daha içecek gibiyse ve kusmauyorsa fazlasini deneyebilirsinKizim uyanmadigi zamnlar sutumu sagip veriyorum.75 ml sagip veriyorum.cok mu az mi? Dahada olsa iccek gibi.masallah kusmuyoda. Biri bni aydinlatabilir mi
temmuz dogurdu vahide dun duruyordu valla bugun napti bilmiyorum :)temmuz la vahide doğurdu mu gııı
Uykuda meme almıyor bu namıssızlardaha içecek gibiyse ve kusmauyorsa fazlasini deneyebilirsin
uykuda meemeni versen almazmi o daha pratik :)
bugun sabah kalkdigimdan beri yeni oturdumiyiyim.sağol.yok valla.kasılmadan başka bişey yok.sende arada sancı var.ben de sancı da yok.nişan da yok.öyle umutlancak hiç bişey yok.
valla tutmasi lazimbi tane yeter.. Çok seçenek sunma mutlaka tutar
Bi de ayşe önerin gaz masajı videosu var onu da izleyip yapabilirsin cnm rahat gaz cikariyorlarkizlar oglusumun acayip gazi var.emiyo zirt birt sonrada kusuyo.su rezene melisa fln bitkisel karisimlar var ya onu bilen var mi??bebege icirmek icin olan?
COk tesekkyr ederim cnm ya.eylul hanim nasil?evini sevdi miBi de ayşe önerin gaz masajı videosu var onu da izleyip yapabilirsin cnm rahat gaz cikariyorlar
Beni üzen emdikten sonra doyuramamış olduğumu düşünmeksaatlerce o yüzden emziriyorum çünkü doymadığı için mama veriyoruz Doymuş olsa mamayı istemez di mi? Mamayı alınca üzülüyorum doysun diye emziriyorum işte ne yapıcam şaşırdım. Ağlarken tenime yatırsam da susturamıyorum ki rahatlatamadım bebeğimi nerede yanlış yapıyorum?
bugun sabah kalkdigimdan beri yeni oturdum
kahvalti vs derken kizi kursuna goturdum,oglanla tam 4 market dolastik : ) hepsinden ayri bi alacagim vardida :)))
oglan hasta aksamdan beri, ne yersin dedim tavuk çorbasi yap anne hastaligima iyi gelir dedi, çok bilmis :) ona çorbasini ayptim
hamur yogurdum lavas yapicam birazdan yanina yemek ayarliyorum
magazalrda dolanirken bi ara baya sanci kasilma bastirdi ama geçti sonra
bendeki sanci kasilmanin haddi hesabi yok ama bi halta yaradaigida yok galiba :)
herkes çok $i$mi$in ne zaman dogum diyor ..
4 saat emiyor diyorsun ya cnm o 4 saat boyunca sürekli emiyormu? Yoksa arada uyuyor uyanıyor bi emiyor bi duruyormu? Yutkunma sesi duyuyorsan süt çekiyor demektir yoksa boş boş mu emiyor? Ben de emzirdikten sonra sagdigim sütten veriyorum onu icmesi demek doymadigi anlamına mi gelir diye sormuştum dr ye de Hayır yok öyle bişi demişti verebiliyorsan ver demişti..bence bi sorun yok senin sutünde falan 4 saat sonunda hala sagidiginda bile süt geliyorsa sutun az değildirPeki sürekli emmesi doğru mu? Kök saldım sandalyede. Emzirme koltuğu da almamıştım. Dr ilk muayenede mama veriyoruz dediğimizde bişey söylememişti. Açık büfe yapın ne zaman isterse o zaman verin demişti. Hatta bana sütünüz de kesilebilir gibi bir yorum yaptı neden yaptı hala bilmiyorum. Kötü düşünmemeye çalışıyorum. Tiroid için ilaç kullandığımdan bebişe de tiroid testi istemişti. Onun sonucu ne oldu bilmiyorum haftaya kontrole gidince sorucam onu da.
