cok gecmis olsun.ins kisa zamanda saglikla bebegini kucagina alip evinize gidersiniz.slm kızlar ben hAla hastanedeyim. Su an yattığım yerden size Doğum hikaye mi anlatım belki rahatlarim çünkü morale cok ihtiyacim var . Öncelikle halime hamd ediyorum. Geçen hafta sali çok yoğun suyum geldi ağrı sancı bise yok hastaneye gittik hemen baktılar 1cm beklicez hafif sancıların oluyor geziyorum dolaniyorum hala sular seller geliyor benden arada kontrol yok açılma neyse bu durum 30saat böyle sürdü sonlara doğru sancidan kudurdum zaten epidural yaptılar belinden çok rahatladım sonra arada da suni sancı verdiler anesteziyi kistilar çok hissettim sancıyı baktılar açılma olmuş fakat bebek yukarda biraz daha bekleyin dedim ki asla yeter istemiyorum ne zaman inecek bebek beliesiz o kadar sanciya katlanamazdim acil sezeryana alındım duydum ki sonradan sezeryan esnasında az daha bebeğinin kulağını keseceklermis bebeğin normal doğması zaten çok zormus yan geliyomus çocuk bi cikti allahım kafasi upuzun gözüne kan oturmuş şişmiş zorlanmış yavrum. Ertesi günü dokto. Kontrolunde bebekte mikrop cikti Suda yutmuş su anda hala başka binada tedavi sgoruyo ama durumu gün be gün daha iyi hergün süt sagip gönderiyorum. Benimde dikislerim tel zimba dikisi orada da kan oturmuş mosmor yer yer 2gun üst üste di kisi açıp birikmiş kanı bosalttilar. Rahmin hala yukarda ve benimde suyunun erken gelmesinden dolayı mikrop kapmisim antibiyotik verigolar ama vücut tedaviye Cvp vermemiş başka antibiyotik deniyorlar. Bunun üzerine dün bunalıma girdim ağlama krizleri mantığım iyileseceksin diyor ama duygularıma gem vuramiyorum. Işte teknoloji harikasi yurtdışı almanya......
Ahaha cok guldumKızlar komik bişey anlatayımda acıkda gülelim.
Bebeğimizin doğduğu ilk hafta biraz sarılığı vardı Dr 2 saatte bir emzirin dedi. Bizim minnak hep uyuyodu o hafta o yüzden gece alarm kurdu eşim uyanıp bebeği emzireyim diye. Neyse gece çaldı alarm eşimi dürttüm tamam uyandım kapat diye. Anında fırladı yataktan telefonu aldı eline pışpışlamaya başladı
Bi yandan telefon çalıyo bi yandan pışpışlamaya devam, gözleride açıkNapıyon canım dedim alarmı kapatıp direk yatış moduna geçti
Az öncede uykusunda sarılıp beni pışpışladı. Benim adam pışpışlamaya taktı iyi mi
Cok gecmis olsun canim. Benim bebegin d gozune kan oturmus kafasinin arkasi uzun. Yuz gelis oldugu icin. Sonra acil sezeryan oldum bn de. Ilk gun kuvozde kaldi. Antibiyotik verdiler. O zamanlari silmeye calisiyorum kafamda.slm kızlar ben hAla hastanedeyim. Su an yattığım yerden size Doğum hikaye mi anlatım belki rahatlarim çünkü morale cok ihtiyacim var . Öncelikle halime hamd ediyorum. Geçen hafta sali çok yoğun suyum geldi ağrı sancı bise yok hastaneye gittik hemen baktılar 1cm beklicez hafif sancıların oluyor geziyorum dolaniyorum hala sular seller geliyor benden arada kontrol yok açılma neyse bu durum 30saat böyle sürdü sonlara doğru sancidan kudurdum zaten epidural yaptılar belinden çok rahatladım sonra arada da suni sancı verdiler anesteziyi kistilar çok hissettim sancıyı baktılar açılma olmuş fakat bebek yukarda biraz daha bekleyin dedim ki asla yeter istemiyorum ne zaman inecek bebek beliesiz o kadar sanciya katlanamazdim acil sezeryana alındım duydum ki sonradan sezeryan esnasında az daha bebeğinin kulağını keseceklermis bebeğin normal doğması zaten çok zormus yan geliyomus çocuk bi cikti allahım kafasi upuzun gözüne kan oturmuş şişmiş zorlanmış yavrum. Ertesi günü dokto. Kontrolunde bebekte mikrop cikti Suda yutmuş su anda hala başka binada tedavi sgoruyo ama durumu gün be gün daha iyi hergün süt sagip gönderiyorum. Benimde dikislerim tel zimba dikisi orada da kan oturmuş mosmor yer yer 2gun üst üste di kisi açıp birikmiş kanı bosalttilar. Rahmin hala yukarda ve benimde suyunun erken gelmesinden dolayı mikrop kapmisim antibiyotik verigolar ama vücut tedaviye Cvp vermemiş başka antibiyotik deniyorlar. Bunun üzerine dün bunalıma girdim ağlama krizleri mantığım iyileseceksin diyor ama duygularıma gem vuramiyorum. Işte teknoloji harikasi yurtdışı almanya......
