2015 Şubat Anneleri

Selam kizlar..
Bugün kontrolüm vardi.ben hissetmeme me rağmen nst de sanci cikti.alttan muayenede acilman var dedi yatis verdi. Muayeneden sonra kanamam oldu ve sanci başladı.sonrada geçti.perşembeye kadar gelmesini beklicekmisiz.gelmezse suni sanci verecekler.ben neden sanci hissetmiyomki

Bana da bu durumlar için ışte bi test yapıldı hiç bi sorun çıkmadı allaha şükür doğum esnasında bebeğe bulasabilirmis allah korusun. Bebeğine allahtan şifa diliyorum

Su an hastanede mi yTiyorsun yoksa eveemi yolladı. Bende öyle san cim var ama ben hissetmiyorum bi anlayamadım su işi zaten

aynısı başıma geldi, 35 haftalıkken doğum yaptım, bir haftaya yakın emmedi, nasıl besleyeceğimizi bile bilmiyorduk, hemşire 4 saatte bir dedi, halbuki 2 saatte birmiş aç bırakmışım bebeğimi bir haftanın sonunda bebeğim emmeye başladı, şimdi de emzikle zor tutuyorum :) içini ferah tut, iki saatte mama ver, emen çocuk emiyor emmeyen hiç emmiyor sütünü getirmeye bak ben bol bol sağmaya çalıştım.

Canım çok geçmiş olsun. Allah biran önce şifa versin inşallah..

Aç olduğu için değil de gazı olduğu için ağladığını nasıl anlarız? Sabahtan beri Aralıksız emziriyorum acaba gazı mı var da bu kadar ağlıyor diye düşündüm.

Canım ya kusura kalma kafa kalmadı başkası yaşamış zannettim okurken çocuklu olmak böyle herhalde, :-( çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin.. Burda daha önce öyle biley var mı diye mutlaka test yapıyorlar. Acil şifalar diliyorum.

Allah acil şifalar versin.inşallah geçer de antibiyotiğe gerek kalmaz

Hayatım sanırım biraz sakinleşmeye ihtiyacımız var. Lütfen panik yapma.
Aç olduğu için değil de gazı olduğu için ağladığını nasıl anlarız? Sabahtan beri Aralıksız emziriyorum acaba gazı mı var da bu kadar ağlıyor diye düşündüm.

Su an hastanede mi yTiyorsun yoksa eveemi yolladı. Bende öyle san cim var ama ben hissetmiyorum bi anlayamadım su işi zaten

Hastanede yatiyorum canim.sanci 40 ve 60 arasiydi bikere 80 e cikmis.hic hissetmedim.alttan muayeneden sonra adet agrisi gibi oldu simdi oda yok.sanirim acilma oldugu icin yatirdi.tabi ben 40+6 yim bugun :)
arada kasilma oluyor.umarim sezeryan olmam.seninde günün dolmuş sanirim.allah kurtarsin cnm

Kızlar sizin bebeğinizde kakası kötü kokuyor mu? Ya daha demin emzirirken içini dışını boşalttı sağolsun Nasılsa benim üstümde Battı, emzirmeyi bırakana kadar burnum düştü küçücük bebebkten bu kadar koku iğrenç. Hemen banyo yaptırdım emzirdim yatırdım... Bi kaç gündür gece uykusu yoktu gece 11'e doğru uyudu 5:30'da kalktı nasıl uyumuşum

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin :)

Ben de sabahtan beri hazımsızlığıyla uğraşıyorum, eğer karnını kasıyorsa bacaklarını kendine çekiyorsa gazı vardır. Bi de benimki böyle kısa aralıklarla sık sık emmek istiyor yatırıyorum uyumuyor tekrar emmek istiyor gibi ama çok emmiyor bakıyorum mememi sıkınca süt geliyor hemen hani doymamasıyla alakalı değil, ne zaman geğirdi kakasını yaptı bi kere daha emzirdim hafif de salladım beşiğini bi dk falan anca daldı uykuya. Ama kolay çıkmıyor gaz bi de göbeği düşmedi benimkinin korkuyorum her hareketi yapmaya. Aslında gün içinde belli aralıklarla bi dk iki dk karnının üstüne yatır o da iyi geliyor hem boyun kasları kuvvetlenir bebişinin

cok gecmis olsun canim. Cocuk dr.u bul ona gotur aile hekimleri hic anlamiyor bu islerden. Viral hastalikta bile antibiyotik yazmayi biliyorlar sadece.

canim yutkunmayi takip et. Bir sure yutkunarak emmisse aclik degildir derdi. Gazi icin gezdir kucaginda. Farkli pozisyonlar dene rahatlayip uyuyorsa ac degildir. Ac bebek deli gibi aglar susturamazsin

Benimki emdikten sonra lokma sokmaz ağzına
Kendi sütümüde almaz mamayı da.Birde emiyor doyunca memeyi ağzından çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…