ayy hadi indallah canimmn sen bizden 7 saat gerimiydin?Kasılmalar tavan henüz sancı olmasa da kasılmalar çoğaldı henüz eşimi alarma geçirmedim ama :) bu gece son şansım kızım dinle anneni kendin gel lütfennnnn
Sirtim agriyor. Ne gecmez agriymis.
Annemi yollasam iki cocukla yapabilir miyim. Ikinci cocugu olanlar size soruyorum, tabi sezeryan faktoru var bir de.
Oglani klozete ne zaman kaldirabilirim dikisleri fln patlatmayayim da.
gece boyu uyanikti simdi hala gece modunda. Ama abi kalkti. Abiyle ayni anda uyumali ki ben de uyuyayim. Tecrube bi tane icin. Iki bambaskaymis. Anne ben bebege vurayim mi dedi acik sozlu bir de:) ssen ogretirsin kiz, elinden uçan kaçan kurtulamaz tecrubeli anneee
29 aylik. Denemek lazim cikabilir mi bilmiyorumGünaydın.senin oğlan ne kadarlikti.kaldırmadan basamak tabla gibi birşey koy.üstüne çıkıp otursun.sen sadece tut kaymasin diye inip cikarken otururken.
Gecmis olsun kuzum cok. Merak ettim.sizi. Gununu dolduran bebek emer tabi allahin izniyle. Dikisler zor kuru tutmaya dikkat et cok ayakta kalma buyugu kucaklama yoksa daha uzar iyilesmesi.Günaydın güzel yolculuğumun güzel yoldaşlarihepinizi cooook ozledim. Biturlu firsat bulup gecmiso okuyamiyorum aklim burda kim napti herkes dogurdu mu bebikler iyi mi catladim yeminle. unutturmayim kendimi iki satir yaxayim bari dedim
cok ama cidden cok zor cok cetin bir dogumum oldu 18 saat sonunda herseye degdi dedirtse de bu kadar zoru beklemiyordum hic o da benim kısmetimmis biseyi cok istedigimde zor olur hep. Pisman miyim hayir aslaa her anlamda keskesiz bir dogumum oldu sezeryanim oncesi ve sonrası ile bundan az acılı bundan kolaydı belki ama arzu ettigim dogumu yasayabilmenin verdigi mutlulugu hicbiseye degismem binlerce kez hamdolsun rabbime. Herkese nasip olsun gönlunce insallah
tontis melegim 3.5 kg dogdu 53 cm boyu var. Ablasinin kopyasi tek fark süpriz bisekilde iki taraftan da ailelerin ill sacli bebegi sacimiz az olsa da keltos bebelerden sonra bize pek sevimli geldisükür memeyi tutmayi basardı bunun anlamı benim icin ne kadar kiymetli ne kadar buyuk bilemezsiniz. Ilk kuzumu bir defa bile emzirememstim icimde derin bir kıymıkti hep simdi memeyi tutma cabasi bile dunyalara bedel.mutluluk
zamanla gelistirir de guzelce emer sütü cogaltir insallah. Hala dogumun yorgunlugunu atamadı cok uykucu surekli uyandirma cabasiyla geciyor aliscak bakalim insallah
bana gelince.. dogumun son evresinde kuzum uc saat cıkımda kalıp anasının sımsıkı kaslarının akıbeti ve kafa capı yuzunden biturlu cikamayınca epizyo farz oldu. 4 tane dikisim var ve bu cok acı veriyor. Hic dinlnme firsatim olmadi hastanede de esim saolsum dogum boyu yorgun dusmenin verdigi gevsemeyle cok iyi refakat edemeyince ustune bi geceyi de buyuk kizanimla birlikte gecrince helak oldum. Adam gibi oturup kalkamadigimdan odem oldu dikisin biri cok zorluyor rabbim yardim etsin sifa versin tez.
Allah sida versin. Hayırlı uğurlu olsun bebeginiz bende beklemedeyim 40+4 yarın doktor kontrolüm umarım normal doğum yaparimGünaydın güzel yolculuğumun güzel yoldaşlarihepinizi cooook ozledim. Biturlu firsat bulup gecmiso okuyamiyorum aklim burda kim napti herkes dogurdu mu bebikler iyi mi catladim yeminle. unutturmayim kendimi iki satir yaxayim bari dedim
cok ama cidden cok zor cok cetin bir dogumum oldu 18 saat sonunda herseye degdi dedirtse de bu kadar zoru beklemiyordum hic o da benim kısmetimmis biseyi cok istedigimde zor olur hep. Pisman miyim hayir aslaa her anlamda keskesiz bir dogumum oldu onceki dogumum olan sezeryanim oncesi ve sonrası ile bundan az acılı bundan kolaydı belki ama arzu ettigim normal dogumu yasayabilmenin verdigi mutlulugu hicbiseye degismem binlerce kez hamdolsun rabbime. Herkese nasip olsun gönlunce insallah
tontis melegim 3.5 kg dogdu 53 cm boyu var. Ablasinin kopyasi tek fark süpriz bisekilde iki taraftan da ailelerin ill sacli bebegi sacimiz az olsa da keltos bebelerden sonra bize pek sevimli geldisükür memeyi tutmayi basardı bunun anlamı benim icin ne kadar kiymetli ne kadar buyuk bilemezsiniz. Ilk kuzumu bir defa bile emzirememstim icimde derin bir kıymıkti hep simdi memeyi tutma cabasi bile dunyalara bedel.mutluluk
zamanla gelistirir de guzelce emer sütü cogaltir insallah. Hala dogumun yorgunlugunu atamadı cok uykucu surekli uyandirma cabasiyla geciyor aliscak bakalim insallah
bana gelince.. dogumun son evresinde kuzum uc saat cıkımda kalıp anasının sımsıkı kaslarının akıbeti ve kafa capı yuzunden biturlu cikamayınca epizyo farz oldu. 4 tane dikisim var ve bu cok acı veriyor. Hic dinlnme firsatim olmadi hastanede de esim saolsum dogum boyu yorgun dusmenin verdigi gevsemeyle cok iyi refakat edemeyince ustune bi geceyi de buyuk kizanimla birlikte gecrince helak oldum. Adam gibi oturup kalkamadigimdan odem oldu dikisin biri cok zorluyor rabbim yardim etsin sifa versin tez.
