- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
hoppaalaa o zaman ben bi daha hiç denemyim
sayi fazlalasinca bile gelmiyorsa benim bi kere ile hiç gelmez :)))))))
ayaklarini havaya dikiyonmu sonrasinda ?
valla pkas oyle demisti, en son kasilmasinin oldugu sabahin aksaminda ayaklarini havaya dikmis puf noktasi olarak :)Yok canım öyle mi yapmak lazım 10-15 dk falan yatıyorum ama en az.
geçenlerde 1 saatten fazla uyumuşum.
gerçi göğüs uyarısı da etkili diyorlar da ben ondan da sakınmadım hiç. sorun bende olabilir yani
Hafif sancım var gibi ama yorgunluktan her yerim ağrıyor zaten. Yarın doğurmak istiyorum ben
Yok genel oldu. Emzirirken agriyor sonra da gecmiyor nedense.sirtindaki agrinin sebebi neki ? BELinden ignemi yapilmisti sana ?
Biliyorum cnm bana az anlatmadiniz bunları :) hani bi fikri olur en azından diye söyledim belki de boş yere sütünün az olduğunu düşünüyordurSagilan sut bebegin cekeceginden az olur her zaman.
Ay valla bambaşka maralim yaaa :))) seni çok iyi anlayabiliyorum artik:)))mattika ahkli bence kiyaslanmamali ikisi,sagidigina bakip sutum yok demek hata olur
hem bebek emdikçe glicek,annede bile ayni psikoloji olmaz sagmayla emzirme arasinda
emzirme bambaskaa demikrizantemcik :)
kv neysede kp de gelcekse hiç gonderme anneniYok genel oldu. Emzirirken agriyor sonra da gecmiyor nedense.
Yalniz olsam daha iyi olur gibi geliyor. Tabi annem gitti diye kv kp gelir o baska
iyi bari anladiysan beni :)Ay valla bambaşka maralim yaaa :))) seni çok iyi anlayabiliyorum artik:)))
karanfilli su ne ise yariyormius ?
ben 2 kg hurma yedim 1 haftadir hiç faydasi yok
faydasi yok derken daha doguramadim yoksa sanci ve kasilma avr
sen acelem yok diyordun noldu da acele etmeye absladinki :)
hahahah arayanlari mesgule at merak etsinler :)ne bileyim rahmi yumuşatıyormuş karanfilli su
e gün bitti , arkadaşlar eş dost arıyor daha doğmadı mı diye
daha acelesi kalmadı ki : ))
Ya benimki 4160 doğdu 3860 a düştü.26 günlük 4950 olmuşhahahh ayda 2 kg mu alacak yani
maasallahhh
sadece anne sutu alan bebek asla ishal olmaz canim bunu aklindan çiakrma
Ohh aynı ben valla.Ben de duramam
Koltugun yanina yiyecek icecekleri hazieliyorum
Oglani da aliyorum
uzatiyorum ayaklarimi
emzirirken atistiriyorum tv keyfi yapiyorum gazinida cikartiyorum sonra dizime yastik koyup yatiriyoerum 2 saat keyif
islerimi yemegimide yapiyorum oyle azcik aglasa almiyorum
gerci benim kizim da aglayinca bakiuo kardesine gazini bilem cikardi
Allah kolaylık versin.Bugün doğum günüm.saçma sapan bigün.dün gece kızım ateşlendi.bi yandan bebeğe koştur.uyumam 2.5-3 ü bulmuştur.bebek izin verene kadar tabi.eşimin ümüğünü sıkasım geliyor.karşımda uyukluyor sanki kendi uykusuz kalmış beşik sallamış gibi.lohusalik bi yandan sütüm az.babama kadar hergün emzir anne sütü edebiyatı.sanki ben bilmiyom.ben hariç herkes lohusa zatenbide saç boyatmak zararlımı boyatan varmı
valla maximum 20 gunlukken dogum kilosuna ulasmis olmasi lazim diye biliyorumYa benimki 4160 doğdu 3860 a düştü.26 günlük 4950 olmuş
Normal mi senCe
Bunun normali ne
hahahah arayanlari mesgule at merak etsinler :)
yokk dha bitmedi,3 gun var daha
valla pkas oyle demisti, en son kasilmasinin oldugu sabahin aksaminda ayaklarini havaya dikmis puf noktasi olarak :)
yok ben oynamiyorum hiç bi yerimleeee
dogar insallah otekilerdede oynamadim içerde kalmadilar çikdilar :)
insallah dogar senin bebis yarin, bu kadar dusundun yazdin beynine bakalim gorelim su psikolojinin etkisini :)
benim belim agriyuor ama çarsambayi bekliyorum ben hiç umudum yok oncesinde
çarsamaba da çarsafa dolanirsa napicaksam artik onu bilmiyorum :)
ya düzgün pozisyonda emzirsem de agrıyor emzirmek dışınds otursam da ağrıyor. anlamadım gittikv neysede kp de gelcekse hiç gonderme anneni
bide evin içinde kose kapmaca oynarsin emzirmk için
o zaman emzirme pozisyonunda hata var , yastik koysan beline
olmadi yatarken emzir
netde emzirme pozisyonlari var onlara bi bak, yanlis oturdugun için agriyor olmali ama nasil duzelticn bilmiyorumki
deneme yanilma yoluyla yapican mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?