gecmis olsun cnm. Kac cikti sarilik degeriniz? Bizde gecen sali kan vermistik 13.5 cikmisti. Bol bol emzir dediler . korkuyorum bndeSarılık belasından kurtulamadık bir türlü fototerapi gördük dr artık düşer dedi düşmüyor bir türlü sürekli topuktan kan alınıyor sürekli bebeğim sarı off. Fototerapide bebeğimi o halde görünce kendime gelemedim bir süre şimdi düşmüyor bir türlü yine fenalardayım çok üzülüyorumAşırı etkileniyorum dr ekstradan mama ver dedi.Deli gibi sütüm var göğüslerimden akıyor ama mama vermek zorundayız diyor.Kızlar dua edin geçsin kuzumun sarılığı cidden çok üzülüyorum bütün enerjim düşüyor topalaryamıyorum kendimi
Sürekli kayısı hoşafı iç sütünden bebege gecer ben şimdiden başladım her gün bir kase yiyorum ozaman sarılıgı atıyomuşSarılık belasından kurtulamadık bir türlü fototerapi gördük dr artık düşer dedi düşmüyor bir türlü sürekli topuktan kan alınıyor sürekli bebeğim sarı off. Fototerapide bebeğimi o halde görünce kendime gelemedim bir süre şimdi düşmüyor bir türlü yine fenalardayım çok üzülüyorumAşırı etkileniyorum dr ekstradan mama ver dedi.Deli gibi sütüm var göğüslerimden akıyor ama mama vermek zorundayız diyor.Kızlar dua edin geçsin kuzumun sarılığı cidden çok üzülüyorum bütün enerjim düşüyor topalaryamıyorum kendimi
terleme olayini bilmiyorum canim adet sancisi normal ama ona eminimAyy normal ozaman ya resmen elim ayagım yanıyo ter basıyo enfeksiyon mu oldum acaba ?
saol canimBence de öyle yap allah korusun bi sıkıntı olur doğum zmanı bir de bunun stresini yaşama. Kafan rahat olsun.
kiz 40+0stres yapma canim. digerlerini dogurdugun tarihe gore 2-3 gun farkla geliyor
Akgunzüccaciye idi yanlş htrlamıyosamherkese hayırlı akşamlar kızlar doğuranlara geçmiş olsun hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
ben lohusa mevlüdünü hemen yapmaya karar verdim
sebep uzun hikaye yani KAYNANAM
bi site vardı cam şişelerden satan onun adı neydi
lohusa mevlüdümde minik kolonyalar dağıtmayı düşünüyorum
aslında minik kur'an-ı kerimler dağıtacaktım bir site biliyordum ama o siteyi unuttum bulamıyorum
Akgunzüccaciye idi yanlş htrlamıyosam
Tabi tabi sorma eşine boşuna huzursuzluk olur.saol canim
aynen dedigin gibi yapicam , ben esime sorayim diyordum hayir diyeecgini bile bile ama en iyiisi sormayim hiç cevabini bildigim soruyu
Sarılık belasından kurtulamadık bir türlü fototerapi gördük dr artık düşer dedi düşmüyor bir türlü sürekli topuktan kan alınıyor sürekli bebeğim sarı off. Fototerapide bebeğimi o halde görünce kendime gelemedim bir süre şimdi düşmüyor bir türlü yine fenalardayım çok üzülüyorumAşırı etkileniyorum dr ekstradan mama ver dedi.Deli gibi sütüm var göğüslerimden akıyor ama mama vermek zorundayız diyor.Kızlar dua edin geçsin kuzumun sarılığı cidden çok üzülüyorum bütün enerjim düşüyor topalaryamıyorum kendimi
Malt hapı içmiştim dana gbi kilo yaptı ya, size bi etkisi oldu mu Malt içecekler ?
Canım bizimde daha ikinci günden başladı sarılık 12.6 çıkmıştı yatış sınırında ydı bir gün verdi yatirmcm yarına kadar bol bol emzir mama takviyesi yap yarın yine bakalım dedi biz iki gün sonra gidebildk gittiğimizde 10 à düşmüştü sonra bi hafta sonra gittiik 7ye düşmüş bende çok üzüldüm pskolojm bozuldu ama rahatladım biraz şimdide kusuyo burnu tıkalı öksürüyo çook zormuş gerçekten geçmiş olsun sizede düzelir inşallah hemenSarılık belasından kurtulamadık bir türlü fototerapi gördük dr artık düşer dedi düşmüyor bir türlü sürekli topuktan kan alınıyor sürekli bebeğim sarı off. Fototerapide bebeğimi o halde görünce kendime gelemedim bir süre şimdi düşmüyor bir türlü yine fenalardayım çok üzülüyorumAşırı etkileniyorum dr ekstradan mama ver dedi.Deli gibi sütüm var göğüslerimden akıyor ama mama vermek zorundayız diyor.Kızlar dua edin geçsin kuzumun sarılığı cidden çok üzülüyorum bütün enerjim düşüyor topalaryamıyorum kendimi
Yok cnm bebişle alakası yokturkizlar kizim kuran i kerim okuyordu
oglan sut istedi iki dk kalkdim yanidna geri geldim otururken atletimimi ne duzeltiuyodum gobegim acikdi
nasil oldu anlamdim, kitabin kosesine surttum gobegimi
10 cm kadar çizildi kan izi var ve çokkk aciyorrr : ((
nasil geçicek bunun acisi
bebege bisey olmamistir demi,gobegimin sol tarafii
Geçmiş olsun canım bizimde yatış sınırında ydı ama doktor bol bol 2 saatte bi emzir mama takviyesi yap bakalım dusecek mi dedi 2 gün sonra gittik 12.6 dan 10 à düşmüştü bi hafta sonra da 7 ye düşmüştü inşallah düzelir en yakın zamanda çok zormus bebegin hasta olması dayanamıyo insan benimki şimdide kusuyo öksürüyo burnu tikali bunalıma girdim resmendün bebeğimizi hastaneye yatırdık sarılığı ilerlemiş
yoğunbakım oldugu için beni almadılar 3 saatte bir emzirmek icin gidiyorum mahvolduk iki gün içinde
ağlamaktan onu o halde grmekten içim dışıma cıktı
her emzirdiğimde iç çekiyor yavrum
annelik nasıl bişey böyle bütün herşeyim o oldu
dua edin teyzeleri kuzucum iyileşsin
baska nesi var canim ?Kızlar eşimin ateşi 39,5 baygın yatıyor.
Ne düşürürki
Canım bizimde daha ikinci günden başladı sarılık 12.6 çıkmıştı yatış sınırında ydı bir gün verdi yatirmcm yarına kadar bol bol emzir mama takviyesi yap yarın yine bakalım dedi biz iki gün sonra gidebildk gittiğimizde 10 à düşmüştü sonra bi hafta sonra gittiik 7ye düşmüş bende çok üzüldüm pskolojm bozuldu ama rahatladım biraz şimdide kusuyo burnu tıkalı öksürüyo çook zormuş gerçekten geçmiş olsun sizede düzelir inşallah hemen
saol canimYok cnm bebişle alakası yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?