yok canim pilates topum maaleesefPlates topun varsa evde sancıları onda geçir canım açılmama çok faydası olmuştu benim.
dogurucan kuzum hemde pırt diye..az kaldı bence.gittim hastaneye kizlar
sanci var açilma yok(
ebe geri eve gonderdi , simdi de var uyyamiyorum sol kasigimdaki sancidan
gun içinde su rahim agzini açacak kadar sancim olsun diye dua ediyorum
çocuklar derin uykudayken gidiyim baksinlar diye erken gitmi$ oldum galiba, esim beni birakip geldi hemen, 1 saat kontrol oldum sonra geri geldi aldi ,çantamla gitmistim ilk defa ..
bugun gunduz yapacagi muyaneyi gece yapmis oldu, usg de su , bebegin kalbi hareketleri hersey normal sukur
bi ben anormalim zaten
insallah canimmmdogurucan kuzum hemde pırt diye..az kaldı bence.
insallah canimmm
valla aartik gozumde hiç bisey yok
dogum sancisindan, suni sancidan, hatta ve hattaaa sezeryandan bile korkmuyorum
geceden beri beynime format attim
hayirlisiyla yeterki dogsunda nasil dogarsa dogsun , ebe bile anladi benim stresimi, merak etme içerde kalmaz elbet çikacak bu bebek diyor :)
guluyummu aglayimmi halime..
Benimki de hiriltili. Doktora sormustum 1.ay kontrolunde, olabilir sikinti yok dedi ustunde durmadi. Bilemicem.Bebegim hiriltili nefes alip veriyo. Banyo sonrasi usuttuk galiba.
Dra gitmek istemiyorum. Fikri olan var mi kizlar
Ben onlardan iciyorum simdiBenim dediğim şu minik şişelerde iğrenç kokanlar
Mslesef okadar uzun uyumadi henuzBebek 22:30 da uyumuştu.
Uyandım saat 3:30
Uyuyakalmışım bebek de uyanmamış
Çok dertlendim onca saat aç kaldı yavrum
Sizinkiler o kadar uzun uyuyor mu?
Hala ayaktayız tabii.
Hirilti burnundan geliyordun buyuk ihtimalBenimki de hiriltili. Doktora sormustum 1.ay kontrolunde, olabilir sikinti yok dedi ustunde durmadi. Bilemicem.
yok canim pilates topum maaleesef
her turlu sanci agri çekmeye raziyim yeterki dogsun artik su çocuk ..
uyku da gozumden akiyor ama uyyamiyorumki,3 saat uyudum hepi topu
Ben onlardan iciyorum simdi
Maltafer solusyon
YapmiyorAllah yardimcin olsun canım cidden ama kolaylıkla olsun dilerim.
Kabızlık yapiyormu sende? Ben kabız oldum bu solüsyonda baslayali. Kabızlığı geçtim hemoroid oldu birde oturup bebeği emziremiyorum.
Ne kadar dogru bilmiyorum ama birde decavit vardi kullandigimiz vitamin onunla alinca kabozi onluyormusYapmiyor
Kac kilo digmustu boyu kacti bebisinin.Bugün 1 ay kontrolümüz vardı. Boyu 2 cm uzamış, koca 1 ayda 500 gr almışhem mama veriyorum hem beni emiyo dedim, mamays devam dedi. Az almış çünkü. Kocamı haklı çıkardı doktorda El mahkum, madem doymuyo mamayı daha çok vercem. Ama sütü kesmem. Bizimki fıldırfıldır, çok fena bu kız dedi dr. Şimdiden takip etmelere başlamış, bu hareketler normalde 2 aylık bebeklerde olur dedi:)
Ne kadar dogru bilmiyorum ama birde decavit vardi kullandigimiz vitamin onunla alinca kabozi onluyormus
gittim hastaneye kizlar
sanci var açilma yok(
ebe geri eve gonderdi , simdi de var uyyamiyorum sol kasigimdaki sancidan
gun içinde su rahim agzini açacak kadar sancim olsun diye dua ediyorum
çocuklar derin uykudayken gidiyim baksinlar diye erken gitmi$ oldum galiba, esim beni birakip geldi hemen, 1 saat kontrol oldum sonra geri geldi aldi ,çantamla gitmistim ilk defa ..
bugun gunduz yapacagi muyaneyi gece yapmis oldu, usg de su , bebegin kalbi hareketleri hersey normal sukur
bi ben anormalim zaten
Bebegim hiriltili nefes alip veriyo. Banyo sonrasi usuttuk galiba.
Burnu doludur canim muhtemelenBebegim hiriltili nefes alip veriyo. Banyo sonrasi usuttuk galiba.
Değildir canım ya yeni bişilere alistirmak eski alışkanlıklarindan vazgecirmek icin güzel zamanlar bence henüzArtık geç mi ki bizim için acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?