2015 Şubat Anneleri

Yaptığım çok doğru değil biliyorum ama ben yatarak emzirmeye başladım bile bebek de mutlu ben de mutlu sırtım belim omzum hele bayram yeri

Ya benimki de memede uyuyo. Nasil uyutucaz baska ben bilemedim :/

Anne meme ucu gibi olan aventin biberondan aldim mememide emio ama ben ne kadar yedigini bilmek icin sagiyorum.. az gelio die ek mama veriorum ustune 2 saatte bir sarilik degerimiz en som 4 cikti atlattik Allahin izniyle :) darisi başına cnm

Evet öyle oluyor :) benim oğlan 27 günlük yanlış hesaplamadıysam :) 3730 doğdu hastane çıkışı 3480 ertesi günü kontrolde 3490 olmuş doktor kilo almaya başlamış güzel dedi. Şu an 4200 nasıl sence? Doktora göre iyi ama yakın çevrem çok bunaltıyor vay kilo almamış diye laflarını tiye alıyorum sinir bozuyorlar.

Kızlar çok önemli mutlaka OKUYuN
Bebeğimde Uçuk çıktı diye sağlık Ocağına götürmüştüm asiviral krem vermişlerdi geçmedi yayıldı bu sefer hastaneye çocuk doktorumuza götürdük meğer Uçuk DEĞİLMİŞ ve yanlış krem kullandırmışlar
öNEMLİ kısma gelince normal doğum yapanlarda olabilecek mikrobik bir durum muş bebeğe doğum sırasında bulaşırmış şimdi antibiyotikli krem verdi uyuyunca ellerini bağlayıp sürün bulaştırmasın dedi 4 gün içinde geçmezse kan vercekmişiz ağızdan antibiyotik verebilir miş
Siz siz olun dikkat edin her işi uzmanına sorun bebeğime baktıkça üzülüyorum çünkü dua edin güzel Kızımın Yarası geçsin
Bu arada sadece anne sütü ile 4 kilo olmuş yarım kilo daha almış bir haftada Allah'ım nazardan saklasın

Benimkide uyuyor ama bakın geçen bir yazıda " bebeğiniz emerek uyuyorsa karnı doyuyor emzirme işlemi başarılı geçmiş demektir " diyor. Bu arada test ettim sert yeri daha çok seviyor koltuk veya abisinin yatağında rahat uyuyor ama kendi yatağı epey yumuşak :-( doktorlarda sert yatak olsun diyorlar..

Bunun için burda mutlaka rahimden ALINAN sıvıyı test ediyorlar böyle şeylere karşı, maşallah :)

3.500 den baslasak 700 gr gayet guzel bence canim,daha da ay bitmedi,800 le kapatirsiniz herhalde bu ayi
maasallah dogum kilosu gayet guzelmis seninkinin

bide persentil hesaplayan siteler var, çocuklarin boy ve kilosunu yazip persntilini olçturuyorsun, oradanda biraz fikir edinebilirsiniz çocugun gelisimi hakkinda..

çok geçmis olsun canim
ben pediatre diisnda dr a goturmem hiç çocugumu
kizimi gotuuryordum o zamanlar tecrubesizdim tabi, dr ne zaman emzirmeyi kesicem diye gozume bakiyordu, 6 ay dan sonra gerek yokmus bilmemne .. o hi$imla bi çikdim aile doktorundan bi daha hiç bi dr agoturmedim çocuklari pediatrdan baska 6 yil oldu tam .. pediatr lar sonuna kadar emzirmeyi destekler burada ..

mesela kulagim agriyor diye goz dr una gidermiyiz, yada kalbimiz agriyor diye ortopediye,pediatre da oyle , herkes kendi isini yapsin bence..

kizlar @pirelideveyi goren oldumu son gunlerde ?
nick degismis galiba nick bulunmuyor

Anne meme ucu gibi olan aventin biberondan aldim mememide emio ama ben ne kadar yedigini bilmek icin sagiyorum.. az gelio die ek mama veriorum ustune 2 saatte bir sarilik degerimiz en som 4 cikti atlattik Allahin izniyle :) darisi başına cnm
aventin biberonu bendede var fakat korkuyorum iyice alisir diye. Sarilik ilerlemedi gozlemledigim kadariyla iyi gorunuyor yüzü. Tahlil yaptirmak istemiyorum damari bulamiyorlar yazık bebegim perisan oluyor. cok sıkıntılı geciyir Günlerimiz ins atlatiriz bu gunleri

Sırt üstü mu yan mi yatarak emziriyorsun cnm ? Bnm kiz ikisini de sevmedi

Ortakulak a zararlı die okudum sen de bi araştır derim

Yan yatırıyorum canım, bir de kolumun üstüne alıyorum bebeğimi ki hem eğim olsun kucaktaki gibi ortakulak riskine karşı hem de çocuğun üstüne dönme riskim olmasın diye allaha şükür idare ediyoruz şuan belki sen de kolunun üstüne alıp denesen hoşuna gider :/

O sırada esim uyanık beklio :)

Ben eşime hayatta güvenemem ben uykuya dalmadan o on kere dalar şanslıymışsın valla :))

Merhaba arkadaşlar 18 mart annesi olucakken 17 subat annesi oldum bugun 6 gunluguz 3gun kuvezde kaldi kizim mama verdiler 2 gunde sutum gelmedigi icin biz verdik mama ve biberona alisti beni emmiyor emsede guclu cekemiyor cok moralim bozuk aglayinca daha cok üzülüyorum basindan gecen var mi böyle şeyler yardim ediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…