2015 Şubat Anneleri

Canim birak uyusun. 3-4 saat uyuyup uyaninca guzel emer. Sen tedirgin oldugundan uzuluyorsun. Saat basi emerse benimki de az emiyor uyukluyor. Uzun uyuyabilirse gzel emiyor. Cisi iyiyse hic takma. Nazar icin bol bol oku

Canım boşuna üzme kendini.Oğlum 14 günlüktü yolculuk yaptık ve 5 saat gibi bir süre kesintisiz uyudu çünkü yolculuk tatlı geldi Ne yapsam uyanmıyordu sonrasında eve geldik ve yine emmesi normale döndü.Şu anda daha çok küçük annesi uykuya da süt kadar ihtiyacı var sen merak etme karnı acıkırsa zaten ortalığı yıkar yine alır o memeyi :) Bir de uykusundan uyandırma çünkü büyüme hormonu salgılanıyor uykuda, Litchi de yazmış.

Benim oğlum emzik de almıyor susmuyor da ne yapsam illa emcek yani sonra az az sık sık emmiş oluyor hazımsızlığı da var, kızım da böyleydi şimdi böyle de gidiyor hala gece kalkıp süt istiyor bi yerden bıraktırmak lazım ama nasıl olcak bilmiyorum çok uyuyuor diye dert etmeyin normali o asıl :/ maşaallah diyin:)

Kızlar diyorlarya 20dk dan sonra sütün faydalı kısmı geliyor diye
Benim. Kız 5 dk emiyor taş çatlasa 7 dk olsun.
20 dk emse yarım lt süt içmiş olur.nasıl olacakki
Zorluyorum Zorluyorum doyuyor emmiyor.
Bizim sut seansimiz da 30dk suruyor. Bebis anca doyabilecegi sutu aliyor Bu surede. Benim de sure kisalsa biraz.

Canım hoşgeldin.
Gözünaydın.
Ne oldu sarılık mı seninde.evdesiniz sanırım.
Karnın indi mi.

Sağol canım. Evet sarılık. Ama beslenmesinde bir problem yok. Düştü baya değeri 1 gecede şükür evdeyiz perşembe kontrole gideceğiz.

Tamamen yok olmadı. Zaten hamile kaldığımda da göbeģim vardı.
toparlanık baya; korse de kullanıyorum Gündüzleri.
Kilo da çok gitmedi benim. ödemi de atamadım hala hamileliğimden daha çok şişiyor ayaklarım falan.

Iki buçuk saatte üç saatte emzirenler emzirme süreniz ne kadar? Bir de emzirme bitince mi iki buçuk saat yoksa başlayınca mı?
Emzirme bitince süre başlıyor. Pıpışlıyorum gazı çıkıyor,altını alıyorum. Bir sıkıntısı kalmadığı belli olunca ya yatırıyorum yanımda emzik veriyorum ya da uyutuyorum uykusu varsa.eğer 3 saatten önce uyanıp mızmızlanırsa yataktan almıyorum emzik veriyorum.
Benimki çok emmiyor ne kadar aç olursa olsun 5-6 dk emiyor.
Arada gazını alıp yeniden veriyorum tam doysun diye ama yine en fazla. 2 dk emiyor.

Benimki baştan beri böyle ilk günden çok emmiyordu. Hemşire en az 5 dk en fazla yarım saat normal demişti.
Benim bebek ilk ayda iyi kilo almıştı. Demek süresi yetiyormuş.
Şimdi burda arkadaşlar şu kadar bu kadar emiyor diyince. Bende endişelendim acaba doyuramıyor muyum diye ama doymasa kilo almaz ağlar falan.
Sende dert etme yine her fırsatta emzir ama sürekli süreklide kasma kızı.
Bende bugün bir iki kere zorla teptim minnak sinirlendi ağladı

Canım bebişin kaç günlük oldu? Artık sürekli emziriyoruz. 15 günü geçince iki buçuk saatte bir emzirilecekmiş. Ağladığında emzik falan verilecekmiş.
Almiuo ya emzigi.uyuyo gibiyken aliyo memeyi cikarip fark ettigi an cikariyo.bide gazi nasii cikicak emzikle o is var.sen aldirabildin mi emzigi

NE güzel dedin, içime su serptin.

Almiuo ya emzigi.uyuyo gibiyken aliyo memeyi cikarip fark ettigi an cikariyo.bide gazi nasii cikicak emzikle o is var.sen aldirabildin mi emzigi
Bu emzik isi bebege gore degisiyor. Ogluma bir aylikken verdim cok agliyordu naoacagimizi sasiriyorduk yoksa emzik vermem diyenlerdendim. Verdigimiz an aldi. Uyku araci olarak iyi birsey.
Ama kizim almiyor. Acken sut gelecek diye iki emip atiyor. Tokken de oguruyor. Benim mememe bile oguruyor karni tokken. Oglum memeyi cikarmazdi agzindan doysa da. Bu oguruyor. Her bebek farkli diyorum cok ugrasmayi dusunmuyorum emzik icin. Bu defa uykuya nasil gececek sorusu var. Bilmiyorum yaa

kizin kaç yasinda canim ?

bencede normali uyumasi :))

Canım bebişin kaç günlük oldu? Artık sürekli emziriyoruz. 15 günü geçince iki buçuk saatte bir emzirilecekmiş. Ağladığında emzik falan verilecekmiş.

Benim doktorda bugun max yarim saat ver memeyi dedi de benimki birakinca basbas bagiriyo emzik de almiyo. Ee aglasin mi dicem. Bi yol yontem gostermedi. Aglatamam ki ben...

Kızlar diyorlarya 20dk dan sonra sütün faydalı kısmı geliyor diye
Benim. Kız 5 dk emiyor taş çatlasa 7 dk olsun.
20 dk emse yarım lt süt içmiş olur.nasıl olacakki
Zorluyorum Zorluyorum doyuyor emmiyor.

Canım hızlı çekiyodur göğsün boşalıyosa sorun yok. Bugün doktor 5 dk ile 30 dk arası dedi.

Süpürgeyi çalıştırıcakmışız

Süpürgeyi çalıştırıcakmışız
Peki seninki yarım saatte doyuyo mu? Benimki o sürede doymuyo bence. Neyse yarın bi deniyeyim. Bi de su var diyelim bizi emmekten vazgeçtiler. Bu sefer de süpürge sesi bağımlısı olurlarsa :/

Her kontrole gitmeden once annemin temizlik yapmaktan cani cikti kadinin kiyamam ya. Nolur nolmaz diye iki gunde bir temizlik yapiyo kadin :))

Bende hergun banyo yapmaktan surekli olmasa da kil tuy meselesiyle ugrasmaktan yoruldum. Ay çildiriciğim..

Hadi bakalim insallah oyledr bizimki de kilo aldi mi bakalm kontrolde ogrenirz artk buyuyo gibi gorunuyor simdilik

benimki de oguruyor ilkin hemen alcak gibi sandık ama tokken atiyor cadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…