2015 Şubat Anneleri

Evet hastanede ilk günden emme refleksi güçlü dediler.çok sıkı çekiyordu.
Uçları yamuldu zaten felekleri şaştı.neyseki yara Mara olmadı.

Annem de emdikten sonra baktı uçlarına damağına yapıştırdığından oluyormuş o yamulma.
Düzgün emebildiğinin göstergesiymiş yani

Şişler inince 15 gün falan hergün bir kilo veriyorsun

7 kilo vermiş olarak geldim eve 4 ü bebek zaten. Dün akşam tartıldım 2 kilo vermişim.
Dünden beri aşırı bir terleme başladı her uykudan sırılsıklam terlemiş uyanıyorum. Böyle böyle atacağım ödemi herhalde.

Benim bebiş ışını tedavisini sevmedi ışını alıyor ertesi gün hızla yükseliyor 2 kere oldu dr dedim başka bir yolu yok mu fototerapi istemiyorum o da şurup var dedi ama sizde gerekli olur mu bilmiyorum.Bizimki artık uzamış sarılık oldu.20.gündeyiz.

Surubun adi ne yaa banada soyleemisin. Tehlike sinirinin altinda ama hala atlatamadi rengi sari sari

benimkide atlatamadı 20.günlüğüz artık uzamış sarılık dedi dr.Işık tedavisinden bıktım yazık yavruma sınırın hep altındaydı zaten benim de 14 tü hep ama bir türlü inmiyor çok dirençliymiş.Şurubun hiç zararı yokmuş bütün çocuk dr sordum ama kendi dr daha iyi bilir.Benim dr artık geçsin dedi geçmesi gerekiyor dedi. Ursofalk suspansıyon.

Ben de çarşamba Kontrole gittiğimde aynıydi 2-3 cm açılman var yatıralım seni yarına doğumhn olshn artık sen de gerildin dedi dr. Aynı şekilde muayene ederken lekelenmen de başlamış dedi :)

izin aldım eve geldim duş aldım karnımı doyurdum evi toparladım hastaneye gittik. Açıcı fitil gibi bir şey koyuldu içeri ama 1.5 saat sonra aldılar olmayan sancım başlamış ve rahim çok hızlı yumuşuyor diye (dr um doğun sabaha kalsın demişti nöbetçi doktorlara)
Gece sancım başladı suniye de gerek kalmadı perşembe sabahı kızım kucağımdaydı.

Bizde de aynı durum gecerli, yurtdisina gidecek napacam diye dusunuyorum

Ayrıca benim sütün fazlaca yeterli nedenini bilemedik o yüzden.sen beslersen ya da takviye yaparsan geçer.Farklı sarılıklar ikimizin.

Benim kv de tlfnla soruyor sut yetiyor mu diye. Yetmezse keni mi gelip emzirecekse densizlik ya.
Eylem hnima gidiyorum medicanada. Oglumu da ona goturdum birkac dr deneyerek buldum tavsiye ederim
Bende kendi hastanemdeki doktora gittik sarilik yuzunden 1 haftada 3 kere gittik cok ukala adamdi dovecekti beni nerdeyse sordugun her soruya ukalaca cevap verio bende bilemedim kime gotureyim die komsum var oda dun medicanada baska bi doktoru soyledi bide bayan varmis baya yoğun iyu biri heralde demisti demekki eylem hanimmis cok saol cnm bide selcukta arzu die biri varmis onuda cok ovduler bakalim ilk ay muayenesine birine gidecez.. simdi esim aradi biz cocugu nie kundak yapmioruz soyle simsiki dio nerden cikti dedim aklima geldi dio.. sonra itiraf etti kv demis.. artik banada diyemio cekinio. Bende pasa gonlum kundak yapmak istemio soylersin annene dedim ohh rahatladim :) cocuk sıkıyi sevmio uyumuo hem doktorlar önermio nie yapayim yaa

Doktor bana kiminin 3 ay bile sürer sikinti etme tehlikeli donemi atlatti dedi ama gozundeki sariliklari gordukce sinir oluorum eczaci arkadasim var sordum ins bulursa bende kullanayim. Yeni doktor arasturiorm ben ya hastanemin doktoru cok gicik bi adam ukala bisi sorulmaz ona

Iki cocukla iki gündür yollarda helak oldum cocuk sayısı artinca büyük araba sart oluyomus eşime model değişme sevdasına dusme diye kiziyordum ama yok olmuyo hakkaten. Lohusa kadin iki buklum kus kadar yere sıgıstrdim kendimi hasadim cıktı. Dunkı etap asiri uzun surdu Küçümen koltukta durmadi agladi habire durduk gece birdi ankaraya vardigimiz allahtan bu kez konakladgmz yer çok rahat ve sıcaktı sanki tatile gitnisim gibi geldi onca sefaletin üstüne. Dusumu aldim gevsedim kucumenim de rahatladi gece daha iyi emiyor gibiydi cok şükür gündüz ariza yapsa da gece bi tik daha iyi gibi umarim eskisi kadar iyi olur. Iyice dinlnmeden cikmadik bugun geri kalan yola. Birden beri yoldayiz iki uc saate varmayi umut ediyorum ins yine cayrti kopmaz da boyuna durmayiz

Ne guzel olmus canim ya insallah benim de yakindir. Bana demedi hic suni vereyim diye gonderdi eve bisey olmazsa c.tesi kadar o gun gidicem tekrar. Kanala girmemis bi de onu anlamadim.kanala girmeden acilma oluyo mu cok garip geldi.

Neyse geldim eve girdim duşa. Cok gerildim bugun nst ustune muayene kastim kendimi bayagi her yerim agriyo simdi

Çok teşekkür ederim evet arastircaz bi taburcu olayım bugün 9. Günüm dikislerim bugün alındı çok acımadı yada artık acıya karşı kroniklestim ne bilim iyi dileklerinde için çok teskkur ederim.

Hahahah eminim çok sık duruyor dur doğal elbise

B

bu kez kesin doğurmuşundur maral :)

Bu arada adım gibi eminim erkek bebekte kalça çıkığı olmaz demiştin haklı çıktın, kalçadan geçtik :)

Çok teşekkürler peki kan oturması ne zaman geçti bizim hala duruyor 1hafta oldu. Yok benim ilk bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…