Bana da bu durumlar için ışte bi test yapıldı hiç bi sorun çıkmadı allaha şükür doğum esnasında bebeğe bulasabilirmis allah korusun. Bebeğine allahtan şifa diliyorumKızlar çok önemli mutlaka OKUYuN
Bebeğimde Uçuk çıktı diye sağlık Ocağına götürmüştüm asiviral krem vermişlerdi geçmedi yayıldı bu sefer hastaneye çocuk doktorumuza götürdük meğer Uçuk DEĞİLMİŞ ve yanlış krem kullandırmışlar
öNEMLİ kısma gelince normal doğum yapanlarda olabilecek mikrobik bir durum muş bebeğe doğum sırasında bulaşırmış şimdi antibiyotikli krem verdi uyuyunca ellerini bağlayıp sürün bulaştırmasın dedi 4 gün içinde geçmezse kan vercekmişiz ağızdan antibiyotik verebilir miş
Siz siz olun dikkat edin her işi uzmanına sorun bebeğime baktıkça üzülüyorum çünkü dua edin güzel Kızımın Yarası geçsin
Bu arada sadece anne sütü ile 4 kilo olmuş yarım kilo daha almış bir haftada Allah'ım nazardan saklasın
Su an hastanede mi yTiyorsun yoksa eveemi yolladı. Bende öyle san cim var ama ben hissetmiyorum bi anlayamadım su işi zatenSelam kizlar..
Bugün kontrolüm vardi.ben hissetmeme me rağmen nst de sanci cikti.alttan muayenede acilman var dedi yatis verdi. Muayeneden sonra kanamam oldu ve sanci başladı.sonrada geçti.perşembeye kadar gelmesini beklicekmisiz.gelmezse suni sanci verecekler.ben neden sanci hissetmiyomki
Merhaba arkadaşlar 18 mart annesi olucakken 17 subat annesi oldum bugun 6 gunluguz 3gun kuvezde kaldi kizim mama verdiler 2 gunde sutum gelmedigi icin biz verdik mama ve biberona alisti beni emmiyor emsede guclu cekemiyor cok moralim bozuk aglayinca daha cok üzülüyorum basindan gecen var mi böyle şeyler yardim ediniz
Kızlar çok önemli mutlaka OKUYuN
Bebeğimde Uçuk çıktı diye sağlık Ocağına götürmüştüm asiviral krem vermişlerdi geçmedi yayıldı bu sefer hastaneye çocuk doktorumuza götürdük meğer Uçuk DEĞİLMİŞ ve yanlış krem kullandırmışlar
öNEMLİ kısma gelince normal doğum yapanlarda olabilecek mikrobik bir durum muş bebeğe doğum sırasında bulaşırmış şimdi antibiyotikli krem verdi uyuyunca ellerini bağlayıp sürün bulaştırmasın dedi 4 gün içinde geçmezse kan vercekmişiz ağızdan antibiyotik verebilir miş
Siz siz olun dikkat edin her işi uzmanına sorun bebeğime baktıkça üzülüyorum çünkü dua edin güzel Kızımın Yarası geçsin
Bu arada sadece anne sütü ile 4 kilo olmuş yarım kilo daha almış bir haftada Allah'ım nazardan saklasın
Kaç emzirme danışmanına sordumsa da hep yedikleriniz sizi etkiler bebeği değil dediler. Sütü yapan kanmış bol bol su ve uyku başka hiçbir şey alakalı değilmiş ve gaz yapıyor denen şeyler de bizim için çok faydalıymış bu emzirm döneminde, malum hamilelik ve şimdi emzirme depolardan yiyor hep. Daha bebeğim 10 günlük konuşmak için erken ama ilk kızımda acayip dikkat ediyordum yediğime içtiğime çaylar kimyonlar bişeyler yine gazlı yine gazlıydı çok sıkıntı çektim ilk günden itibaren. Şimdi oğlumda dikkat etmiyorum gazı var ama çıkartsa da çıkartamasa da kızım kadar yaygarayı koparmıyor uslu uslu ağlıyor ben de pışpışlıyorum rahatlayana kadar çocuk. Gaz denen şey oluyor bebeklerde yapcak bişey yok ama verdikleri tepkiler değişiyor huylarına göre. Biz de çok gazlı az gazlı falan diyoruz. En azından şimdiye kadarki tecrübemle böyle bi çıkarımda bulundum
Canım ya kusura kalma kafa kalmadı başkası yaşamış zannettim okurken çocuklu olmak böyle herhalde, :-( çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin.. Burda daha önce öyle biley var mı diye mutlaka test yapıyorlar. Acil şifalar diliyorum.Kızlar çok önemli mutlaka OKUYuN
Allah acil şifalar versin.inşallah geçer de antibiyotiğe gerek kalmazKızlar çok önemli mutlaka OKUYuN
Aç olduğu için değil de gazı olduğu için ağladığını nasıl anlarız? Sabahtan beri Aralıksız emziriyorum acaba gazı mı var da bu kadar ağlıyor diye düşündüm.
