- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
yesil gordunmu hiç ?Sarı canım
yesil olunca çok yemis olur,buda hazimsizlik sancisi olur
her aglamasi açlikdan diye bosey yok, gazdan olma ihtimlide yuksek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesil gordunmu hiç ?Sarı canım
noldu kizz yine dertlenmi$in kiyamammKıZlar dua edin biz doğum yapmamış olan annelere lohusaların duaları kabul olur gönlümüzce sağlıklı bir şekilde yapalım doğumları alalım bebişlerimizi kucağımızalütfennnn
gaz ihtimali yuksek canimKizlar bnm bebegimde çok ıkınıyor.kipkirmizi oluyor agliyo acaba çok gazi varda ondan mi.kakasini yapiyo gayet güzel
Saçıni kestir boyat imkanın varsa eşinle başbaşa bi kahve iç dışarda geçiyor..en azından bgn geçti bnmiki aylık olucaz neredeyse hala lohusa depresyonu yasıyorum![]()
Yemek niye yemiyorsunuz.Aynen yarim saatte bir 5 dk memedeyiz. Yemek yok uyku yok sinirler harap 40' i cikinca duzene biner insallah
Evet hickirik tutuyo alttan da çok cikariyor gazi kusmasi çok nadir.napcm bilmiyorum uyuyamiyo çocuk ikinmaktangaz ihtimali yuksek canim
gazi olunca
-hiçkirik tuttar
_altdan çok gaz çikarir
-emdigi sutu tazetaze kusar
Yoktun bugunkakasi nasil yani rengi?
bugun esim evdeydi , o evdeyken pc pek açmiyorum oda yuz bulup hemen teline sariliyorrr sonraYoktun bugun
Senin bebek tanıyor mu seni artık?Bizim 40 imiz dün çıktı..düne kdr ben de kendimi çok kötü hissediyordm 40 inda hersey duzelecek gibi geliyordu ama bişilerin düzelmesi için kendimiz için biseyler yapmak gerek heralde bgn sacimi boyattim kestirdim eşimle başbaşa gezdik kendime geldim resmen :) önce biz iyi olalım ki bebeklerimize de faydali olabilelim..bakalım bu pozitifligim kaç gün sürecek :))
Hayırlı olsun canım Güle güle büyütEvet 30 saat 5 dakikada Bir cekilen Suni sanci sonucu spinal sezeryanla bu sabah kizimi kucagima Aldim sükür. Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasin Cok zor.
Simdi yorgunuz. Detaylar veririm ins
Kusura bakmayın cevaplar geç oluyor...hoppalaa o ne oyle ya , bende pek cahil kalmisim yeni duydum valla bu novaringi
vaginaya yerlestiriyoruz oylemi ?
ben beceremem ki onu, okumayida bitirmedim daha ayrintiyi yazayim hemen diye :)
Aminnn biz hala beklemedeyiz sakin ve huzurluyum . Doğum sancilarin evde mi başladı yani ilk ne oldu da suni sanci verip doğumu başlattılar. Allah hayırlı etsin yavrunu
gazini iyi çikaracaksinEvet hickirik tutuyo alttan da çok cikariyor gazi kusmasi çok nadir.napcm bilmiyorum uyuyamiyo çocuk ikinmaktan
Tanıması bikaç ayi buluyormus diye biliyorum ben cnm..şuan ztn çok yakın mesafeyi görebiliyorlarmis..ama çok fena sese duyarlı tam dolacak gibi oluyor bi yerden bi ses geliyor cin gibi acıyor gözleri Hadiiiii basa dön deli oluyorumSenin bebek tanıyor mu seni artık?
Görüyor mu yani
Benimki arada yeşil yapıyor çok mu emmiş oluyor bide günde kaç kere kaka yapması normal çok yapıyo bizim kız ishal mi oldu diyorum çünkü bağırsaklarından ses geliyor sanki emerkenyesil gordunmu hiç ?
yesil olunca çok yemis olur,buda hazimsizlik sancisi olur
her aglamasi açlikdan diye bosey yok, gazdan olma ihtimlide yuksek
yok yok ben onu yapamam, ben lens bile takamayan bi insanim vucuda yabanci madde giridiigni dusununce tuylerim diken diken oluyorKusura bakmayın cevaplar geç oluyor...
Ben de kızım 4 aylıkken hamile kalınca şimdi en etkili yöntemleri araştırıyorum :s en iyisi ve sağlıklısı bu gibi ama dediğin gibi kullanamam gibi geliyor ama kullananlar çok memnun, gerçi eğer adetim ilk doğumdan sonraki gibi hemen olursa ben spiral düşünüyorum şöyle bi 800 yıllık olanından
Amin cümlemizinkini inş, 39+4'ken kontrole gitmiştim annemlerin gitmesine a kaldığı için doğsun istiyordum bir an önce ama daha 1 cm açılmam vardı ve rahimde yumuşama yoktu. Dedim kendi isteğimle 41 hafta dolmadan veremez misiniz suni sancı, onlar da sezaryen riski artıcağı için veremeyiz dediler. Sadece bi şartla veriyoruz o da 40'ını dolduran kadınların açıklık rahim ağzı, yumuşaklığı ve bebeğin aşağıda olma durumuna göre bi skor tablosu yapıyoruz eğer limiti geçersen sancı isteme hakkın doğuyor dediler ben de 40 haftam dolunca kaynar sulu küvetlere girdim üç kere bi de hurma merdiven in çık derken 40+4 randevumda 2 cm açıklık aşırı yumuşaklık ve iyice aşağı inmiş bi bebekle suni sancıya hak kazandım 40+5'te hastaneye yatıp aldım bebişimi 5 saatte kucağıma hamdolsun, sancı kısmı ilk doğumuma göre çook daha kolaydı ilki tamamen doğal doğum olmasına rağmen ama doğum kısmı çoook daha zordu ama dikiş olmadı şok oldum bence sıcak suyla çok ilgisi var şisdetle tavsiye ederimikisinde de epidural almadım bu arada
23 günlük oldu evet cikiyo ama bazen cikmiyo cikmayinca birakiyorm pes edip inşallah cabuk geçergazini iyi çikaracaksin
sen çiakrdim saniyorsun biliyorum ama yeterli deil demekki daha afzla var içerde
bol bol hareket ettir, kaç gunluk oldu ?
hoplat ziplat sirtina yani beline poponun biraz ustune elinin ayasiyla sert vur
ben oglumda yuzu bana dönük tutarken kucagimda, bi elimle dizlerini buker yukari asagi sallardim tabi kafasinida tutacaksin oyle hemen çiakrirdi
çok çekdim 7 . aya kaadr kustu eger gazini çiakrmadan uyuduysa , 3. ay da biter der doktorlar ama bizd ebitmedi
yesil kaka çok yemeesinden hazimsizlik sancisi yapmiyorsa sorun yok , guzel kilo alir daha iyi :)Benimki arada yeşil yapıyor çok mu emmiş oluyor bide günde kaç kere kaka yapması normal çok yapıyo bizim kız ishal mi oldu diyorum çünkü bağırsaklarından ses geliyor sanki emerken