2015 Şubat Anneleri

çok mantıklı yazmışsın
doğru diyosun

inşallah canım ya inşallah

bende öğlen 1,5 akşam 1,5 saat yürüyorum ortalama
ayakkabım rahat yoksa bende yürüyemem
adaçayını duymadım hiç

iyi geceler bacılarım
yaklaşık olarak ikindiden beri 2-3 saatte bi kasıklarıma ağrı giriyor
sancı böyle başlamış olabilir mi ne dersiniz

bende öğlen 1,5 akşam 1,5 saat yürüyorum ortalama
ayakkabım rahat yoksa bende yürüyemem
adaçayını duymadım hiç
sana yazarken oteki topuksuz bot um aklima geldi :))
yarin da onlarla deneyim
ayaklarim $i$itigi için olmuyor yuruyus ayakkabim,simdi 2 gun için ayakabbi almayim dedim
benimki çok fena acitiyor, yine iyi yuryorum valla onlara ragmen :)

esim saçmalama dedi hastanye yurume konusuna, çok uzakmis yolda bayilir kalirmiism, o kadar da uzak sayilmaz bence 2 saat bile surecegini sanmiyorum, google soylermiki ne kadar surecegini bi baksam

su an gobegim sag a kaymi$ vaziyetde
ne zaman bitecek acaba benim iç organlarin bu çilesi :)))
karnim resmen sekiz gibi duruyor

Annemle esime gore karnim dusmus. Bana da biraz oyle geldi ama cok da degil sanki. Off gorcez yarin bakalim.

Ya benim merak ettigim acilma olmadan sanci olmadan suni sanci verilir mi? Suni sancida da epidurali takiyolar di mi bisey degismiyodur herhalde

valla benim bildigim 4 cm açilma olmadan epidural olmuyor

dun bi arkadas suni sanci aninda peidural takdiklarini soyledi, normal sanci gibi deil demekki suni si
ilaci basinca nasil ols açilacak diye mi dusunuluyorki
bu konuda bi fikrim yok valla benimkiler varsayim
sali yi bekelersen sana pazartesiyi anlatirim

Ayy nolur saliyi beklemiyim artik :))

Yok ben biliyorum 4 cm aciklik olunca takildigini ama yani suniyle baslatirsalar da epidural oluyo mu yani illa kendi sancinla mi oluyo o epidural denen sey.

Bi de acilmam hic yoksa suni sanci verebilir mi? Baslatir mi dogumu yoksa illa biraz acilma olmasi lazim mi? Bu sorular bu aksam kafamda :))

TR de degisik uyguluyolar herseyi bilemiycem bu sorularin cevpalrini yasemincim
burda veriyolar her halukarda

mesela ben ozellikle sordum sezrryan yaparmisiniz diye ebeye, hayir dedi..

TR de degisik uyguluyolar herseyi bilemiycem bu sorularin cevpalrini yasemincim
burda veriyolar her halukarda

mesela ben ozellikle sordum sezrryan yaparmisiniz diye ebeye, hayir dedi..

Anladim canim. Senin de hayirli haberlerini aliriz tez zamanda insallah. Bakalim gorucez neler olucak..

Kızlar ablam bi video paylaşmış Facebook'da. Normalde böyle şeyleri izlemem içeriğini anlamadım izledim bi saattir ağlıyorum.
Kadının bi tanesi daha yenidoğmuş minicik bebeğini dövüp boğazını sıkıyo sokak ortasında. Allahım böyle canilere çocuk nasip etme yarabbim.

Canım bebişin kaç günlük oldu? Artık sürekli emziriyoruz. 15 günü geçince iki buçuk saatte bir emzirilecekmiş. Ağladığında emzik falan verilecekmiş.

Kızlar diyorlarya 20dk dan sonra sütün faydalı kısmı geliyor diye
Benim. Kız 5 dk emiyor taş çatlasa 7 dk olsun.
20 dk emse yarım lt süt içmiş olur.nasıl olacakki
Zorluyorum Zorluyorum doyuyor emmiyor.
Bugun 20.gunumuz bitti,yari kirkimiz oldu..Bebeklerin cogu tek memeden 5-10dk emme ile doyup uykuya gecerlermis.bazisi da 15-20dk da..bence kendinizi uzmeyin.doymasa bebekler zaten cok agliyorlar.benim ki 5-10dk gibi emip birakiyor sonra agzina hayatta tekrar veremiyorum memeyi..anneler soylenip duruyordu sut mu yetmiyor diye ama dr kontrolunde kilo alimi normalden fazla olunca cenelerini kapattilar
Genelde 2-2,5 saatte emziriyorum ve bitiminden saate bakiyorum,hastanede boyle gosterdiler,hatta liste yaptim,unutmayim diye..

