2015 Şubat Anneleri

X
cok gecmis olsun.ins kisa zamanda saglikla bebegini kucagina alip evinize gidersiniz.

Ahaha cok guldum
Benimki de yatakta sagdan sola donsem kalkip beni tutmaya calisiyor. Kucagimda bebekle uyuyup dusurmekten dusmekten korkuyor.

Cok gecmis olsun canim. Benim bebegin d gozune kan oturmus kafasinin arkasi uzun. Yuz gelis oldugu icin. Sonra acil sezeryan oldum bn de. Ilk gun kuvozde kaldi. Antibiyotik verdiler. O zamanlari silmeye calisiyorum kafamda.
Siz de bir an once iyilesin cikin. Bebegini kucaklayinca hepsini unutursun ins. Baska cocugun var miydi sanki oyle birsey hatirliyorum

Geçmiş olsun öncelikle,Allah korumuş seni.. Benim de önce suyum geldi,3cm açılmam vardı,2 saat kendi sancımı çektim açılma ilerlemedi,4 saat suni sancı yine açılmam ilerlemedi,bebeğimin başı aşağı inmedi,kanama arttı,dr um yazık olur sana böyle normal doğuramazsın dedi acil sezaryene aldı,risk almadı.. Sana ne yapmışlar öyle resmen eziyet yahu!! Allah yardımcınız olsun,tez zamanda şifa versin ikinize de..

Canım buda çok sesli koro mübarek ama bu değişik. Bakıyor gözleri açık garip garip ses çıkarıyor.
Hemen hemen hiç uyumadık.
Sesler harici yalanıyo benimki bi de kedi gibi yalanıp yutkunuyo,uyanıkken durmuyo 5 dk bile hemen ağlama modu.. Çok yorgunum ruhen de bedenen de

Peki seninki yarım saatte doyuyo mu? Benimki o sürede doymuyo bence. Neyse yarın bi deniyeyim. Bi de su var diyelim bizi emmekten vazgeçtiler. Bu sefer de süpürge sesi bağımlısı olurlarsa :/

Bilmiyorum ki Dr öyle söyledi. Arada bir dokunup yanındayım Mesajı vericekmişiz. Doyma konusunu hala bilmiyoum. Dr iki memeden de verdiniz hala istiyorsa mama verin dedi.

QUOTE="esoba, post: 39751925, member: 341682"]Canım buda çok sesli koro mübarek ama bu değişik. Bakıyor gözleri açık garip garip ses çıkarıyor.
Hemen hemen hiç uyumadık.
Ses çıkarabildiğini farkettiyse hoşuna gitmiştir belki :) yerim ben onun sesini, ne kadar harikalar yaa

Akşam eşime diyorum ki ben afyonumu buldum, kızımı bi kokluyorum anında bulutların üstündeyim. Zavallı kızım diyo[/QUOTE]
Gülüyor mu seninki?
Benimki ablama gülüyor sadece. Ablam diyor yumuşak ses tonuyla konuşacaksınız ama sesim heyt höyt çıkıyo, incelmiyor.
Geçen emziği yuttu diye korktuktan sonra ablam çocuğu alıcam elinizden diyor.

Ben de emzirme başında süre başlıyor sanıyordum doğru düzgün kimse söylemedi ki. Teşekkür ederim canım. Emzirme süresi de Zqten senin söylediğin kadarmış diğer zamanlar emzikniyetine kullanılıyoruz sanırım. Allah büyük inşallah bolbolsütlerimiz olur bebişlerimizi sağlıkla doyurabiliz inşallah.

Gülüyor mu seninki?
Benimki ablama gülüyor sadece. Ablam diyor yumuşak ses tonuyla konuşacaksınız ama sesim heyt höyt çıkıyo, incelmiyor.
Geçen emziği yuttu diye korktuktan sonra ablam çocuğu alıcam elinizden diyor.[/QUOTE]

Bir ara Vişne suyu içiyorum demiştin ya canım hazır mı? Marketten alışveriş yapıcam da belki o da süt yapıyordur.

Bilmiyorum ki Dr öyle söyledi. Arada bir dokunup yanındayım Mesajı vericekmişiz. Doyma konusunu hala bilmiyoum. Dr iki memeden de verdiniz hala istiyorsa mama verin dedi.

Kilo alımı normal değil miymiş? Neden mama ver dedi? Benimki normal almış. Doktora arada mama veriyorum dedim. Vermeseb daha iyi kilo alımı normal dedi. Emzik için de aventin yurtdışında şöle bi emziği var. Benimki bazen onu alıyo. İlerde herzaman alır inşallah. Eşin yurtdışından getirebilir.

Bizim ki de oyle. Korkudan ben yatamiyorum acaba birşey mi oluyor diye!
Korkma canım normalmiş yenidoğanlarda

Ahaha cok guldum
Benimki de yatakta sagdan sola donsem kalkip beni tutmaya calisiyor. Kucagimda bebekle uyuyup dusurmekten dusmekten korkuyor.
Bizim kocalar çok etkilenmiş bu bebiklerden desene

Gülüyor mu seninki?
Geçen emziği yuttu diye korktuktan sonra ablam çocuğu alıcam elinizden diyor.[/QUOTE]
Bende hep yumuşak konuşuyorum. Ağzını kocaman açıyo sonra yumuyo fıldır fıldır etrafa bakıp sonra bana bakıyo ve kocaman gülümsüyor yavrum. Bazende gözlerini kısıp değişik sesler çıkararak gülümsüyo.
Valla bende çok pimpirikliyim, ilk çocuk napalım

Geceden beri salliyorum bu kadar sallanmaya ben olsam beyin sarsintisi gecirmistim ama bu hala gozunu dikmis bana bakiyor aglama krizine girdim
Sallarken kundan gibi yap kollarını sar.başya ağlıyor sonra susuyor.
Ben sallamıyorum.kucağımda sırtını sıvazlıyorum öyle uyuyor.

Bir ara Vişne suyu içiyorum demiştin ya canım hazır mı? Marketten alışveriş yapıcam da belki o da süt yapıyordur.[/QUOTE]
Hazır Canım % 100 olanlardan alıyorum.
Yakında çıkar zaten tazesini yeriz.

Valla bravo. Kaydetmek nerden geldi aklınıza. Bu yeni nesil anneler aştılar.
Doktor söyledi banada elektrikli süpürge yada saç kurutma mak sesi kaydet dinletin diye ben anne ksrnındaki sesleri dinleyiyorum arada youtube ta var

Sesler harici yalanıyo benimki bi de kedi gibi yalanıp yutkunuyo,uyanıkken durmuyo 5 dk bile hemen ağlama modu.. Çok yorgunum ruhen de bedenen de
Ahan o yalanma bizde de var.
Cidden bunlar ne zaman uyanıkken ağlamadan duracaklar.
Kendin için bir şeyler yap. UykusuZluğa alıştım ben ama şu anda halimi görsen üst kısım komple kusmuk alt süt. Saçları sorma gitsin.
En azından eski kıyafetleriniz üzerinize olur..dışarı çıkıncs iyi hissedersiniz benim sadece hamile pantolonların oluyor üzerime.
Annen gitti mi!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…