2015 Şubat Anneleri

Bana gunde 4 5 kere hatta daha fazla verdiriolardi artik dayiyorum memeyi ins doyuyodur doymasa durmaz ama dimi yaa

Doymayınca zaten acayip ağlıyolar anlarsın doymadığını :)

Alti temiz karni tok ama aglamasi bitmedi sabahtan beri, neresi agriyor noldu ki

Karnı gergin mi? Gazı vardır. Ya da koliltir. Sebepsiz ağlamalar kolik oluyomuş. Yapcak da pek bi şey yokmuş. Aspiratör, elektrik süpürgesi, saç kurutma makinası sesi de dinletebilirsin.

Bizimkiler de ilk günden beri bu çocuk aç mama verin diyip duruyor.
Verdinmi peki? Benimki artik mamayi almio yesede kusuyor dedim bakin istemio mama artik sadece anne sutu verecem. Hala telefonda doymuo sa mamayi ver sen dio kafama huniyi gecirmeme az kaldi:)

Misil misil uyuyo valla gunesede yatirdim ohh miss :)

Merhaba 14 haftalik hamileyim arada bir pembe akintisi olan varmi

Yada neden kaynaklanir bilen varsa yardimci olabilirmi

Apartmanin icinde yuruduk sakinledi biraz, gezmek istiyor heralde. Bu arada resmen kafamin icinde otuyor artik fön makinesi

Benim de 10 günde 10 kilom gitmişti öyle kaldım 52 kiloda ve gitmesin diye de dua ediyorum,40 lı kilolara dönmek istemiyorum artık.. Tartılıyorum her sabah :)

ben 60 a inmem lazım çünkü kıyafetlerim olmaz daha bacaklarım ve karın bölgem kalın onlar erirse tamamdır karnım kalmadı zaten

Merhaba,

Özel bir diyet mi yaptın acaba? 1 ayda nasıl 20 kilo gider :O

canım ben 90 kiloya çıktım ama son 10 kilosu ödemdir heryerim şiş idi doğuma girerken o yüzden baya verdim. birde fazla kilom yok idi sadece karnıma almıştım kiloyu birde oğlanın kilosu fazlaydı ee bunlar hep gitti doğumdan sonra. diyet filan da yapmadım bu arada :)

Kizlar doktor alttan muayene etti 2-3 cm acilman var dedi. O muayene ederken nişanim da geldi kanadi bayagi

Kanala girmemis daha ama dogum yakindir dedi. Kanala girmeden acilma olur mu ya? Nişanim da geldi anlamadim ben bu isten bisey. Nstde sanci da cikmadi sanirim.

Biraz kanaman olur korkma dedi bi de. Sizce dogumum baslicak mi yakin zamanda acaba? Oy cok canim yandi ya

Sagar ken daha cabuk azaliodu simdi cork cork cekio masallah :) cnm cocuk doktoruna kime gidiosun?
Benim kv de tlfnla soruyor sut yetiyor mu diye. Yetmezse keni mi gelip emzirecekse densizlik ya.
Eylem hnima gidiyorum medicanada. Oglumu da ona goturdum birkac dr deneyerek buldum tavsiye ederim

yok 8 gün var kara kara düşünüyoruz ne yapıcam diye ben mi çok cesaretsizim acaba? Düşünüyorum siz de yalnız yapıyorsunuz yapılır değil mi?

ben geldim evime yanlız bakıyorum artık merak etme alışıyor insan. sadece uykusuzluk yoruyor onun harici ot gibi yaşıyorsun D:

ben geldim evime yanlız bakıyorum artık merak etme alışıyor insan. sadece uykusuzluk yoruyor onun harici ot gibi yaşıyorsun D:
Bana sadece bebek olsa tek bakmasi cok kolay gibi gorunuyor. Oglunda zorlanmistim ama zorluk ne bilmedigimdenmis :)
Simdi annem var bzen iki cocukla wc ye gidemedigimiz oluyor.
Iki cocuga hem ise gidip nasil bakarim acaba yaa
Cok dertliymisim

Bana sadece bebek olsa tek bakmasi cok kolay gibi gorunuyor. Oglunda zorlanmistim ama zorluk ne bilmedigimdenmis :)
Simdi annem var bzen iki cocukla wc ye gidemedigimiz oluyor.
Iki cocuga hem ise gidip nasil bakarim acaba yaa
Cok dertliymisim

doğru iki çocuk sıkıntı olur birini sustursan diğeri ağlar :) ama tek çocukta yani ilk olması biraz beni zorladı açıkçası yalan yok. baş ağrım geçmiyor sırtım ve boynum ağrıdan baya bir zorluyor. yoksa başka bir sıkıntımız yok,şöyle kendi başına bırakıp ağlamayacak zamanlara gelsek o zaman daha rahat olacağız..

Agrim var canim arabayi indiremiyorum 4. Kat asansör yok

Ben de dediklerimi yapabilsem belki ağlamıcak ama sanırım her ağladığında emzirdik diye böyle yapıyor. Bebişle başından beri ilgilenen kimse yok sadece ben. O yüzden ağladı mı ne yapsam susturamıyorum eşimin kucağında hemen susuyor.

İnşAllah hallederim gaz sorunu olmasa dahs kolay gaz sancısı olunca çok yıpranıyor bende üzülüyorum öyle olunca. Hep kucakta gaz çıkarmak için ondan kucağa da alışışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…