çok sancim var ama esimi uyandirip ne diycem
ya yine dogum deilse, dunku gibi olursa
bu kez ishal den deil ama buyuk andest hiisssi
siz yinede bana bakmayin ama, buraya yazmayim diyorum can SIKINTISINDAN yine yaziyorum sanciyi :)
3. dogumu anlamayan bi ben vardirim herhaldeee

oyyyyyyyyyyy

Hadi inşallah bu sefer doğru alarmdır :)

Eşimde bana gösterdi kaç gündür etkisinden kurtulamadım.aklıma geldikçe içim cı ediyor

Söylediklerine tamamen katılıyorum ben de ikimizi de hele böyle hassas bi süreçte germeme taraftarıyım ve inş deliksiz uyuycağı geceler yakındır bunun da duasındayım hiç sevmiyor uykuyu doğduğundan beri :/ da derdim şu doktoruna nasıl hesap vercem o da ayrı gıcıklığı olayın yavrum zaten etkilendi ama o kadar küçük ki her gün tepkisi değişiyor bebeğe, ben son haftama kadar emzirdim büyüğü bebek doğunca da emsin daha az etkilenir belki diye ama emmiyor artık tadından mı dedim biberonla verince içti lıkır lıkır göğsümü teklif edince gülüp kaçıyor ama kardeşini emzirirken de yapmadığını bırakmıyor kucağıma gelmek istiyor çocuğa bişeyler yapıyor neyse allahtan hatırlamıycak kadar küçük ben de bilinçaltını olumsuz etkilemiycek şekilde davranırsam kazasız belasız çıkarız inş şu süreçtensonra da salarım bunları oynar dururlar inş seninkiler nasıl şimdi? senin de bi buçuk yaş hemen hemen aynı sayılırız gerçi bebekler her ayında ayrı triplere giriyorlar da, bizimki de iki yaş sendromuna giriş yaptı zaptetmesi çok zorlaştı

slm kızlar ben hAla hastanedeyim. Su an yattığım yerden size Doğum hikaye mi anlatım belki rahatlarim çünkü morale cok ihtiyacim var . Öncelikle halime hamd ediyorum. Geçen hafta sali çok yoğun suyum geldi ağrı sancı bise yok hastaneye gittik hemen baktılar 1cm beklicez hafif sancıların oluyor geziyorum dolaniyorum hala sular seller geliyor benden arada kontrol yok açılma neyse bu durum 30saat böyle sürdü sonlara doğru sancidan kudurdum zaten epidural yaptılar belinden çok rahatladım sonra arada da suni sancı verdiler anesteziyi kistilar çok hissettim sancıyı baktılar açılma olmuş fakat bebek yukarda biraz daha bekleyin dedim ki asla yeter istemiyorum ne zaman inecek bebek beliesiz o kadar sanciya katlanamazdim acil sezeryana alındım duydum ki sonradan sezeryan esnasında az daha bebeğinin kulağını keseceklermis bebeğin normal doğması zaten çok zormus yan geliyomus çocuk bi cikti allahım kafasi upuzun gözüne kan oturmuş şişmiş zorlanmış yavrum. Ertesi günü dokto. Kontrolunde bebekte mikrop cikti Suda yutmuş su anda hala başka binada tedavi sgoruyo ama durumu gün be gün daha iyi hergün süt sagip gönderiyorum. Benimde dikislerim tel zimba dikisi orada da kan oturmuş mosmor yer yer 2gun üst üste di kisi açıp birikmiş kanı bosalttilar. Rahmin hala yukarda ve benimde suyunun erken gelmesinden dolayı mikrop kapmisim antibiyotik verigolar ama vücut tedaviye Cvp vermemiş başka antibiyotik deniyorlar. Bunun üzerine dün bunalıma girdim ağlama krizleri mantığım iyileseceksin diyor ama duygularıma gem vuramiyorum. Işte teknoloji harikasi yurtdışı almanya......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…