Tülbent bezi aldım ben ağız bezi olarak satılan onlarla siliyorum sıcak suyla hen yıkayıp kullanıyorum kullanıp atmuyorsun şiddetle tavsiye ederimSoğuk geliyormuş. Bende ondan kullanıyorum ama elimde ısıtıyorum ya da peteğin üstüne koyuyorum. Herkes pamukla su kullan diyor ama sonuçta nçbu da pamukla su. Biraz maliyetli ama olsun.
Dün beline çıkmıştı kaka yıkıyım dedim popoyu çok zorlandım beceremedim.
Kolumda tutamayacağım kadar ağır,yerede basamıyor.
Benim uyumayınca emmiyor. Doyduysa bir kez daha memeyi zorlasamda almaz sadece kucağında gezdir diyor oturunca viyaklıyor.Senin pek yaşamadığın bişi ondan :) ben alışığım gündüz de hiç uyumuyor uyumadıkça memedeyiz :)
Annem gidince napıcam bilmiyorum bende yemek yemeye fırsat bulamam çünkü memeyi bırakmıyor kuzucum gaz sancısı çok fazla gazı çok olsn bebe sıkıntıdn ve biraz da güven duygusu için memeyi çok tutarmış yalancı emzikte almadığı için böyle oluyor uyku da uyumuyor oğluşum o yüzden baya kilo vericem gibime geliyor :)
10 saat uyuyor mu? Ne güzel hiç şikayet etme bizim ancak 5-6 saat :) gaz sıkıntısı uyutmuyor ki içim gidiyor ıkındıkça.
Zinco bizimki..Ayni ilac degil ama degil mi ?
Ayol iki dikişiniz var iyileşemedi. Bizim Karnımız baştan sona kesik.Dikişlerden durabilsem oynarım bekliyorum başlayalım ilerde
Ben hemen omzuma koyup sırtını sıvazlıyorum 5 dkk kadar çıkmazsa dizlerimin üstüne oturtup tek elimle sırtını sıvazlarken hafifçe yaylandırıyorum dizlerimle+öyle çıkarıyo..Hemen çıkaramıyorum gazını ben. Biraz sırt üstü yatırıp sonra alıyorum kucağıma. Yanlış mı oluyor ki böyle?
Eczaneden aldım . Kuvvetinin içine atıyorum ısısını öyle ayarlıyorumNerde satılır?
Ben hemen omzuma koyup sırtını sıvazlıyorum 5 dkk kadar çıkmazsa dizlerimin üstüne oturtup tek elimle sırtını sıvazlarken hafifçe yaylandırıyorum dizlerimle+öyle çıkarıyo..
Muskat veriyorum 3 gündür bıçağın ucuyla azcık kazıyıp.. Her gün verilebiliyo mu muskat?? Fazlası da epey zararlıymış..
Senin pek yaşamadığın bişi ondan :) ben alışığım gündüz de hiç uyumuyor uyumadıkça memedeyiz :)
Annem gidince napıcam bilmiyorum bende yemek yemeye fırsat bulamam çünkü memeyi bırakmıyor kuzucum gaz sancısı çok fazla gazı çok olsn bebe sıkıntıdn ve biraz da güven duygusu için memeyi çok tutarmış yalancı emzikte almadığı için böyle oluyor uyku da uyumuyor oğluşum o yüzden baya kilo vericem gibime geliyor :)
10 saat uyuyor mu? Ne güzel hiç şikayet etme bizim ancak 5-6 saat :) gaz sıkıntısı uyutmuyor ki içim gidiyor ıkındıkça.
Soğuk geliyormuş. Bende ondan kullanıyorum ama elimde ısıtıyorum ya da peteğin üstüne koyuyorum. Herkes pamukla su kullan diyor ama sonuçta nçbu da pamukla su. Biraz maliyetli ama olsun.
Dün beline çıkmıştı kaka yıkıyım dedim popoyu çok zorlandım beceremedim.
Kolumda tutamayacağım kadar ağır,yerede basamıyor.
Emer emmez karnı omzuna gelecek şekilde yatırıp poposuna vurursan hemen çıkıyor.
Küvetin içinde mi yıkıyorsunEczaneden aldım . Kuvvetinin içine atıyorum ısısını öyle ayarlıyorum
Bende içmesem iyi ama tek dayanağım çayım kaldı. Evde çok sıkılıyorum alışkın değilim.
Kanım düşük olmasa umursamazdım ama.
Niye pişman sın fyz35Bacım evine geçmişsin nasılsın dikişler ne alemde ben hala Ağrı çekiyom çok pişmanım
tlfn cok zararlı bebişlerin beyin gelişimi için cnm ya yanında tlfn kullanmıyorum ben hiç eylülün
Ben 9 Şubat'ta doğurdum dikişler erıyor ara ara tuvalet kağıdına geldı ... Şimdi cok kötü değilim artık oturup kalkavıkıyorum ama bazen ağrıyor o kadar da olacak ...ayna ile bakıyorum az bi dikiş kaldı ve bemımki de şişNormal doğum sonrası dikişleri Düşen varmı ? Kaç gün oldu hala ağrısı olan varmı ? 26. Gün bugün hala ağrım var oturunca ağrıyor hafif Şiş ve daha bi Parça ip düştü
ay ablam da avmler cok kalabalık mikrop yuvası acık havada gezin dedi :)))
Bebişin altını alırken uni baby kullanıyorum ben hala. Acaba soğuk mu geliyor ki poposuna silerken? Sıcak suyla mı silsem?
Normal doğum sonrası dikişleri Düşen varmı ? Kaç gün oldu hala ağrısı olan varmı ? 26. Gün bugün hala ağrım var oturunca ağrıyor hafif Şiş ve daha bi Parça ip düştü
Kusmuyo mu :/Emer emmez karnı omzuna gelecek şekilde yatırıp poposuna vurursan hemen çıkıyor.
Yaptırmadım.haftaya sağlık ocağında yaptırcam b12 ye de baksınlar.Doğumdan sonra test yapıldı mı? Benim daha hiçbir değerime bakılmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?