2015 Şubat Anneleri

Ben bir kez kontrole gittim 15 gün sonra yeniden gel dedi ama gitmedim.
Bir kutu antibiyotik vermişti içtim bitti
Yeniden verir mi acaba.
Sizi de sezaryenden sonra iki kez mi çağırdı ve antibiyotiki ne kadar içtiniz.
Hiç gidesim yok

sizleri niye bu kadar çok çağırdılar ki benim sezeryandan 1 hafta sonra dikişlerim alındı. sonra 40. gün geleceksin dediler daha da gel filan demediler.bende 1 kutu antibiyotik içtim. 1 hafta sonra dikişlerimi başka bir hastanede aldırdım oradaki doktor dikişin çok güzel atılmış dedi sıkıntı yok dedi böyle dümdüz misina ipi gibi çekti aldı dikişi

sizleri niye bu kadar çok çağırdılar ki benim sezeryandan 1 hafta sonra dikişlerim alındı. sonra 40. gün geleceksin dediler daha da gel filan demediler.bende 1 kutu antibiyotik içtim. 1 hafta sonra dikişlerimi başka bir hastanede aldırdım oradaki doktor dikişin çok güzel atılmış dedi sıkıntı yok dedi böyle dümdüz misina ipi gibi çekti aldı dikişi
Bizimki dikişsiz zaten.doğumdan 7 gün sonra gittim usg ile baktı ve kesiğe baktı işte ve 15-20 gün sonra tekrar gel dedi.İki kez benimde

Sabahtan beri uyumadı ki emerken arada kestiriyor yatırınca da ağlıyor. Bebiş uyuyunca yemek yiyoruz Açlıktan bitap düşüyorum. AcBa hamilelikte hiç kilo almadığım için mi enerjim bukadar düşüyor ki :KK43:
Bennnnn bizde öyleyiz cnm açlıktan değil o emme refleksinden hep emmek istiyor emzik te almıyor gece hep ayaktayız memede uyuyor kuzucuğum yattı herhalde deyip koyunca başlıyor ağlamaya aranıyor memeyi. Kırkından sonra geçer diyorlar bakalım

Bennnnn bizde öyleyiz cnm açlıktan değil o emme refleksinden hep emmek istiyor emzik te almıyor gece hep ayaktayız memede uyuyor kuzucuğum yattı herhalde deyip koyunca başlıyor ağlamaya aranıyor memeyi. Kırkından sonra geçer diyorlar bakalım

Öyle miymiş kırkından sonra geçiyor muymuş? Ben de habire kendimi suçluyorum. Yediğim içtiğim şeylerin haddi Hesabı yok habire süt olsun diye uğraşıp duruyorum.

Bir de senin de enerjin tükeniyor mu? Emzirirken bişiler yiyor musun?

doguma hazirlik sancisi bunlar
dayanamayacak kadar siddetli olunca gidersin dr a
Sancılarım 8 - 10 dk arayla gelmeye basladı,nişan da geldi. 5dk arayla gelene kadar evden cıkmayayım diyorum .sancıların şiddeti tutarsız biraz bazıları hafif vurup geçiyo bazıları baya şiddetli..

Yeniden verir mi acaba.
Hiç gidesim yok
iki tane antibiyotuk vermis ictim bitti. Kabizliga iyi gelmislerdi uzuldum bitince :p bir haftalikken kontrole gittik alinmayan dikismis usg ile rahme bakti temiz dedi. Bir de 40 cikinca gel kontrole dedi. Bilmiyorum neye bakacak

Sabahtan beri uyumadı ki emerken arada kestiriyor yatırınca da ağlıyor. Bebiş uyuyunca yemek yiyoruz Açlıktan bitap düşüyorum. AcBa hamilelikte hiç kilo almadığım için mi enerjim bukadar düşüyor ki :KK43:
her agalamasi acliktan degildir. Yutkunmayi takip et. Gazi olunca aglar kakasini yapamaz aglar. Refleks meme aranir ama hepsinde de. Kucakta gezdir gazi fln ciksin ozaman uyur.

Msjımı tekrarlıym geç saatte yazdğm için belki görmeyenler olmştr

Merhaba ben de pazar günü 40.+5 haftamdaym.
Sabırsızlıkla bekliyorum. Pazrtsi kontrlüm var. Doktor sezeryan isteyecek diye korkuyorm çünkü bebek kanalda ara ara sancılarm da var ama düzenli olmayınca doğmuyor işte.
internette biraz araştırdım 12. Haftada ölçülen baş popo mesafesinin verdiği tahmini doğum tarihi en az yanılma payını verirmiş.
bir de 2. Trimestır ın ilk randvusundaki baş ölçmünün verdiği tarih.
ben baktım ultrason filmlerine birinde 25 birinde 26 görünüyor.
normal doğum yapan annelerin gerçek doğum tarihleriyle bu tahmini doğum tarihleri örtüşüyor mu acaba?

Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin ama ben anlamadım senin takviminin bitmesine daha 3 gün var neden suni sancı çektirdiler benim doktorum beni 28 şubata kadar bekletecek senin kilo problemi falan mı vardı yoksa?

Canim benim kizimin 1 aYdir kalp atisi Iyi degildi, Plazenta cürümege baslamisti, be su sinirdaydi ondan erken baslandi ve 2 haftada hic kilo almamisti plazentadan gida gitmiyodu yani.

Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
çoook sevindim..harika bi haber.hayırlı olsun.yürekten tebrik ederim..

Sizinkiler kucağa alışmış sanki.

Canim, benim bebek doyunca memeyi birakiyor.surekli emmesi yeterli sut gelmemesindenmis,annem dedi...emzirirken atistir,bitmesini bekleme bence..tahin helvasi bayagi ise yariyor,ben gece bile yiyorum,bol su sonrasinda..sen otururken,esin sana surekli bisiiler getirip gotursun bence,meyve vs...birde dr bana,vitamin,kalsiyuma 3 ay devam et, yorgunlugunu alir dedi...

3 gündür karanfilli su içiyom
hurma yiyom 2 gündür hafif bi bel ağrım var
daha da bişey yok

Yeniden verir mi acaba.
Hiç gidesim yok
Git güzelim kendini ihmal etme bak , bebiş lere dinç sağlıklı anne lazım dmi

iki aylık olucaz neredeyse hala lohusa depresyonu yasıyorum :KK43:

Demeeee.. 40dabitseydi iyiydi :(

Hiç kalkmadan saatlerce bebiş emzireniniz var mı? Yorgunluktan bitap düşüyorum. Açlık da bir yandan. Ama bebiş doymuyor sanırım sürekli emmek istiyor yapmadığım süt artırıcı Kür kalmadı. Nerede yanlış yapıyırum?

Canim yanlis yaptigin bi sey yok. Bi ogun emzirme mama ver bakalim doyup uyuyo mu? Gogsunu de sag ne kadar sutun var bak. Ben de siddin cesit sey iciyorum sutum olsun diye. Yetmedigi yerde mama veriyorum. Napalim rizk Allah tan elimizden geleni yapip gerisini Allah a havale etmekten baska care yok. Icini ferah tut Allah niyetimizi biliyo sutumuzu arttirir insallah...

Back
X