benim son hafta oyle geçti valla2 gündür belimde bir ağrı var ama şiddeti artmıyor
:) ssen ogretirsin kiz, elinden uçan kaçan kurtulamaz tecrubeli anneeebenim kız gündüz uyuyor gece ayakta. gece gündüzü öğret işin yoksa :))
Aaaa ne tesaduf. Bnm kizimda 14 aylik. 2.kizimda 10 gunluk. Bnde bahara cikalim hersey guzel olacak diyorum. Ilk kizimda bnde cok cektim...turlu turlu problemlerimiz oldu.cogu uzucuydu...vaktim olursa yazarim.kisa yazmak durumundayim.saglikli olmalari bnm icin en onemlisi... Ikisini bir buyutup keyfime bakicam diyorum..yasim 26. Bakalim neler bekliyor bizi...
hahah hamam suyu deseydin annene :)))))
yok ben o kadar sicaga dayanamam yaws haslarsam kendimi benim yaniklari kim tedavi edecek :))
yan yatiyorum bacakalrimida geriye atiyorum, biraz yatagi kapliyorum kocaya yer kalmiyor ama napiyim oyle rahate diyorum
Aminn inş... Epiduralsiz zor oluyor tabi ama bence değiyor o acıyı da yaşamak lazım eğer her şey normal sürecinde gelişiyorsa, normalde 42'ye kadar yolu var ben de annemin ayrılma durumu olmasa beklerdim doğal süreci de böyle oldu nasip :/Çok teşekkürler detaylı bilgi için ben bebek gelsin diye hicbi girişimde özellikle bulunmuyorum sali verdim gitti su anda 40+3um sali günü gidicdm kontrol bakalım ne diyecek doktor. İnşallah bende epiduralsiz doğum istiyorum rabbim herkesin gönlüne göre vrsin
Ama çok ta gaz yapıyor o cnmaa kizlar bakin aklima ne geldi
sut için kisir denedinizmi ?
bol soganli (pismis olcak tabi soganlar n yagda kizartiyoz ya) salaatalii .. bi deneeyin bulgur sut yapiyor kisirda yaapr
zaten malt içecek dediklerinin içeriginde arpa yaziyor
ben acikdim yaa ne ysemki,kisir olsa yerdim bak simdi useniyorum kim ugrascak onunlaa
Evet yarın müdahale edecekler bakalım açılmam olmaz da apar topar ameliyata alınırım diye korkuyorumnoldu kizz yine dertlenmi$in kiyamamm
yarin mi mudahale edecekler saana?
Allah yardimcimiz olsun insallahh
Ay canım hayırlısı inşallah o zamana kadar başlar da suni sancıya gerek kalmaz ben bugün son yürüyüşümü yaptım avm ye gittim ordan oraya hızlı hızlı dolaştım ama bende de tık yok hala neyse Rabbim Hakkımızda hayırlısını nasip etsin bakalım bu yürüyüşler yarayacakmı işime ????Kızlar sabah 9.30 gibi nişanım geldi şu saat oldu hala tık yok yarın zaten hastaneye gideceğiz Dr suni sancı verecekti o saate kalmadan sancı başlar mı acaba?
Allah bağışlasın takvimin de bitmiş kaçıncı haftada geldi bıdık ??şükür kavuştum yavruma darısı tüm hamişlere inşallah.
O kız zaten tencere başında çatlayıp ölecek bir gün :)Yemek niye yemiyorsunuz.
Benim içim kıyılıyor yemezsem.
Dün şu yemek programı varya show tv de o kız et yiyordu ballandıra ballandıra Aman Allahım resmen aşerdim açlıktan başım döndü.ben duramıyorum
Sagip baktın mi hıc ne kdr sutun çıkıyor
aglamiyorsa yesil kakanin bi zarari yok
ama sen agliyor diyorsun
gerçi bi kere gormusun
bende merak ettim senin bicirigin kilosunu ..
Kasılmalar tavan henüz sancı olmasa da kasılmalar çoğaldı henüz eşimi alarma geçirmedim ama :) bu gece son şansım kızım dinle anneni kendin gel lütfennnnn
bulgur mu gaz yapiyor canim ?Ama çok ta gaz yapıyor o cnm
SANMIYORUM canim, kolay kolay sezrryana almazlarEvet yarın müdahale edecekler bakalım açılmam olmaz da apar topar ameliyata alınırım diye korkuyorum
ilk aylar 1 kg alirlar ortalama ama bunun oluru ne bilmiyorumki canim..Normalde bir ayda ne kadar kilo alması gerekiyor? 3.5 Doğdu şimdi dördün üstünde diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?