2015 Şubat Anneleri

Ultrason goruntulerini diyosun di mi 12 haftadayken var mi hic bilmiyorum bi bakayim eskilere cok sagol :)
İkili test yaptrdıysan illaki vardr o dönem ikili test yaptırılıyordu Çünkü.

tam tutan hangi haftandaki ultrason filmindeki tarih?
çok sıkıntı yapmıyorum ben aslında çünkü ben 28 günde 1 adet olmuyodum 33 35günde birdi bnm düzenim. O yüzden yumurtlamam da sat ıma göre hesaplanandan farklı olmalı tabikide.
ben beklerim de doktor risk alamam deyip sezeryana alır mı diye endişe duyuyorum kısmet bakalım.

bendede bekliyolar canim
dr bana 2 marta kadar gelmezse hastaneyi ara dedi,3 mart da bakaacklar gelmezse, ama o gun napacaklar bilmiyorum
mudahale edilecekmi yani onu bilmiyorum, belki iki gune bi hasteneye gel diyebilirler

Canim senle ayni durumumuz biliyorum allah sana da hayirli dogumlar nasip etsin beni de c.tesi cagirdi bakalim surekli kontrol altindayim allahtan sizin orda kontrole de az cagiriyolar sanirim valla ben dayanamazdim meraktan

İkili test yaptrdıysan illaki vardr o dönem ikili test yaptırılıyordu Çünkü.

Yaptirdim canim bi bakayim gecmis belgelere merak ettim simdi

Arkadaşlar ilçocuk cahilliğimi maruz görün ilkdefa bu kadar küçünik bi canlıyla takılıyoruz:) benm yavrumun kaşları çok belirsiz yok gibi duruyo inadına saçlarıda simsiyah..sonradsn mı çıkıyo bu kaşlar acaba

Iyi akşamlar kızlar,
Günler sonra anca girebildim.
Benim minnoş beni parmağında oynatıyor. Ilk hafta sarılık olmasın diye uykusundan uyandırıp zorla emzirdim, şimdi de o beni uyutmuyor. Napcaz böyle

Kaşlar kirpikler daha sonra belirginleşiyor.

dün bebeğimizi hastaneye yatırdık sarılığı ilerlemiş
yoğunbakım oldugu için beni almadılar 3 saatte bir emzirmek icin gidiyorum mahvolduk iki gün içinde
ağlamaktan onu o halde grmekten içim dışıma cıktı
her emzirdiğimde iç çekiyor yavrum
annelik nasıl bişey böyle bütün herşeyim o oldu
dua edin teyzeleri kuzucum iyileşsin

stres yapma canim. digerlerini dogurdugun tarihe gore 2-3 gun farkla geliyor
Mattika nasıl oldun canım, sezeryan sıkıntısını atabildin mi üstünden.
Benim dikişler içten içten sızlıyor hala. Birde içteki yara sanki daha genişmiş gibi geliyor, dikiş yerimin öteleri de ağrıyor

Çok geçmiş olsun.inşallah çok fazla kalmaz,tez zamanda evinize çıkarsınız.

Allah şifa versin canım.sakın sıkma canını bebeğin sendeki mutsuzluğu hissetmesin.sütün şifa olsun ona annesi.hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzunu...

Sarılık belasından kurtulamadık bir türlü fototerapi gördük dr artık düşer dedi düşmüyor bir türlü sürekli topuktan kan alınıyor sürekli bebeğim sarı off. Fototerapide bebeğimi o halde görünce kendime gelemedim bir süre şimdi düşmüyor bir türlü yine fenalardayım çok üzülüyorum Aşırı etkileniyorum dr ekstradan mama ver dedi.Deli gibi sütüm var göğüslerimden akıyor ama mama vermek zorundayız diyor.Kızlar dua edin geçsin kuzumun sarılığı cidden çok üzülüyorum bütün enerjim düşüyor topalaryamıyorum kendimi

Benimde öyle kaş var ama renksiz

İnşallah tez zamanda iyileşir annesini üzmez.
Çok zordur ama Sen yokken onda uyuyordur merak etme. Allah kimseyi evladından ayırmasın. Bir an önce kavuşun yavrunla.

Bugün 15 günlük olduk. 17 kiloyla doğuma girmiştim 12 kilosu gitmiş. Maşallah deyin çok mutlu oldum tartıya çıkınca. Bu kadar çabuk tahmin etmemiştim. İnş.40ımız çıkmadan kalan 5 kiloda gider.

Kaç kilo ile başlamştın? Ben de 18 kilo aldm daha doğum yapmadım. Böyle okuyunca umutlanıyorum hemn verrblrm inş diye.
maşallah sana. özellikle yaptığın birşey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…