- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Ah canim bazen gaz sancissi boyle olabiliyorYa ikinip ikinip ıhlayıp duruyor sonrada ağlamaya basliyo sürekli boyle kendi kendine karni tokken hic yatip durmuyor en fazla 5 dk bakiyo sonra ikinip ağlamaya basliyo napcami sasirdim yani
İşte 4 saat emzirdiğin için oluyor memeler süt dolmaya fırsat bulamıyor bebek emdikten sonra bir süre ara verilmesi gerekiyormuş memelerin süt dolması gerekiyormuş benim de öyle oldu ama kısa süreli emince araya zaman girince doluyor göğüsler hiç üzülme seninle alakalı değil bide lactamili ihmal etme cnm bünyen de zayıflamış sütüne de şyş gelecek birde kuru dut bilir misin bir bardak su kaynat kaynara gglince iöince bir avuç dut at 5-10 dakka öyle kaynasın suyunu iç iyi geliyor
Bir kere yeşil gördüm üşüdü sandık. Senin yazdığın Yazıyı okuyunca öğrendim yeşil çok yiyince olduğunuyesil gordunmu hiç ?
yesil olunca çok yemis olur,buda hazimsizlik sancisi olur
her aglamasi açlikdan diye bosey yok, gazdan olma ihtimlide yuksek
aynı durumdayım :)Yahu benim bu bebek uyanık olduğu zamanlarda hep emmek istiyor..6 da uyandı 3 saat oldu 3 saattir emziriyorum. aralarda bi gaz çıkarma seanslarımız oldu 2 alt açma.. gerisi hep memede. artık göğüs uclarım koptu etrfıda kıpkırmızı oldu. sizin bebişlerde böylemi? 3-4 saat böyle sürekli emmek istiyo sonrada 3-4 saat uyuyo kesintisiz. yalancı emzik de emmiyo
Çok teşekkürler detaylı bilgi için ben bebek gelsin diye hicbi girişimde özellikle bulunmuyorum sali verdim gitti su anda 40+3um sali günü gidicdm kontrol bakalım ne diyecek doktor. İnşallah bende epiduralsiz doğum istiyorum rabbim herkesin gönlüne göre vrsinKusura bakmayın cevaplar geç oluyor...
Ben de kızım 4 aylıkken hamile kalınca şimdi en etkili yöntemleri araştırıyorum :s en iyisi ve sağlıklısı bu gibi ama dediğin gibi kullanamam gibi geliyor ama kullananlar çok memnun, gerçi eğer adetim ilk doğumdan sonraki gibi hemen olursa ben spiral düşünüyorum şöyle bi 800 yıllık olanından
Amin cümlemizinkini inş, 39+4'ken kontrole gitmiştim annemlerin gitmesine a kaldığı için doğsun istiyordum bir an önce ama daha 1 cm açılmam vardı ve rahimde yumuşama yoktu. Dedim kendi isteğimle 41 hafta dolmadan veremez misiniz suni sancı, onlar da sezaryen riski artıcağı için veremeyiz dediler. Sadece bi şartla veriyoruz o da 40'ını dolduran kadınların açıklık rahim ağzı, yumuşaklığı ve bebeğin aşağıda olma durumuna göre bi skor tablosu yapıyoruz eğer limiti geçersen sancı isteme hakkın doğuyor dediler ben de 40 haftam dolunca kaynar sulu küvetlere girdim üç kere bi de hurma merdiven in çık derken 40+4 randevumda 2 cm açıklık aşırı yumuşaklık ve iyice aşağı inmiş bi bebekle suni sancıya hak kazandım 40+5'te hastaneye yatıp aldım bebişimi 5 saatte kucağıma hamdolsun, sancı kısmı ilk doğumuma göre çook daha kolaydı ilki tamamen doğal doğum olmasına rağmen ama doğum kısmı çoook daha zordu ama dikiş olmadı şok oldum bence sıcak suyla çok ilgisi var şisdetle tavsiye ederimikisinde de epidural almadım bu arada
Kilo alımı nasıl cnm bebişinin ?Bir kere yeşil gördüm üşüdü sandık. Senin yazdığın Yazıyı okuyunca öğrendim yeşil çok yiyince olduğunu
Kilo alımı nasıl cnm bebişinin ?
aglamiyorsa yesil kakanin bi zarari yokBir kere yeşil gördüm üşüdü sandık. Senin yazdığın Yazıyı okuyunca öğrendim yeşil çok yiyince olduğunu
saol cnim,burnu da tikali biraz, ona bisey olmaz uç gune atlatirdaBizimki de tuvaletini yaparken bayagi agliyor..
Gecmis olsun canim :/
Sagip baktın mi hıc ne kdr sutun çıkıyorBilmiyorum ki haftaya kontrol var o zaman öğrenirim belki.
Sagilan sut bebegin cekeceginden az olur her zaman.Sagip baktın mi hıc ne kdr sutun çıkıyor
Seninde Paris'e gitmen Lazımdoğur artık
Bugün doğum günüm.saçma sapan bigün.dün gece kızım ateşlendi.bi yandan bebeğe koştur.uyumam 2.5-3 ü bulmuştur.bebek izin verene kadar tabi.eşimin ümüğünü sıkasım geliyor.karşımda uyukluyor sanki kendi uykusuz kalmış beşik sallamış gibi.lohusalik bi yandan sütüm az.babama kadar hergün emzir anne sütü edebiyatı.sanki ben bilmiyom.ben hariç herkes lohusa zatenbide saç boyatmak zararlımı boyatan varmı
Oyy öldüm bittim gızlarr bugün ablamlar geldiler evi temizlemeye Allah razı olsun bana iş bırakmadılar bi toz aldım sadece ben o bile yordu beni ve şu an nedendir bilmem deli gibi bir açlık hissediyorum herşeyi yiyebilirim zannımca
diyorum şu evde hazır temizlenmişken bebişte doğsa artık ne kadar iyi olur
mattika ahkli bence kiyaslanmamali ikisi,sagidigina bakip sutum yok demek hata olurSagilan sut bebegin cekeceginden az olur her zaman.
hoppaalaa o zaman ben bi daha hiç denemyim40+2 yim 2 gündür kaç kere paris e gittiğimi söylemeyeyimbir işe yaramadı daha. Yarına doğsun istiyorum ben de doğum günümde.
k
SEZERYAN olunca i$in içinde hiç bi fikrim yok canim vallaSirtim agriyor. Ne gecmez agriymis.
Annemi yollasam iki cocukla yapabilir miyim. Ikinci cocugu olanlar size soruyorum, tabi sezeryan faktoru var bir de.
Oglani klozete ne zaman kaldirabilirim dikisleri fln patlatmayayim da.
sirtindaki agrinin sebebi neki ? BELinden ignemi yapilmisti sana ?Sirtim agriyor. Ne gecmez agriymis.
Annemi yollasam iki cocukla yapabilir miyim. Ikinci cocugu olanlar size soruyorum, tabi sezeryan faktoru var bir de.
Oglani klozete ne zaman kaldirabilirim dikisleri fln patlatmayayim da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?