- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Bana gunde 4 5 kere hatta daha fazla verdiriolardi artik dayiyorum memeyi ins doyuyodur doymasa durmaz ama dimi yaa
Alti temiz karni tok ama aglamasi bitmedi sabahtan beri, neresi agriyor noldu ki
Verdinmi peki? Benimki artik mamayi almio yesede kusuyor dedim bakin istemio mama artik sadece anne sutu verecem. Hala telefonda doymuo sa mamayi ver sen dio kafama huniyi gecirmeme az kaldi:)Bizimkiler de ilk günden beri bu çocuk aç mama verin diyip duruyor.
Misil misil uyuyo valla gunesede yatirdim ohh miss :)Doymayınca zaten acayip ağlıyolar anlarsın doymadığını :)
Karnı gergin mi? Gazı vardır. Ya da koliltir. Sebepsiz ağlamalar kolik oluyomuş. Yapcak da pek bi şey yokmuş. Aspiratör, elektrik süpürgesi, saç kurutma makinası sesi de dinletebilirsin.
yok 8 gün var kara kara düşünüyoruz ne yapıcam diye ben mi çok cesaretsizim acaba? Düşünüyorum siz de yalnız yapıyorsunuz yapılır değil mi?Gitti mi annen?
Apartmanin icinde yuruduk sakinledi biraz, gezmek istiyor heralde. Bu arada resmen kafamin icinde otuyor artik fön makinesiDoymayınca zaten acayip ağlıyolar anlarsın doymadığını :)
Karnı gergin mi? Gazı vardır. Ya da koliltir. Sebepsiz ağlamalar kolik oluyomuş. Yapcak da pek bi şey yokmuş. Aspiratör, elektrik süpürgesi, saç kurutma makinası sesi de dinletebilirsin.
Misil misil uyuyo valla gunesede yatirdim ohh miss :)
Agrim var canim arabayi indiremiyorum 4. Kat asansör yokCanım müzik açabilirsin şampuansız duş aldırabilirsin temiz havaya çıkarabilirsin ya da arabaya bindirip gezdirebilirsin.
Benim de 10 günde 10 kilom gitmişti öyle kaldım 52 kiloda ve gitmesin diye de dua ediyorum,40 lı kilolara dönmek istemiyorum artık.. Tartılıyorum her sabah :)
Merhaba,
Özel bir diyet mi yaptın acaba? 1 ayda nasıl 20 kilo gider :O
Benim kv de tlfnla soruyor sut yetiyor mu diye. Yetmezse keni mi gelip emzirecekse densizlik ya.Sagar ken daha cabuk azaliodu simdi cork cork cekio masallah :) cnm cocuk doktoruna kime gidiosun?
yok 8 gün var kara kara düşünüyoruz ne yapıcam diye ben mi çok cesaretsizim acaba? Düşünüyorum siz de yalnız yapıyorsunuz yapılır değil mi?
Bana sadece bebek olsa tek bakmasi cok kolay gibi gorunuyor. Oglunda zorlanmistim ama zorluk ne bilmedigimdenmis :)ben geldim evime yanlız bakıyorum artık merak etme alışıyor insan. sadece uykusuzluk yoruyor onun harici ot gibi yaşıyorsun D:
Bana sadece bebek olsa tek bakmasi cok kolay gibi gorunuyor. Oglunda zorlanmistim ama zorluk ne bilmedigimdenmis :)
Simdi annem var bzen iki cocukla wc ye gidemedigimiz oluyor.
Iki cocuga hem ise gidip nasil bakarim acaba yaa
Cok dertliymisim
Agrim var canim arabayi indiremiyorum 4. Kat asansör yok
İnşAllah hallederim gaz sorunu olmasa dahs kolay gaz sancısı olunca çok yıpranıyor bende üzülüyorum öyle olunca. Hep kucakta gaz çıkarmak için ondan kucağa da alışışıyor.ben geldim evime yanlız bakıyorum artık merak etme alışıyor insan. sadece uykusuzluk yoruyor onun harici ot gibi yaşıyorsun D:
Gaz?Alti temiz karni tok ama aglamasi bitmedi sabahtan beri, neresi agriyor noldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?