Emzirme pozisyonundanir agri, ben oyledir diye dusunuyorumEvde hapis gibi oldum. Cesaret edip cikamiyorum da disari.
Sirt agrisi kalici olcak diyr korkuyorum. Genel anestezi oldum sezeryanla bir ilgisi var midir yoksa normal kemik agrisi mi sizce
Cozum bulursan bana da soyle canim, gece ya da gunduz uykusuzluktan kırılıyor ama uyumuyorKızlar nasılsınız bizdeki problem gece uykusuna dalamıyor ne yapmalıyım acaba kendiside uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor saatlerce uğraşıyoruz önerisi olan varmı
Benimki de kanala girmemiş ama Dr sanciyla girer diyoonceki sancilarima gore bende bekliyordum 2-3 cm ama 1 cml dedi ebe, 1 aydir boyle zaten
kanalada girmemis zaten daha
hayirliisi
Kızlar nasılsınız bizdeki problem gece uykusuna dalamıyor ne yapmalıyım acaba kendiside uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor saatlerce uğraşıyoruz önerisi olan varmı
Çok fena hastayım öksürük boğaz ağrısı ateş ne yapcam dün dr gittim ilaç veremem dedi dayan ıhlamura limona inşallah bebişime geçmez abiler okuldan getirdi mikrobu hepimiz yatıyoruzönerisi olan varmı?????
Vardır sürekli emzirdiğini için birikmiyodur benceO kadar süt olsa keske, yok ki
Ben beşiğe koyunca yüzünü örtüyorum tabi yalancı meme de ağzında uyuyunca atıyor kendiKızlar nasılsınız bizdeki problem gece uykusuna dalamıyor ne yapmalıyım acaba kendiside uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor saatlerce uğraşıyoruz önerisi olan varmı
sirtimi yaslayacak yastik vs ayarliyorum emzirirken sirtim agrimasin diye. Bebegi de yastigin ustune koyuyorum egilmeyeyim diye. Sabah uyandigimda bile var sirtimda agri. Emzirmektn olsa iki taraf da agrir sol taraf agriyor. D vitamini calsiyum fln ictim gecer insEmzirme pozisyonundanir agri, ben oyledir diye dusunuyorum
Benimki de kanala girmemiş ama Dr sanciyla girer diyo
sen benden once dogurursun kiz
persembe mudahale etmeyecklermiydi sana ?
biri aynin 5 ine kaadr bekleyeckdi kimdi o, vahideylemi karistiiryorum ki :)
darkdays gelmedimi hiç dogurdu galiba
kaldik biz senle bi korle bi ayvaz derler ya oyle oldu :)
Yok canim pazara kadar beklenicek benimde. Yarin kontrole gidicem bakalim ne diyecek.darkdays de dogurdu galiba ya hic sesi cikmadi uc gundur
Ne zor dogurduk topik olarak ya. Biz de cok bekledik sizin gibi. 38 dolunca pirtlativermek en iyisi bu beklemek cok stresli is. Sizi de kurtarsin allahyok yok doğurmadım
keşke doğuraydım
dün doktora gittim perşembe tekrar çağırdı
bakalım ne diyecek
yok yok doğurmadım
keşke doğuraydım
dün doktora gittim perşembe tekrar çağırdı
bakalım ne diyecek
Ya benimki diyoki pazara kadar kanala girmezse sezaryenle alcam. Kanala girmisse suni sanciyla baslatcam diyo. Acaba kanala girmeyince zor mu basliyo dogum.ondan mi oyle dedi. Ayy neyse nasil dogarsa dogsun gelsin de saglikla :/Benimki de kanala girmemiş ama Dr sanciyla girer diyo
sirtimi yaslayacak yastik vs ayarliyorum emzirirken sirtim agrimasin diye. Bebegi de yastigin ustune koyuyorum egilmeyeyim diye. Sabah uyandigimda bile var sirtimda agri. Emzirmektn olsa iki taraf da agrir sol taraf agriyor. D vitamini calsiyum fln ictim gecer ins
Yok bende varimsende mi doğurmadın bacım?
ben 3 kişi kaldık sanıyordum
Ne zor dogurduk topik olarak ya. Biz de cok bekledik sizin gibi. 38 dolunca pirtlativermek en iyisi bu beklemek cok stresli is. Sizi de kurtarsin allah
Bence hepimiz ayni gun dogurcaz hahaha :)) hadi bakalimm :)
Benim ki sezaryen dan bahsetmiyorum hiç.Ya benimki diyoki pazara kadar kanala girmezse sezaryenle alcam. Kanala girmisse suni sanciyla baslatcam diyo. Acaba kanala girmeyince zor mu basliyo dogum.ondan mi oyle dedi. Ayy neyse nasil dogarsa dogsun gelsin de saglikla :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?