2015 Şubat Anneleri

Evde hapis gibi oldum. Cesaret edip cikamiyorum da disari.
Sirt agrisi kalici olcak diyr korkuyorum. Genel anestezi oldum sezeryanla bir ilgisi var midir yoksa normal kemik agrisi mi sizce
Emzirme pozisyonundanir agri, ben oyledir diye dusunuyorum

Kızlar nasılsınız bizdeki problem gece uykusuna dalamıyor ne yapmalıyım acaba kendiside uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor saatlerce uğraşıyoruz önerisi olan varmı

bizdede var o problem
2 den beri sallıyorum ancak dalabildi
uykuya dalamıyor hemen ama dalınca güzel uyuyor benimkide
kucağımda sallıyorum yada memede tutuyorum o zaman uyuyor hemen indirmiyorum ne yapayım

Çok fena hastayım öksürük boğaz ağrısı ateş ne yapcam dün dr gittim ilaç veremem dedi dayan ıhlamura limona inşallah bebişime geçmez abiler okuldan getirdi mikrobu hepimiz yatıyoruz önerisi olan varmı?????

geçmiş olsun canım bol sarımsaklı tarhana çorbası iç içebilirsen birde günde 3-4 defa bir bütün limonu 1 su bardağı sıcak suya sık üzerine bal ekle ve sıcak iç
geçen gün eşim hastaydı bunu yaptım 2 günde düzeldi

Kızlar nasılsınız bizdeki problem gece uykusuna dalamıyor ne yapmalıyım acaba kendiside uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor saatlerce uğraşıyoruz önerisi olan varmı
Ben beşiğe koyunca yüzünü örtüyorum tabi yalancı meme de ağzında uyuyunca atıyor kendi

Emzirme pozisyonundanir agri, ben oyledir diye dusunuyorum
sirtimi yaslayacak yastik vs ayarliyorum emzirirken sirtim agrimasin diye. Bebegi de yastigin ustune koyuyorum egilmeyeyim diye. Sabah uyandigimda bile var sirtimda agri. Emzirmektn olsa iki taraf da agrir sol taraf agriyor. D vitamini calsiyum fln ictim gecer ins

yok gı nerdeeeee
ne doğurması aynı bıraktığınız gibiyim
günde 3 saat yürüyorum yine aynıyım
dün doktora gittim , herşey normal dedi
perşembe yine gidecem bakalım ne diyecek
perşembeden önce doğurabilsem bari

Benimki de kanala girmemiş ama Dr sanciyla girer diyo
Ya benimki diyoki pazara kadar kanala girmezse sezaryenle alcam. Kanala girmisse suni sanciyla baslatcam diyo. Acaba kanala girmeyince zor mu basliyo dogum.ondan mi oyle dedi. Ayy neyse nasil dogarsa dogsun gelsin de saglikla :/

Sezeryandan oluyor o ağrı. Omuzlarda başlıyor yavaş yavaş Aşağıya iniyor. Ağrı kesici kullan canım. Sıcak su torbası da işe yarıyor.

Ne zor dogurduk topik olarak ya. Biz de cok bekledik sizin gibi. 38 dolunca pirtlativermek en iyisi bu beklemek cok stresli is. Sizi de kurtarsin allah

çok saol gerçekten stresli ya bi kurtulsaydık
hoş doğuranda lohusalığında çekiyor
topik olarak şanssızız galiba

Ya benimki diyoki pazara kadar kanala girmezse sezaryenle alcam. Kanala girmisse suni sanciyla baslatcam diyo. Acaba kanala girmeyince zor mu basliyo dogum.ondan mi oyle dedi. Ayy neyse nasil dogarsa dogsun gelsin de saglikla :/
Benim ki sezaryen dan bahsetmiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…