Geçmiş olsun öncelikle,Allah korumuş seni.. Benim de önce suyum geldi,3cm açılmam vardı,2 saat kendi sancımı çektim açılma ilerlemedi,4 saat suni sancı yine açılmam ilerlemedi,bebeğimin başı aşağı inmedi,kanama arttı,dr um yazık olur sana böyle normal doğuramazsın dedi acil sezaryene aldı,risk almadı.. Sana ne yapmışlar öyle resmen eziyet yahu!! Allah yardımcınız olsun,tez zamanda şifa versin ikinize de..slm kızlar ben hAla hastanedeyim. Su an yattığım yerden size Doğum hikaye mi anlatım belki rahatlarim çünkü morale cok ihtiyacim var . Öncelikle halime hamd ediyorum. Geçen hafta sali çok yoğun suyum geldi ağrı sancı bise yok hastaneye gittik hemen baktılar 1cm beklicez hafif sancıların oluyor geziyorum dolaniyorum hala sular seller geliyor benden arada kontrol yok açılma neyse bu durum 30saat böyle sürdü sonlara doğru sancidan kudurdum zaten epidural yaptılar belinden çok rahatladım sonra arada da suni sancı verdiler anesteziyi kistilar çok hissettim sancıyı baktılar açılma olmuş fakat bebek yukarda biraz daha bekleyin dedim ki asla yeter istemiyorum ne zaman inecek bebek beliesiz o kadar sanciya katlanamazdim acil sezeryana alındım duydum ki sonradan sezeryan esnasında az daha bebeğinin kulağını keseceklermis bebeğin normal doğması zaten çok zormus yan geliyomus çocuk bi cikti allahım kafasi upuzun gözüne kan oturmuş şişmiş zorlanmış yavrum. Ertesi günü dokto. Kontrolunde bebekte mikrop cikti Suda yutmuş su anda hala başka binada tedavi sgoruyo ama durumu gün be gün daha iyi hergün süt sagip gönderiyorum. Benimde dikislerim tel zimba dikisi orada da kan oturmuş mosmor yer yer 2gun üst üste di kisi açıp birikmiş kanı bosalttilar. Rahmin hala yukarda ve benimde suyunun erken gelmesinden dolayı mikrop kapmisim antibiyotik verigolar ama vücut tedaviye Cvp vermemiş başka antibiyotik deniyorlar. Bunun üzerine dün bunalıma girdim ağlama krizleri mantığım iyileseceksin diyor ama duygularıma gem vuramiyorum. Işte teknoloji harikasi yurtdışı almanya......
Sesler harici yalanıyo benimki bi de kedi gibi yalanıp yutkunuyo,uyanıkken durmuyo 5 dk bile hemen ağlama modu.. Çok yorgunum ruhen de bedenen deCanım buda çok sesli koro mübarek ama bu değişik. Bakıyor gözleri açık garip garip ses çıkarıyor.
Hemen hemen hiç uyumadık.
