2015 Şubat Anneleri

Hahaha aklima geldi de doğumdan önce tuvalete gittim buyuk tuvaletim geldi diye dr. geri çıkarttı beni wcden içerde doğurursun diye
ben saglik meslek lisesindeydim, dogum bolumunde staj yapinca ebeler bizi dogum sancisi çeken kadinin yanina koyarlardi, tuvalete gonderme sakin bize haber ver derlerdi :)))

burda varmiki gormedim ama onceki dogumlarindan hatirliyorum sanki sanci odasinda vardi oyle bisey
olamdi sorarim artik varmi diye unutumazsam :)

Burun tikanikligi icin hastalik vs yoksa bisey damlatmam ben. Serum fizyolojik denilen sey tuzlu su. Sık kullanilmamali diyen var. Sumuk kurumussa sutle yumusatilabilir ya da banyo yapinca yumusuyor. Otribebe ile cekiyorum tamam. Grip vs oldugunda okyanus suyu yapiyordum burnuna.
Ev sicak ve nem azsa sumuk cok kurur 22-23 u gecmemeli sicaklik. Simdi buni ayarlayabiliyorum ama yazin evim cok sicak oluyor : ((

burda varmiki gormedim ama onceki dogumlarindan hatirliyorum sanki sanci odasinda vardi oyle bisey
olamdi sorarim artik varmi diye unutumazsam :)
Ya nereye gidiyor senin sancilar. Annem dogumun birinde duzenli sanciyla hastaneye gitmis orda sanco ckenleri gorunce kendi sancisi kacmis suni sanci vermisler mecbur.
Sen de rahat birak kendini duzenli demissin aksam buyuk tuvalet gibi demissin o sancinin kacmamasi lazim. Goguslerini fln uyar bari sanci olunca destek ol : p

Evde hapis gibi oldum. Cesaret edip cikamiyorum da disari.
Sirt agrisi kalici olcak diyr korkuyorum. Genel anestezi oldum sezeryanla bir ilgisi var midir yoksa normal kemik agrisi mi sizce

benim sancilar nere gidiyor bi bilsem
buyuk tavalet ihtiyaci biraz ishalim vardi ondan oldu galiba
birazdan oglani komsuya birakip yuruyuse çikicam, 1 saat yureyim diyorum, 5-10 kerede merdiven çikarim
bugun telefonum susmuyor kaç kisi aradi saymadim, niye doguramiyon diyolar :)
keyif yapiyorum tovbe est

bi an once pazartesi gelsinde napacakalrsa yapsinlar artik
çocuk içerde dana kaadr oldu bide onu dogurmasi var

Evde hapis gibi oldum. Cesaret edip cikamiyorum da disari.
Sirt agrisi kalici olcak diyr korkuyorum. Genel anestezi oldum sezeryanla bir ilgisi var midir yoksa normal kemik agrisi mi sizce
Ben de aynı durumdayım canım hatta benim ağrımayan yerim yok sebebi dinlenememek.. Sezaryenle alakalı değildir ama bu içi boş fakat ağır göbekten olabilir.. Hala alışamadım şu lanet hisse bi an önca hafiflesek keşke..
Benim ev 24-25 derece nem 40-45 arası,dr gayet iyi dedi.. Nefes problemi yok kızımın hafif tıkalı dedi dr,burun deliklerinde sümük de yok,dün banyodan sonra pamuk çubuğuyla temizlemiştim :)

Ya ben cesaret edemiyorum burnuna serum fizyolojik damlatmaya genzine kaçar diye.. Nasıl damlatmalıyım??

1 sise serum alacaksin canim.. Birde enjektör.. Enjektoru serumun mantarina batiracaksin iğnesi orda kalacak ..5 ml cekeceksin enjektore 2.5 ml bir burun deliğine kalani diğer deliğe hizla sikacaksin.. Genzine gitmesinden korkma tam tersine gitsin ki tüm geniz akintisini temizleyebilsin..

1 dk bekle yumusasin ve aspiratorle temizle bu kadar

Yillar içersinde o kadar çok yapacaksin ki bunu biran önce korkunu yensen iyi olur.. O geniz akintisiyla basliyor tüm hastalıklar çünkü

Ben dinleniyorum da ama kafam yoruluyor. O da sirt agrisi yapmaz heralde. Dogumdan beri hic gecmeyen sirt agrisi var

Yanlız
Ya ben cesaret edemiyorum burnuna serum fizyolojik damlatmaya genzine kaçar diye.. Nasıl damlatmalıyım??
Doktor verdi bizé de ama ben o tek Kullanımlık şişenin yarısını damlatiyodum nerdeyse iki burun deliğine çocuk kustu çok fena sadece iki damla damlatmak gerekiyormuş orta kulağa mi kacarmis ne küçük olduğu için dikkat edin kullanırken ardından da yumuşayınca aspiratör le çektim rahatlıodu biraz

Off umudum sendin sen de doguramadin yine. Oy dertli basimiz. Saglikla gelseler artik cok bunaldim etrafimdakilerden.

Off umudum sendin sen de doguramadin yine. Oy dertli basimiz. Saglikla gelseler artik cok bunaldim etrafimdakilerden.
sen benden once dogurursun kiz
persembe mudahale etmeyecklermiydi sana ?
biri aynin 5 ine kaadr bekleyeckdi kimdi o, vahideylemi karistiiryorum ki :)

darkdays gelmedimi hiç dogurdu galiba
kaldik biz senle bi korle bi ayvaz derler ya oyle oldu :)

sağol canım , onunda mı doğumda atmıştı,kan sulandırıcı kullanıyormuydu?
Evet doğumda oldu canım kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığını bilmiyorum çok şükür iyi geçti gitti tekrar geçmiş olsun canım

Bebek 22:30 da uyumuştu.
Uyandım saat 3:30
Uyuyakalmışım bebek de uyanmamış
Çok dertlendim onca saat aç kaldı yavrum
Sizinkiler o kadar uzun uyuyor mu?
Hala ayaktayız tabii.
Büyüdükçe uzun sürer cnm üzülme ne güzel uykunuzu almışsınız

Kızlar nasılsınız bizdeki problem gece uykusuna dalamıyor ne yapmalıyım acaba kendiside uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor saatlerce uğraşıyoruz önerisi olan varmı

Yok canim pazara kadar beklenicek benimde. Yarin kontrole gidicem bakalim ne diyecek. darkdays de dogurdu galiba ya hic sesi cikmadi uc gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…