Rica ederim canım :) biz gidemedik malesef çünkü kombi bozulmustu esim gecen hafta yaptıracakti ama bu sefer istanbula deli kar yağdı ne eşim eve geçip onu yaptırabildi ne de o havada tamirci gelirdi ztn..umudumuz bu hsonuna kaldı :)COk tesekkyr ederim cnm ya.eylul hanim nasil?evini sevdi mi
Uzak mi ev. Ay acilinden doguruver orda mecbur sinavi birakip gelsin
Hadi bakalim insanin evi esi gibisi yok.insallah bi an evel kavusursunuz.hava duzeldi sanirimRica ederim canım :) biz gidemedik malesef çünkü kombi bozulmustu esim gecen hafta yaptıracakti ama bu sefer istanbula deli kar yağdı ne eşim eve geçip onu yaptırabildi ne de o havada tamirci gelirdi ztn..umudumuz bu hsonuna kaldı :)
Sen doktora git muayene iste bugün benim doğum günüm doğurtun beni de ben öle Yaptım tabi 4 cm açılmışım ben Allah bilir tabi ama ben muayene istemesem bilmeyecektik
Bugun 4 saati de gecti. Emerken uyuyor yatsggina yatiriyorum aglayor. GZini cikRiyitum hep emmek istiyor doyuyor olsA Boyle davranmZ diye duzunuyorum.4 saat emiyor diyorsun ya cnm o 4 saat boyunca sürekli emiyormu? Yoksa arada uyuyor uyanıyor bi emiyor bi duruyormu? Yutkunma sesi duyuyorsan süt çekiyor demektir yoksa boş boş mu emiyor? Ben de emzirdikten sonra sagdigim sütten veriyorum onu icmesi demek doymadigi anlamına mi gelir diye sormuştum dr ye de Hayır yok öyle bişi demişti verebiliyorsan ver demişti..bence bi sorun yok senin sutünde falan 4 saat sonunda hala sagidiginda bile süt geliyorsa sutun az değildir
Hayırlı olsun canım Güle güle buyutun bebisinizi :)merhaba bayanlar,
artık ben de anne oldum.20 şubat sabah saat 09:18 de berat oğlumuz dünyaya gözlerini açtı.
şuan uykusuz gecelerdeyiz.
Yani şansıma 28 yıldır yagmayan kar yağdı :) Mart geliyor artık ist çok soğuk olmaz kizimı da alıp gezesim var zaten :) pazarı iple çekiyorum :)Hadi bakalim insanin evi esi gibisi yok.insallah bi an evel kavusursunuz.hava duzeldi sanirim
Kaç emzirme danışmanına sordumsa da hep yedikleriniz sizi etkiler bebeği değil dediler. Sütü yapan kanmış bol bol su ve uyku başka hiçbir şey alakalı değilmiş ve gaz yapıyor denen şeyler de bizim için çok faydalıymış bu emzirm döneminde, malum hamilelik ve şimdi emzirme depolardan yiyor hep. Daha bebeğim 10 günlük konuşmak için erken ama ilk kızımda acayip dikkat ediyordum yediğime içtiğime çaylar kimyonlar bişeyler yine gazlı yine gazlıydı çok sıkıntı çektim ilk günden itibaren. Şimdi oğlumda dikkat etmiyorum gazı var ama çıkartsa da çıkartamasa da kızım kadar yaygarayı koparmıyor uslu uslu ağlıyor ben de pışpışlıyorum rahatlayana kadar çocuk. Gaz denen şey oluyor bebeklerde yapcak bişey yok ama verdikleri tepkiler değişiyor huylarına göre. Biz de çok gazlı az gazlı falan diyoruz. En azından şimdiye kadarki tecrübemle böyle bi çıkarımda bulundumBen ne içersem kızım daha kolay gaz çıkarır ?
Memede uyumak üzereyken yatağına alsan nasıl olur acaba? Uykuya yatağında dalsa yani..bebekler nerde uyurlarsa uyandiklarinda kendilerini aynı yerde bulmak istermis..şimdi küçükler belki ama bu alışkanlığa dönerse çok sıkıntı..arkadaşımın oglu 7 aylık hala memede uyuyor ve yatağına bırakıldığında ağlıyor..uyku danismanina gittiler bu hsonu..ist e gittiğimdé neler dedi detaylı öğrencem..senin açlık sandığın emme reflexi olmasınBugun 4 saati de gecti. Emerken uyuyor yatsggina yatiriyorum aglayor. GZini cikRiyitum hep emmek istiyor doyuyor olsA Boyle davranmZ diye duzunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?