2015 Şubat Anneleri

Olur da gonderemezse eline ulaşmazsa hbr ver canım cok gecmiş olsun

geçmiş olsun bizimde sarılığımız tekrarladı yaın belli olacak tekrar yatıış yapıp yapmayacağı sütüm yeteli olmadıgından beslenememiiş mecbur mama veriyoruz inş düşmüştür çok korkuyorum
sarılık tedavisinin sadece ışık olduguu sanıyordum doktora bi sorayım şurubu
inş faydası oluda bebeğin iyileşi

3 gunde bir nstye girmekten bi hal oldum ya. Yarim saat kipirdamadan yatmak artik zulum gibi. Durmuyo bi de cadı kirdi yine kaburgami 40+6 oldum bakalim bugun doktorumuz ne diyecek..

Kaç gün oldu senin.37 gün oldu bizim ve ağrım sızım kalmadı benim.
Geçer ağrı sızı yakında iznin keyfini çıkar.
Dün çalıştımda sonra eve kendimi zor attım.
25.gün bugün,inşallah toparlanırım annem gitmeden..
Ya benim göğüslerimde yara olmamasına rağmen çok sızı var.. Uçları içten içten sızlıyo,iğneler batıyo gibi oluyo,normal midir acaba??

Ya benim göğüslerimde yara olmamasına rağmen çok sızı var.. Uçları içten içten sızlıyo,iğneler batıyo gibi oluyo,normal midir acaba??
Benimde öyle sızım.sızım sıLıyor
Yüzüstü yatmayı özledim ama acıdan yatamıyorum.
Hatta bazen diyorum yatsam uyusamda gecse acıları

Neyse sen artık toparlandın.
Bebeğinde kırkı çıkacak. Kendi işlerini kendin halledersin istediğini yer içersin.
Bu arada kola içen var mı acaba benim canım çok.istiyor.

Biz bugun dans ettik. Hala Zumba yapamayız ama dans iyiydi.

Sağıyor musun ben sağdığımda öyle oldu

Bana gunde 4 5 kere hatta daha fazla verdiriolardi artik dayiyorum memeyi ins doyuyodur doymasa durmaz ama dimi yaa

Duyma hic kimseyi. Dr sutun yeterli dedi asla mama verme dedi de. Mama gerekirse bile kendin gizli ver. Saginca memedeki sut olculmez bebek daha fazlasini ceker her zaman.
Sagar ken daha cabuk azaliodu simdi cork cork cekio masallah :) cnm cocuk doktoruna kime gidiosun?

Alti temiz karni tok ama aglamasi bitmedi sabahtan beri, neresi agriyor noldu ki

bebegin emdikten sonra aglamiyorsa,muayenede almasi gereken kiloyu aldigi cikiyorsa sutun yetiyordur..kv kafana takma,ben de anlamiyorum zaten millete ne oluyor,sut var mi yok mu muhabbeti cok gereksiz
Yaa dert oldu kadina millete dio bide sinir oluorum( simdide her gordugunde bu cocugun sancisi var dio neresinden uyduruo bilmiorum ama bebesimin bisiyo yok yaa hasta kadin

Surubun adi ne yaa banada soyleemisin. Tehlike sinirinin altinda ama hala atlatamadi rengi sari sari

Yaa dert oldu kadina millete dio bide sinir oluorum( simdide her gordugunde bu cocugun sancisi var dio neresinden uyduruo bilmiorum ama bebesimin bisiyo yok yaa hasta kadin

Bizimkiler de ilk günden beri bu çocuk aç mama verin diyip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…