Banbino yazıyoHadi
hadi ya benimki hic yanasmadi burda okuyunca bende ucuzlardan aldirdim iki tane ama cik.seninkinn markasi ne?
ben nuk ve wee baby de denedim almıyoilk başta aventi alır gibiydi şimdi damaklarını kitliyo.annem de alcaksa guzel emzik alsın dandıkleri tıkma cocuga diyo mantıklı geldi bana da
Peki seninki yarım saatte doyuyo mu? Benimki o sürede doymuyo bence. Neyse yarın bi deniyeyim. Bi de su var diyelim bizi emmekten vazgeçtiler. Bu sefer de süpürge sesi bağımlısı olurlarsa :/
Sesler harici yalanıyo benimki bi de kedi gibi yalanıp yutkunuyo,uyanıkken durmuyo 5 dk bile hemen ağlama modu.. Çok yorgunum ruhen de bedenen de
Ses çıkarabildiğini farkettiyse hoşuna gitmiştir belki :) yerim ben onun sesini, ne kadar harikalar yaaQUOTE="esoba, post: 39751925, member: 341682"]Canım buda çok sesli koro mübarek ama bu değişik. Bakıyor gözleri açık garip garip ses çıkarıyor.
Hemen hemen hiç uyumadık.
Emzirme bitince süre başlıyor. Pıpışlıyorum gazı çıkıyor,altını alıyorum. Bir sıkıntısı kalmadığı belli olunca ya yatırıyorum yanımda emzik veriyorum ya da uyutuyorum uykusu varsa.eğer 3 saatten önce uyanıp mızmızlanırsa yataktan almıyorum emzik veriyorum.
Benimki çok emmiyor ne kadar aç olursa olsun 5-6 dk emiyor.
Arada gazını alıp yeniden veriyorum tam doysun diye ama yine en fazla. 2 dk emiyor.
Gülüyor mu seninki?Ses çıkarabildiğini farkettiyse hoşuna gitmiştir belki :) yerim ben onun sesini, ne kadar harikalar yaa
Akşam eşime diyorum ki ben afyonumu buldum, kızımı bi kokluyorum anında bulutların üstündeyim. Zavallı kızım diyo
Bilmiyorum ki Dr öyle söyledi. Arada bir dokunup yanındayım Mesajı vericekmişiz. Doyma konusunu hala bilmiyoum. Dr iki memeden de verdiniz hala istiyorsa mama verin dedi.
Korkma canım normalmiş yenidoğanlardaBizim ki de oyle. Korkudan ben yatamiyorum acaba birşey mi oluyor diye!
Bizim kocalar çok etkilenmiş bu bebiklerden deseneAhaha cok guldum
Benimki de yatakta sagdan sola donsem kalkip beni tutmaya calisiyor. Kucagimda bebekle uyuyup dusurmekten dusmekten korkuyor.
Gülüyor mu seninki?Ses çıkarabildiğini farkettiyse hoşuna gitmiştir belki :) yerim ben onun sesini, ne kadar harikalar yaa
Akşam eşime diyorum ki ben afyonumu buldum, kızımı bi kokluyorum anında bulutların üstündeyim. Zavallı kızım diyo
Sallarken kundan gibi yap kollarını sar.başya ağlıyor sonra susuyor.Geceden beri salliyorum bu kadar sallanmaya ben olsam beyin sarsintisi gecirmistim ama bu hala gozunu dikmis bana bakiyor aglama krizine girdim
Gülüyor mu seninki?
Benimki ablama gülüyor sadece. Ablam diyor yumuşak ses tonuyla konuşacaksınız ama sesim heyt höyt çıkıyo, incelmiyor.
Geçen emziği yuttu diye korktuktan sonra ablam çocuğu alıcam elinizden diyor.
Doktor söyledi banada elektrikli süpürge yada saç kurutma mak sesi kaydet dinletin diye ben anne ksrnındaki sesleri dinleyiyorum arada youtube ta varValla bravo. Kaydetmek nerden geldi aklınıza. Bu yeni nesil anneler aştılar.
Ahan o yalanma bizde de var.Sesler harici yalanıyo benimki bi de kedi gibi yalanıp yutkunuyo,uyanıkken durmuyo 5 dk bile hemen ağlama modu.. Çok yorgunum ruhen de bedenen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?