Su an hastanede mi yTiyorsun yoksa eveemi yolladı. Bende öyle san cim var ama ben hissetmiyorum bi anlayamadım su işi zaten
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin :)Hastanede yatiyorum canim.sanci 40 ve 60 arasiydi bikere 80 e cikmis.hic hissetmedim.alttan muayeneden sonra adet agrisi gibi oldu simdi oda yok.sanirim acilma oldugu icin yatirdi.tabi ben 40+6 yim bugun :)
arada kasilma oluyor.umarim sezeryan olmam.seninde günün dolmuş sanirim.allah kurtarsin cnm
Ben de sabahtan beri hazımsızlığıyla uğraşıyorum, eğer karnını kasıyorsa bacaklarını kendine çekiyorsa gazı vardır. Bi de benimki böyle kısa aralıklarla sık sık emmek istiyor yatırıyorum uyumuyor tekrar emmek istiyor gibi ama çok emmiyor bakıyorum mememi sıkınca süt geliyor hemen hani doymamasıyla alakalı değil, ne zaman geğirdi kakasını yaptı bi kere daha emzirdim hafif de salladım beşiğini bi dk falan anca daldı uykuya. Ama kolay çıkmıyor gaz bi de göbeği düşmedi benimkinin korkuyorum her hareketi yapmaya. Aslında gün içinde belli aralıklarla bi dk iki dk karnının üstüne yatır o da iyi geliyor hem boyun kasları kuvvetlenir bebişininAç olduğu için değil de gazı olduğu için ağladığını nasıl anlarız? Sabahtan beri Aralıksız emziriyorum acaba gazı mı var da bu kadar ağlıyor diye düşündüm.
Bugün gittim 3cm açılmam vardı 5 30 da yatacağım hastaneye bakalım hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız sağlıklaHadi hayırlısı canım. Allah bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
cok gecmis olsun canim. Cocuk dr.u bul ona gotur aile hekimleri hic anlamiyor bu islerden. Viral hastalikta bile antibiyotik yazmayi biliyorlar sadece.Kızlar çok önemli mutlaka OKUYuN
canim yutkunmayi takip et. Bir sure yutkunarak emmisse aclik degildir derdi. Gazi icin gezdir kucaginda. Farkli pozisyonlar dene rahatlayip uyuyorsa ac degildir. Ac bebek deli gibi aglar susturamazsinAç olduğu için değil de gazı olduğu için ağladığını nasıl anlarız? Sabahtan beri Aralıksız emziriyorum acaba gazı mı var da bu kadar ağlıyor diye düşündüm.
Canım 3 cm açılmam varmış 5 30 da yatacağım hastaneye Allah'ın izniyleSANMIYORUM canim, kolay kolay sezrryana almazlar
yumusama vs vardir illaki suni sanciylada kolay doguran okuduk burda
hayirliisi olsun ins sizin için
Benimki emdikten sonra lokma sokmaz ağzına4 saat emiyor diyorsun ya cnm o 4 saat boyunca sürekli emiyormu? Yoksa arada uyuyor uyanıyor bi emiyor bi duruyormu? Yutkunma sesi duyuyorsan süt çekiyor demektir yoksa boş boş mu emiyor? Ben de emzirdikten sonra sagdigim sütten veriyorum onu icmesi demek doymadigi anlamına mi gelir diye sormuştum dr ye de Hayır yok öyle bişi demişti verebiliyorsan ver demişti..bence bi sorun yok senin sutünde falan 4 saat sonunda hala sagidiginda bile süt geliyorsa sutun az değildir
Evet 7 saat geriayy hadi indallah canimmn sen bizden 7 saat gerimiydin?
daha yeni gece olduysa orda baya bi vakdin avr demekdir
kasilma bendede var ama dogmaz benimki sen bari dogur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?