Canım sen çatlaklar için bi krem kullanıyodun di mi, emzirirken kullanmakta sakınca yok di mi? Markası ne bende alayım her yanım çatlak içinde, doğumdan sonra da çatlamaya devam ettim iyi miAhaha cok guldum
Benimki de yatakta sagdan sola donsem kalkip beni tutmaya calisiyor. Kucagimda bebekle uyuyup dusurmekten dusmekten korkuyor.
İnşallah. Ya siz iştahsızsınız benim ağzım boş durmuyor. Sürekli bir şeyler iç.Ben de emzirme başında süre başlıyor sanıyordum doğru düzgün kimse söylemedi ki. Teşekkür ederim canım. Emzirme süresi de Zqten senin söylediğin kadarmış diğer zamanlar emzikniyetine kullanılıyoruz sanırım. Allah büyük inşallah bolbolsütlerimiz olur bebişlerimizi sağlıkla doyurabiliz inşallah.
Evet benimkide onu çok sevdi ama insanın beynine işliyor dinle dinle.Doktor söyledi banada elektrikli süpürge yada saç kurutma mak sesi kaydet dinletin diye ben anne ksrnındaki sesleri dinleyiyorum arada youtube ta var
Sen dertlenmeyesin diye diyorlardır.Gunaydin kizlar. Bugun kontrolum var. Tekrar eve geri donucem eminim de bakalim belki hanimefendi kanala girme zahmetinde bulunmustur onu gorucez :)
Herkes de diyo bosver karninda dursun cikinca gorursun zorlugu. e bunlari goze alarak cocuk yaptik hep karnimda mi duracak manyak bu insanlar valla. yeminle hamileyken insan alingan oluyo derler ya bence oyle degil. Insanlar o kadar sacma salak yorumlar yapiyo ki katlanmak mumkun degil olay sadece bu.
Su içsem yarıyor
Ben sigaraya başlamadan kilo falan veremem. Ağzım hiç boş durmuyor
Başlamayı düşünüyorum.Tekrar başlamayı düşünüyor musun?valla ben de oğlumda öyle yapmıştım emzirme dönemini bitirmistim başlamıştım hem o zaman eşimle beraber birakmistik o bi daha başlamadı.cooook nadir içer..
Emzirince güzel kilo veriyor insan ama tabii biraz dikkat de etmek lazim.çok seker tuketiyorum ben mesela sen de öyle misin? Ki bizim ailede seker hastalığı var ekstradan dikkatli olmam lazim 40 yaşına gelmeden başlıyor sekeraman napiyim yiyim iceyim nerden Baksan 13 yılim var o zamana oğlum 19 kizim 15 ufaklık da 13 yasında olacak kuzularimi alıp gezmelere cikicaz ayy ne güzel hayallere daldim yine Rabbim güzel günler göstersin inş. Hepimize.
Sallarken kundan gibi yap kollarını sar.başya ağlıyor sonra susuyor.
Ben sallamıyorum.kucağımda sırtını sıvazlıyorum öyle uyuyor.
Hahaha deli misin kız? Bacaklar kas yapacakBen ne oğlumu ne kızımı hic sallamamistim hep memede uyurlardi koyardim yataklarına.ama bu kiz uyumuyor sallamak zorunda kalıyorum. Ablası da sallayarak uyuduğu için bebeği ablasının üstüne koyup ikisini bir salliyorum
Ben kızımı iki güne bir yıkıyorum kıyafetlerini de o zaman değiştiriyorum. Çok kusan bi bebek değil o yüzden çok kirlenmiyor üstü. Sadece eldivenlerini günlük değiştiriyorum sürekli ağzına sokuyo çünkü, onun için fazladan eldiven aldım sonradan. Bide gerektikçe takımının üstünü değiştiriyorum. Dolayısıyla yetiyor kıyafetler.Kızlar bebeklere aldığınız kıyafetler yetiyor mu?
Ben kısa kollu Çıtçıtlı ve önü düğmeli üst sıkıntısı çekiyorum.yıka kurut Ütüle.yrtişmiyor.
Bizimkiler bırakmadı kıyafet alayım kuculuyor diye şimdi sürekli çamaşır yıkama derdindeyim.
Birde önü çıtçıtsız uzun kollu şeyleri giydirmeyi beceremiyorum,kolu sıkışıp kalıyor.
Ablası uyuyabiliyo mu pekiBen ne oğlumu ne kızımı hic sallamamistim hep memede uyurlardi koyardim yataklarına.ama bu kiz uyumuyor sallamak zorunda kalıyorum. Ablası da sallayarak uyuduğu için bebeği ablasının üstüne koyup ikisini bir salliyorum
Bende içine giydirdiğimiz çıtçıylı sıkıntısı yaşıyorum çünkü beline kadar mıçıyor yani aslında alışsan bütün olanlar daha iyi hem bağrı kapanıyor diğerinde boğazı biraz açık kalıyorKızlar bebeklere aldığınız kıyafetler yetiyor mu?
Ben kısa kollu Çıtçıtlı ve önü düğmeli üst sıkıntısı çekiyorum.yıka kurut Ütüle.yrtişmiyor.
Bizimkiler bırakmadı kıyafet alayım kuculuyor diye şimdi sürekli çamaşır yıkama derdindeyim.
Birde önü çıtçıtsız uzun kollu şeyleri giydirmeyi beceremiyorum,kolu sıkışıp kalıyor.
Evet onu citcitli kiyafetler cok pratik oluyor. Ablamin bebisi de 6 aylik ben ondan da kiyafet aliyorum bnm rahat o acidan. Kendim de heveslenip aldim.Kızlar bebeklere aldığınız kıyafetler yetiyor mu?
Benimde sıkıntı onlarda. Bir iki kez gösterdiler ama beceremedim nedense. Birde o sırada ağlarsa elim ayağıma dolaşıyor.Bende içine giydirdiğimiz çıtçıylı sıkıntısı yaşıyorum çünkü beline kadar mıçıyor yani aslında alışsan bütün olanlar daha iyi hem bağrı kapanıyor diğerinde boğazı biraz açık kalıyor
Benimde giydirdiklerimin çoğu kuzemimin. Çok gerekli oldu özellikle iç kıyafrtleriEvet onu citcitli kiyafetler cok pratik oluyor. Ablamin bebisi de 6 aylik ben ondan da kiyafet aliyorum bnm rahat o acidan. Kendim de heveslenip aldim.
Contractubex kremin adi.Canım sen çatlaklar için bi krem kullanıyodun di mi, emzirirken kullanmakta sakınca yok di mi? Markası ne bende alayım her yanım çatlak içinde, doğumdan sonra da çatlamaya devam ettim iyi mi
Yok yok bildigin gorcen sen gununu diyolar korkutur gibi. sonra da niye hala dogurmadin diye ariyo ayni kisi mesela. gercekten hamileyken insanlardan uzak olmak isterdim. Ciddi anlamda hissettim bu mahalle baskisini dokuz ay boyunca. Ay pardon benimki nerdeyse on ay oldu :))Sen dertlenmeyesin diye diyorlardır.
Kızlar bebeklere aldığınız kıyafetler yetiyor mu?
Valla artık yeterki uyusun yavru kuşum uykusuz nasıl duruyor anlamıyorum biz ya memedeyiz ya gaz sancısı çekiyoruz üzülüyorum resmen geçse artık bu dönem rahatlasa minik kuşum.Evet benimkide onu çok sevdi ama insanın beynine işliyor dinle dinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?