki ne kadar içtiniz.
Hiç gidesim yok
Bizimki dikişsiz zaten.doğumdan 7 gün sonra gittim usg ile baktı ve kesiğe baktı işte ve 15-20 gün sonra tekrar gel dedi.İki kez benimdesizleri niye bu kadar çok çağırdılar ki benim sezeryandan 1 hafta sonra dikişlerim alındı. sonra 40. gün geleceksin dediler daha da gel filan demediler.bende 1 kutu antibiyotik içtim. 1 hafta sonra dikişlerimi başka bir hastanede aldırdım oradaki doktor dikişin çok güzel atılmış dedi sıkıntı yok dedi böyle dümdüz misina ipi gibi çekti aldı dikişi
Bennnnn bizde öyleyiz cnm açlıktan değil o emme refleksinden hep emmek istiyor emzik te almıyor gece hep ayaktayız memede uyuyor kuzucuğum yattı herhalde deyip koyunca başlıyor ağlamaya aranıyor memeyi. Kırkından sonra geçer diyorlar bakalımSabahtan beri uyumadı ki emerken arada kestiriyor yatırınca da ağlıyor. Bebiş uyuyunca yemek yiyoruz Açlıktan bitap düşüyorum. AcBa hamilelikte hiç kilo almadığım için mi enerjim bukadar düşüyor ki
Bennnnn bizde öyleyiz cnm açlıktan değil o emme refleksinden hep emmek istiyor emzik te almıyor gece hep ayaktayız memede uyuyor kuzucuğum yattı herhalde deyip koyunca başlıyor ağlamaya aranıyor memeyi. Kırkından sonra geçer diyorlar bakalım
Dr brown cam 125ml al bence. Ben de avent te var. Dr brown daha iyi gibi geldi bana.öyle yapıcam yoksa bu emzirme işi kafayı yedirtecek bana :)
Beni de 20 ve 40. Gunlerde cagirdi. Anne sagligi da onemli git ihmal etme bence.Bizimki dikişsiz zaten.doğumdan 7 gün sonra gittim usg ile baktı ve kesiğe baktı işte ve 15-20 gün sonra tekrar gel dedi.İki kez benimde
Bennnnn bizde öyleyiz cnm açlıktan değil o emme refleksinden hep emmek istiyor emzik te almıyor gece hep ayaktayız memede uyuyor kuzucuğum yattı herhalde deyip koyunca başlıyor ağlamaya aranıyor memeyi. Kırkından sonra geçer diyorlar bakalım
Sancılarım 8 - 10 dk arayla gelmeye basladı,nişan da geldi. 5dk arayla gelene kadar evden cıkmayayım diyorum .sancıların şiddeti tutarsız biraz bazıları hafif vurup geçiyo bazıları baya şiddetli..doguma hazirlik sancisi bunlar
dayanamayacak kadar siddetli olunca gidersin dr a
iki tane antibiyotuk vermis ictim bitti. Kabizliga iyi gelmislerdi uzuldum bitinceBen bir kez kontrole gittim 15 gün sonra yeniden gel dedi ama gitmedim.
Yeniden verir mi acaba.
Hiç gidesim yok
her agalamasi acliktan degildir. Yutkunmayi takip et. Gazi olunca aglar kakasini yapamaz aglar. Refleks meme aranir ama hepsinde de. Kucakta gezdir gazi fln ciksin ozaman uyur.Sabahtan beri uyumadı ki emerken arada kestiriyor yatırınca da ağlıyor. Bebiş uyuyunca yemek yiyoruz Açlıktan bitap düşüyorum. AcBa hamilelikte hiç kilo almadığım için mi enerjim bukadar düşüyor ki
Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin ama ben anlamadım senin takviminin bitmesine daha 3 gün var neden suni sancı çektirdiler benim doktorum beni 28 şubata kadar bekletecek senin kilo problemi falan mı vardı yoksa?
Guzel isim defne. Adiyla yasasin. Biz bilge mi gokce mi diye dusunduk durduk gokce oldu sonunda.
çoook sevindim..harika bi haber.hayırlı olsun.yürekten tebrik ederim..Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
Sizinkiler kucağa alışmış sanki.Bennnnn bizde öyleyiz cnm açlıktan değil o emme refleksinden hep emmek istiyor emzik te almıyor gece hep ayaktayız memede uyuyor kuzucuğum yattı herhalde deyip koyunca başlıyor ağlamaya aranıyor memeyi. Kırkından sonra geçer diyorlar bakalım
Canim, benim bebek doyunca memeyi birakiyor.surekli emmesi yeterli sut gelmemesindenmis,annem dedi...emzirirken atistir,bitmesini bekleme bence..tahin helvasi bayagi ise yariyor,ben gece bile yiyorum,bol su sonrasinda..sen otururken,esin sana surekli bisiiler getirip gotursun bence,meyve vs...birde dr bana,vitamin,kalsiyuma 3 ay devam et, yorgunlugunu alir dedi...Sabahtan beri uyumadı ki emerken arada kestiriyor yatırınca da ağlıyor. Bebiş uyuyunca yemek yiyoruz Açlıktan bitap düşüyorum. AcBa hamilelikte hiç kilo almadığım için mi enerjim bukadar düşüyor ki
Git güzelim kendini ihmal etme bak , bebiş lere dinç sağlıklı anne lazım dmiBen bir kez kontrole gittim 15 gün sonra yeniden gel dedi ama gitmedim.
Yeniden verir mi acaba.
Hiç gidesim yok
iki aylık olucaz neredeyse hala lohusa depresyonu yasıyorum
Hiç kalkmadan saatlerce bebiş emzireniniz var mı? Yorgunluktan bitap düşüyorum. Açlık da bir yandan. Ama bebiş doymuyor sanırım sürekli emmek istiyor yapmadığım süt artırıcı Kür kalmadı. Nerede yanlış yapıyırum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?