2015 Şubat Anneleri

İnternetten benim dikisimin aynısı olan bi resim yuklucem size Görün bakin ki analar ne evlatlar doğuruyor bu acıları cekmektense 3 tane normal doğumu yapardim.

Eklentiler

• images.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 75

dişler tırnaklar benim vücudum iiçin önemliymiş heralde sonradan dişlerimin dökülmesini istemem bakalm yarn dr a gidicez ne der bakalm

Günaydın arkadaşlar.
Benim kızım gce boyu mır mır etti garip sesler çılardı.
Ağlamıyor ama uyutmadı
Neden olabilir? Burnu tıkalındiye yapsbilir mi.

KKendini bboşa hirpaliyosun akisina Birak
Benimde düştükten sonra iltihap oldu i 10 gün falan yeni kurudu. Akarsa getir demişti.
Sadece sürülüyorsa bir şey olmaz heralde.
Krem.veriyorlarmış ama bana vermedi kurur o dedi.
Bana da iiçerde parca kalmis gibi geldi bi rde sari akintisi oluyordu dun ana dsgliktaki Dr merhem verdi.. Ne göbek mis arkadaş anlamadigim su, gelir gelmez hemen enf riskine karesi sana ant vermeleri lazimdi..ilk doğumunda. Su geldi hemen gittik hast ue enf riskini netten okumuştum daha önce Dr vakti ve hemen ant yaptı . boşu boşuna eziyet.. Bu dikişletide anlamadim.niye bu kadar eziyetli olan yollar secilmiski... Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.
Demek ondan dolayı Atatürk "beni türk hekimkerine emanet edin" dedi.
Acil şifalar. Bebek düzelir merak etme.sen itileşmene bak bebeğe iyi bakasın.
Bende dikiş yok yapıştırma ama ne kızardı ne morardı. Şimdi de hiç belli olmuyor.
.

Eşimde bana gösterdi kaç gündür etkisinden kurtulamadım.aklıma geldikçe içim cı ediyor
Allahım o çocuğu o kadının elinden kurtarsın. Videoyu çeken arapçayla öyle yapma diyormuş, yapma diyeceğine al çocuğu elinden. Bebeğime her baktığımda gözümün önüne geliyo,nasıl kıyar insan o kadar savunmasız bir bebeğe.
Adaletine tüküreyim bu dünyanın

Bak onu hatırlamıyorum o anda antibiyotik verildi mi acaba eşime soriyim dedik dava falan mi açsak kağıtlar imzalattilar hemde sancimin doruk noktasında ookuyor doktor dedimki hepsi kabulum bu kadar uyaniklik olmaz ya onceden soylesene. Bu dikiş te bu model son model

Çok teşekkür ederim . Aynen doğru demiş atatürk. Bu dik iste çok kullanılan bir dikismis internetten okuduguma göre ışte acil durumlarda kolay müdahale olsun diye

İnternetten benim dikisimin aynısı olan bi resim yuklucem size Görün bakin ki analar ne evlatlar doğuruyor bu acıları cekmektense 3 tane normal doğumu yapardim.

Çok çok geçmiş olsun. Bebek yan geldiği halde neden normal doğuma zorlamışlar anlamadım. Ayrıca su geldikten 24 saat içinde doğum gerçekleşmezse müdahale edilir diye biliyorum ben, 30 saat geçmiş hala bekletmeye çalışmışlar aman yarabbim!Ayrıca o dikişler ne öyle ya. O ülkedeki haklarını araştır ve davacı ol canım.
Allah bebeğini sana, seni de bebeğine bağışlasın inşallah tez zamanda çıkarsınız evinize.
Ben şok geçiriyorum şu an.

Günaydın arkadaşlar.
Ağlamıyor ama uyutmadı
Benim minnak doğduğundan beri çıkarıyor o garip sesleri. Genelde uykusunda yapıyo ama bazen uyanıkkende yapıyo :)

Benim minnak doğduğundan beri çıkarıyor o garip sesleri. Genelde uykusunda yapıyo ama bazen uyanıkkende yapıyo :)
Canım buda çok sesli koro mübarek ama bu değişik. Bakıyor gözleri açık garip garip ses çıkarıyor.
Hemen hemen hiç uyumadık.

Çok teşekkür ederim . Aynen doğru demiş atatürk. Bu dik iste çok kullanılan bir dikismis internetten okuduguma göre ışte acil durumlarda kolay müdahale olsun diye
Valla benim annem omurgasını kırdı.
Sırtı boydan boya dikiş idi.
Bu dikişten yapmışlardı. Sonra aldılar herhangi bie problem yaşamadı.
Şimdi gayet güZEL SIRTI.
Dikişli resmide var ara ara açıp bakıyorum.
Biraz manyaklık var itiraf edeyim.

QUOTE="esoba, post: 39751925, member: 341682"]Canım buda çok sesli koro mübarek ama bu değişik. Bakıyor gözleri açık garip garip ses çıkarıyor.
Hemen hemen hiç uyumadık.[/QUOTE]
Ses çıkarabildiğini farkettiyse hoşuna gitmiştir belki :) yerim ben onun sesini, ne kadar harikalar yaa

Akşam eşime diyorum ki ben afyonumu buldum, kızımı bi kokluyorum anında bulutların üstündeyim. Zavallı kızım diyo

Hadi
Eskiden çocuk emzik aldın diye bakkaldan emzik alırlarmış daha Küçük oluyor benim aldığım Pahalı emzik duruyor 3 tl ye aldım hemen Aldı valla cok cok emiyor
hadi ya benimki hic yanasmadi burda okuyunca bende ucuzlardan aldirdim iki tane ama cik.seninkinn markasi ne?

Günaydın arkadaşlar.
Ağlamıyor ama uyutmadı
Gazi olabilir biz sesi kaydettik gece sesli uyuyo diye dr gaz demisti

Kızlar komik bişey anlatayımda acıkda gülelim.
Bebeğimizin doğduğu ilk hafta biraz sarılığı vardı Dr 2 saatte bir emzirin dedi. Bizim minnak hep uyuyodu o hafta o yüzden gece alarm kurdu eşim uyanıp bebeği emzireyim diye. Neyse gece çaldı alarm eşimi dürttüm tamam uyandım kapat diye. Anında fırladı yataktan telefonu aldı eline pışpışlamaya başladı
Bi yandan telefon çalıyo bi yandan pışpışlamaya devam, gözleride açık Napıyon canım dedim alarmı kapatıp direk yatış moduna geçti

Az öncede uykusunda sarılıp beni pışpışladı. Benim adam pışpışlamaya taktı iyi mi

Canım buda çok sesli koro mübarek ama bu değişik. Bakıyor gözleri açık garip garip ses çıkarıyor.
Hemen hemen hiç uyumadık.
Geceden beri salliyorum bu kadar sallanmaya ben olsam beyin sarsintisi gecirmistim ama bu hala gozunu dikmis bana bakiyor aglama krizine girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…