2015 Şubat Anneleri

Yaa benim gobegimdeki kahverengi cizgi hala duruyo :/ ne zaman geccek bu? Ya da gecmeyecek mi

Ya ikinip ikinip ıhlayıp duruyor sonrada ağlamaya basliyo sürekli boyle kendi kendine karni tokken hic yatip durmuyor en fazla 5 dk bakiyo sonra ikinip ağlamaya basliyo napcami sasirdim yani
Ah canim bazen gaz sancissi boyle olabiliyor
@iremguzumun gaz icin bir tarifi vardi bi dene istersen iyi gelebilir

Bir haftadır kuru dut suyu içiyorum dediğin gibi. Hatta sabah akşam içiyorum aynı şekilde incir suyu içiyorum promalt içiyorum. Dün de bugun de misafir vardı hiç dinlenemedim mana verdim

yesil gordunmu hiç ?
yesil olunca çok yemis olur,buda hazimsizlik sancisi olur
her aglamasi açlikdan diye bosey yok, gazdan olma ihtimlide yuksek
Bir kere yeşil gördüm üşüdü sandık. Senin yazdığın Yazıyı okuyunca öğrendim yeşil çok yiyince olduğunu

aynı durumdayım :)

Çok teşekkürler detaylı bilgi için ben bebek gelsin diye hicbi girişimde özellikle bulunmuyorum sali verdim gitti su anda 40+3um sali günü gidicdm kontrol bakalım ne diyecek doktor. İnşallah bende epiduralsiz doğum istiyorum rabbim herkesin gönlüne göre vrsin

Bir kere yeşil gördüm üşüdü sandık. Senin yazdığın Yazıyı okuyunca öğrendim yeşil çok yiyince olduğunu
aglamiyorsa yesil kakanin bi zarari yok
ama sen agliyor diyorsun
gerçi bi kere gormusun

bende merak ettim senin bicirigin kilosunu ..

Kızlar sabah 9.30 gibi nişanım geldi şu saat oldu hala tık yok yarın zaten hastaneye gideceğiz Dr suni sancı verecekti o saate kalmadan sancı başlar mı acaba?

aa kizlar bakin aklima ne geldi
sut için kisir denedinizmi ?

bol soganli (pismis olcak tabi soganlar n yagda kizartiyoz ya) salaatalii .. bi deneeyin bulgur sut yapiyor kisirda yaapr
zaten malt içecek dediklerinin içeriginde arpa yaziyor

ben acikdim yaa ne ysemki,kisir olsa yerdim bak simdi useniyorum kim ugrascak onunlaa

Seninde Paris'e gitmen Lazım doğur artık

40+2 yim 2 gündür kaç kere paris e gittiğimi söylemeyeyim bir işe yaramadı daha. Yarına doğsun istiyorum ben de doğum günümde.

Geçmiş olsun canım.
doğum günün kutlu olsun :)
Benim eşim de son günkerde fazla uyukluyor dün akşam resti çektim doğumdan sonra da böyle olursan kapışırız diye.

Benim de eşim temizliyor şimdi evi. Dedim bu saatte ayıp bir kereden bir şey olmazmış
ben de bir toz alsam iyi olur da yorgunum çok

Sirtim agriyor. Ne gecmez agriymis.
Annemi yollasam iki cocukla yapabilir miyim. Ikinci cocugu olanlar size soruyorum, tabi sezeryan faktoru var bir de.
Oglani klozete ne zaman kaldirabilirim dikisleri fln patlatmayayim da.

40+2 yim 2 gündür kaç kere paris e gittiğimi söylemeyeyim bir işe yaramadı daha. Yarına doğsun istiyorum ben de doğum günümde.

k
hoppaalaa o zaman ben bi daha hiç denemyim
sayi fazlalasinca bile gelmiyorsa benim bi kere ile hiç gelmez :)))))))
ayaklarini havaya dikiyonmu sonrasinda ?

Annemi yollasam iki cocukla yapabilir miyim. Ikinci cocugu olanlar size soruyorum, tabi sezeryan faktoru var bir de.
SEZERYAN olunca i$in içinde hiç bi fikrim yok canim valla
annenni niye gonderiyorsunki ? rahat deilmisin ?

sirtindaki agrinin sebebi neki ? BELinden ignemi yapilmisti sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…