2015 Şubat Anneleri

Aa benim oğlan da 9 günlük :) aynen ben de memnunum aslında, zor ama sonrası güzel olacak inş, birbirlerine arkadaş olurlar biz de gel keyfim gel
Ama dediğin gibi rabbim sağlık sıhhat versin gerisi halloluyor bir şekilde, hiçbir şeyi dert etmeye gerek yok çok çabuk geçiyor zaten.. Ama allah kolaylık versin çünkü onlar da ilgiye çok muhtaçlar bi de ebemiz büyüğü kucağına alma bi ay rahminde sarkma olur yoksa dedi o yüzden biraz zor oluyor şu bi ay geçsin rahatlarız inş

İyi yapıyorsun valla :) doğurmanın en güzel yanı yatakta dönebilmek neydi o öyle gerçi ben de rahat dönebilmeye doğumdan bi hafta sonra başladım sancılardan ağrılardan dönemiyordum yine, suyu da hakikaten riske girmeden normal bi sıcaklıkta yapıp gir bence yine faydası olur gibime geliyor

Aminn inş... Epiduralsiz zor oluyor tabi ama bence değiyor o acıyı da yaşamak lazım eğer her şey normal sürecinde gelişiyorsa, normalde 42'ye kadar yolu var ben de annemin ayrılma durumu olmasa beklerdim doğal süreci de böyle oldu nasip :/

Ama çok ta gaz yapıyor o cnm

Kızlar sabah 9.30 gibi nişanım geldi şu saat oldu hala tık yok yarın zaten hastaneye gideceğiz Dr suni sancı verecekti o saate kalmadan sancı başlar mı acaba?
Ay canım hayırlısı inşallah o zamana kadar başlar da suni sancıya gerek kalmaz ben bugün son yürüyüşümü yaptım avm ye gittim ordan oraya hızlı hızlı dolaştım ama bende de tık yok hala neyse Rabbim Hakkımızda hayırlısını nasip etsin bakalım bu yürüyüşler yarayacakmı işime ????

Kasılmalar tavan henüz sancı olmasa da kasılmalar çoğaldı henüz eşimi alarma geçirmedim ama :) bu gece son şansım kızım dinle anneni kendin gel lütfennnnn

aglamiyorsa yesil kakanin bi zarari yok
ama sen agliyor diyorsun
gerçi bi kere gormusun

bende merak ettim senin bicirigin kilosunu ..

Normalde bir ayda ne kadar kilo alması gerekiyor? 3.5 Doğdu şimdi dördün üstünde diye tahmin ediyorum.

Evet yarın müdahale edecekler bakalım açılmam olmaz da apar topar ameliyata alınırım diye korkuyorum
SANMIYORUM canim, kolay kolay sezrryana almazlar
yumusama vs vardir illaki suni sanciylada kolay doguran okuduk burda
hayirliisi olsun ins sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…