Hiçbirşey yapmadım sadece bol sıvı tüketmeye özen gösteriyorum. Çok fazla yiyemiyorum günde 3 öğün yaparsam şükür yani. Ama yiyincede tam yiyorum fazla fazla. Rahat ol kendi gidiyo kilolar.Kaç kilo ile başlamştın? Ben de 18 kilo aldm daha doğum yapmadım. Böyle okuyunca umutlanıyorum hemn verrblrm inş diye.
maşallah sana. özellikle yaptığın birşey var mı?
Arkadaşlar ilçocuk cahilliğimi maruz görün ilkdefa bu kadar küçünik bi canlıyla takılıyoruz:) benm yavrumun kaşları çok belirsiz yok gibi duruyo inadına saçlarıda simsiyah..sonradsn mı çıkıyo bu kaşlar acaba
İnşallah gider eski kiloma dönmek istiyorum kndmi çk hantal hissediyorum artk.Hiçbirşey yapmadım sadece bol sıvı tüketmeye özen gösteriyorum. Çok fazla yiyemiyorum günde 3 öğün yaparsam şükür yani. Ama yiyincede tam yiyorum fazla fazla. Rahat ol kendi gidiyo kilolar.
Bende öyleydim ilk defa 60 lı hatta 70 li rakamları görmüştüm. Çok moralim bozuluyordu. Yürümek oturmak çok zordu bel ve sırt ğrıları gece uyuyamama hepsi ayrı bi dertti. Şimdi çoğu geçti çok şükür. 40 ım çıkana kadar iyice toparlanacağımı zannediyorum.İnşallah gider eski kiloma dönmek istiyorum kndmi çk hantal hissediyorum artk.
dün bebeğimizi hastaneye yatırdık sarılığı ilerlemiş
yoğunbakım oldugu için beni almadılar 3 saatte bir emzirmek icin gidiyorum mahvolduk iki gün içinde
ağlamaktan onu o halde grmekten içim dışıma cıktı
her emzirdiğimde iç çekiyor yavrum
annelik nasıl bişey böyle bütün herşeyim o oldu
dua edin teyzeleri kuzucum iyileşsin
Cok gecmis olsun atlaticak insallah bugunler gelip gecicekSarılık belasından kurtulamadık bir türlü fototerapi gördük dr artık düşer dedi düşmüyor bir türlü sürekli topuktan kan alınıyor sürekli bebeğim sarı off. Fototerapide bebeğimi o halde görünce kendime gelemedim bir süre şimdi düşmüyor bir türlü yine fenalardayım çok üzülüyorumAşırı etkileniyorum dr ekstradan mama ver dedi.Deli gibi sütüm var göğüslerimden akıyor ama mama vermek zorundayız diyor.Kızlar dua edin geçsin kuzumun sarılığı cidden çok üzülüyorum bütün enerjim düşüyor topalaryamıyorum kendimi
dogum sancisi adet agrisinin çokkk siddetlisi ama ayni agri sanci yaniKızlar az bisey adet olcakmış gibi agrım oldu elim yüzüm yanıyo bide gögsüm sızlıyo süt geliyomuş gibi dogum belirtisimi acaba hiç böle belim agrımamıştı geçti ama şimdi
Sordm eşime istrmedi de.ki zaten sorsan öyle diyecek.esime sorsam isin suyunu çiakrdiniz diye kizip soylenecek ..
ke$ke en bastan hiç bulasmasaydim, niye iyi niyetimi suistimal etmeye çalisirki insanlar : (
geçmis olsun canimdün bebeğimizi hastaneye yatırdık sarılığı ilerlemiş
yoğunbakım oldugu için beni almadılar 3 saatte bir emzirmek icin gidiyorum mahvolduk iki gün içinde
ağlamaktan onu o halde grmekten içim dışıma cıktı
her emzirdiğimde iç çekiyor yavrum
annelik nasıl bişey böyle bütün herşeyim o oldu
dua edin teyzeleri kuzucum iyileşsin
bende yapmak istemiyorum iste direk diyemedim esimin ustune attimSordm eşime istrmedi de.ki zaten sorsan öyle diyecek.
kızdı bana yapamam de arkadaşına ve bence de yapma
İnşallah sen de ben de herkes de çabucak toparlanırz.Bende öyleydim ilk defa 60 lı hatta 70 li rakamları görmüştüm. Çok moralim bozuluyordu. Yürümek oturmak çok zordu bel ve sırt ğrıları gece uyuyamama hepsi ayrı bi dertti. Şimdi çoğu geçti çok şükür. 40 ım çıkana kadar iyice toparlanacağımı zannediyorum.
Bence de öyle yap allah korusun bi sıkıntı olur doğum zmanı bir de bunun stresini yaşama. Kafan rahat olsun.bende yapmak istemiyorum iste direk diyemedim esimin ustune attim
ama sorsam gerçeken istemez yani
yarin cevap verrim dedim, dedigin gibi yapayim canim
Ayy normal ozaman ya resmen elim ayagım yanıyo ter basıyo enfeksiyon mu oldum acaba ?dogum sancisi adet agrisinin çokkk siddetlisi ama ayni agri sanci yani
azsa bisey olmaz, benim kaç hafatdir adet olcakmis gibi sancim var , anca çekdigimle kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?