Ben de nasılsa görmemişim baktım sanıyordum güya, sonra gördüm tarihi kaldım öyleevet bu eski tip ultrason görüntüsü var ya onların kağıtlarından, bi tekrar yokla bakalım görürsün belki dedim belki bekleseydim daha rahat doğururdum çünkü doğum vakti gelince en güzeliyle olur gibi geliyor, mantıken her şey hazır hale gelince doğum başlar. Tabi ekstra bi sıkıntı yoksa normal süreçten bahsediyorum. Suni illa zorlamak oluyor bi şeyleri vücutta
O zaman zorlama kendini vücudunu en iyi sen bilirsin sonuçta :) öyle düşünme belli olmaz hiç, sen bol bol sıcak duşlar al yumuşar esner vajinan, kesi işi de belli olmuyor ben ikinciyi doğururken allaah parçalandım mahvoldum dedim doğururken epiduralsizdim baya canım acıdı bebeğin kafa kocaman bi de omzuna yatırmış kafayı, yok bi yere takılmış kafası bişeyler bişeyler... Ama çok şükür sıfır kesi sıfır dikiş ufacık yırtılma bile olmadı çok şaşırdımama idrarımı yaptığım bölgede bi sıkıntı var o kesin de inş 6 haftaya geçer:/
Evet canim isi u.arası ama olmadık zamanlarda gitmeseYav bu sizin eşler neden hep y.dışında duruyor. U.arası mı çalışıyorlar.
Bir ben y.dışı görmeden göçüp gidecem.
Gecmis olsun cnm, benim ki emzirmeden naparsam yapim yastigi yutsam bile olmuyorsirtimi yaslayacak yastik vs ayarliyorum emzirirken sirtim agrimasin diye. Bebegi de yastigin ustune koyuyorum egilmeyeyim diye. Sabah uyandigimda bile var sirtimda agri. Emzirmektn olsa iki taraf da agrir sol taraf agriyor. D vitamini calsiyum fln ictim gecer ins
Geçmişi. Olsun. CanımSelammm...
takip edemiyorum kaç gündür. Dün topuk kanı için hastaneye geldik; ve kaldık hastanedeyiz hala.
sarılığı 18 çıkti, kilo kaybı yok. Anne sütüne baktılar sağıp o da da bir sorun olmayınca normal emziriyorum evdeki gibi istediğinde. Onun harici ışıkta Hep yavrum. bugün çıkabilirmişiz, bakalım doktorların vizit gezmesini bekliyoruz.
İyi yanı yanındayım.
sürekli oturduğumdan dikişlerim çok acıyor. Epizyo yeri özellikle.
Su içsem yarıyorYok canım ben yan etkilerine baktım hic kilodan filan bahsetmemis olsa mutlaka yazardı,1 aydır kullanıyorum ama 11 kilo verdim yine de kaldı geriye 10 kilo
Canım stresbenim sancilar nere gidiyor bi bilsem
buyuk tavalet ihtiyaci biraz ishalim vardi ondan oldu galiba
birazdan oglani komsuya birakip yuruyuse çikicam, 1 saat yureyim diyorum, 5-10 kerede merdiven çikarim
bugun telefonum susmuyor kaç kisi aradi saymadim, niye doguramiyon diyolar :)
keyif yapiyorum tovbe est
bi an once pazartesi gelsinde napacakalrsa yapsinlar artik
çocuk içerde dana kaadr oldu bide onu dogurmasi var
Canım stres yapmaya doğacak hayırlısıylabenim sancilar nere gidiyor bi bilsem
buyuk tavalet ihtiyaci biraz ishalim vardi ondan oldu galiba
birazdan oglani komsuya birakip yuruyuse çikicam, 1 saat yureyim diyorum, 5-10 kerede merdiven çikarim
bugun telefonum susmuyor kaç kisi aradi saymadim, niye doguramiyon diyolar :)
keyif yapiyorum tovbe est
bi an once pazartesi gelsinde napacakalrsa yapsinlar artik
çocuk içerde dana kaadr oldu bide onu dogurmasi var
Ne sigarası yaa, yapmayin icmeyinSu içsem yarıyor
Ben sigaraya başlamadan kilo falan veremem. Ağzım hiç boş durmuyor
Sabret valla bak bgn bizim 4.günümüz baya oturdu gibi Rutini..uyutmayi ben de beceremiyordum ank da kollarim yoruluyordu onu kucağımda uykuya daldirana kdr..ist te emzirme koltuğunda sallana sallana çok rahat dalıyor uykuya sonra hemen yatağına aliyorum.. az daha dalınca da emzigini alıyorum..sallıyorum yatagini..Bu kdr anlattım kesin az sonra uyanir :))) ne zaman bebisi övsem az sonra tam tersi bi hareket yapıyor :)))
Her gece banyo yapıyoruz cnm :) doktor söylemişti gaza iyi gelir diyeKızlar nasılsınız bizdeki problem gece uykusuna dalamıyor ne yapmalıyım acaba kendiside uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor saatlerce uğraşıyoruz önerisi olan varmı
Vicdan azabı çekme çünkü her iki ilaç da senin sağlığınla alakalı bebekle ilgisi yok. Benim doktorum vitamin takviyesi çok gereksiz kullanma demişti. Demir ilacını tablet olarak alamıyorsan likidlerden almayı deneYaa ben bıraktım ama vicdan azabı çekiyorumama içincede üzülüyorum bulantıdan.
deem kizzz senin adina sevinmlistimyok gı nerdeeeee
ne doğurması aynı bıraktığınız gibiyim
günde 3 saat yürüyorum yine aynıyım
dün doktora gittim , herşey normal dedi
perşembe yine gidecem bakalım ne diyecek
perşembeden önce doğurabilsem bari
In$allahhBenimki de kanala girmemiş ama Dr sanciyla girer diyo
canim gaz falan kalmadi ki. 20 gunluk olduk hala olur mu. Sicak tutsam da farketmiyor yine agriyor
Gecmis olsun cnm, benim ki emzirmeden naparsam yapim yastigi yutsam bile olmuyor
Şimdi değilNe sigarası yaa, yapmayin icmeyin
3250 doğmuştu 50 cmKac kilo digmustu boyu kacti bebisinin.
Kızlar diyorlarya 20dk dan sonra sütün faydalı kısmı geliyor diye
Benim. Kız 5 dk emiyor taş çatlasa 7 dk olsun.
20 dk emse yarım lt süt içmiş olur.nasıl olacakki
Zorluyorum Zorluyorum doyuyor emmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?