seni emzik yerine kullahniyor bu kesin hatta iki iki dort kesin yanii
ben hiç oyle saaatlerce emzirmedim napican bilmiyorum
çocuklarim ilk gunden emzikleniyor
Evet cnm taze soğanla da birlikte bomba etkisi yapmaz m? Bebeğe geçiyor ya gaz?bulgur mu gaz yapiyor canim ?
Hastnede 2 defa antibiyotik iğne vurdulr ilaç kullanmadım ben evde. 9.gün dikişlerimdeki bandaj için gittim. 1 ay dolunca smear için gel ddiBen bir kez kontrole gittim 15 gün sonra yeniden gel dedi ama gitmedim.
Bir kutu antibiyotik vermişti içtim bitti
Yeniden verir mi acaba.
Sizi de sezaryenden sonra iki kez mi çağırdı ve antibiyotiki ne kadar içtiniz.
Hiç gidesim yok
Bnm artık emzirme delisi nihahahaha :))))iyi bari anladiysan beni :)
emzirme delisi etiketinden kurtuldum o zaman
İçim seziliyo derler ya ben öyle oluyorum. Aşırı susuyorum emzirirken 3 bardak su içiyorum. Açlık hissi yok ama yiyince daha iyi oluyorum tabiki.Bir de senin de enerjin tükeniyor mu? Emzirirken bişiler yiyor musun?
Canim kendi evinde olsan da tepki veriyor buyuk olan. Annem var sadece bir de esim. Ilk hafta herseye agladi huyu asiri degisti ben kalkamadim. Hala bebekle ayni ortamda olmak istemiyor diger odaya gidiyor. Sabah kajvalti yaparken bebek yanimizda olirsa sutler yere dokuluyor hersey yere saciliyor yemek yemiyor. Bebek besiginde yatmali oyle seninki gibi ifade etmiyor ama belli davranislarindan. Senin gobegine geri girsin dedi. Huyu cook farklilasti. Baska evde daha fena olur ama her turlu fena yani. Sen dinlenmeye bak. Sakin kucaklma buyugu. Rahmin toparlanmadan agir kaldirmak tehlikeli. En kisa zamanda iyiles ins.mattika 40+6 bitirirken dogdu günün son bir saatinde yakaladik şükür
Daha yazmak istedigum o kadar çok sey var ki fırsat olsa bir ah. Bakimindan cok dinlenememekten aciyor dikis. Bizim büyük kizla cok cetin bir cenge düştük. Dogum oncesi cocugumun tum ayarlari bozuldugu icin zaten cok hircinlasmisti simdi bebisin gelişiyle resmen iki kat doz arttirdik. Buyuklerin tavrı inatlasmasi benim iyi olamamam onu cok zorluyor. Gece uykuda sinir krizi gecrdi yanima alamadim dikis acısindan bu gece teyzeyle yatmisti bir feryat aglama iki saat sakinlestremedik nedenini de demiyor teselliye gelmiyor oyy cok fenahele susar diye bebegi vereyim dedm odaya gelip onu besik yerine bizim yatakta gorunce cildirdi babasina nasil bagriyor onu niye aldın besiginde yatcakti diye. Kardesine karsi cok munis bi zarari yok esasen ama bizle derdi cok haliyle haklı da kuzum kiyamiyorum degisik tikler yapiyor surekli ariza cikariyor bebegi hep kucaginda istiyor Millet saolsun idare edemiyor cocugu daha yolundan cikariyor ben iki buklum olup ilgilnemedikce hani bebek digunca iyi olcaktin diye ofkesini bana yoneltiyor. O kucucuk dunyasinda yasadiklari ne kadar buyuk kimbilir. Dilerim tez toparlanir yola duserim de evimizde huzuru bulur cocugum
Uzak mi ev. Ay acilinden doguruver orda mecbur sinavi birakip gelsinSinir oldum
hadtaneye geldik kiii hocaların sınavı varmışmış o yüzden bugün öğleden sonra muayene olacakmış
beni pazartesi çağırırken bunu sòylemeyen doktoru ne yapayım şimdi
Takma umursama canim. Kv olayi zor. Benimkiler gelmedi bu defa annem gidince cumbus halinde gelecekler o baskaherkese hayırlı günler hayırlı haftalar kızlar
psikolojim bozuk atarlı lohusa oldum çıktım kaynanam delirtti beni kovdum yine geliyor istemiyorum diyorum hergün ayakları kıçına vura vura geliyor ben böyle bi insan görmedim artık evden kaçmayı düşünüyorum sırf bikaç gün nefes almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?