Moralini bozma canim. Sariligi atlatsin evde kafan rahat olunca sutun de artar ins
Ya ben elle kolla anlayamam çünkü mamayı da bileğe damlatıp bakıyorlarya onu da anlayamıyorum. Suyu nasıl derece ile ölçerim acep. Koltuk altı derecesi ölçmez heralde.
Bu stresle başlamama az kaldıSigaraya başlıycan mı ilerde
Çayımı koydum oturdum ama bakalım içebilecek miyim.?
Heran tetikteyim.
Sen tecrübelisin daha iyi bilirsin de gazını çıkarmadan uyuyor kız yazmıştın ama bulamadım.Dr emdikten sonra az da olsa ağzından çıkartın dedi eğer doğrudan yatarsa reflü yapabilir demişti aklında bulunsun.Allah korusun da
kız hiç sorma 41+1 olduk
Bu stresle başlamama az kaldı
Ayni ilac degil ama degil mi ?4 kere her defasında 8 damladır o,toplamda 8 damla az çünkü.. Bizim kullandığımız 4 kere 5 damla,en az 20 damla olması gerekiyo dedi dr umuz..
Bacım evine geçmişsin nasılsın dikişler ne alemde ben hala Ağrı çekiyom çok pişmanımo kadar bekledin kuzum az daha dayan biliyorum cok eziyetli beklmek ama hersey sıkıntısız ise bekle derim sabır aci meyvesi tatlibaslamio bisey yok derken bi anda oluveriyor hersey doktorun verdigi beklme suresi de biterse suni denersin simdi hicbisey yokken suni alip sezeryana donmek de var bunca yol katedip keske deme bence
Gözün aydın gelmişsin evine canım bende giremiyorum fazla felaket hastayız@maral dogurdu mu okuyamiom gecmisi evi mok goturuyo sabahtan beri yatak odasini temizlme mücadelesindeyim benim kız hapsuruyor cok dogdu dogali sanırım bu da alerjik toza gelemio. Perdeyi yikadim cami sildim balkonu yikadim yatagi supurdum temiz çarşaf vb serdim esim dolaplarin tozunu aldi hala da bitmedi alt tarafi bi oda yeri de silmeyi basarrm insallh habre kizce mizirdanio bugun uyumayacagi tuttu is var ya. Heryer valiz torba esya dolu nasil basetcem ya temizlge birini bulmam sart da bulamiom bir
Bende ÇOĞU zaman dışardan söylüyorum bebiş izin vermiyor yapayım mutfaktan sesini de duymuyorum o Yüzden ayrılamıyom yanındanYemek olsun diye birini eve çağırmak istemiyorum artık. Hem ses yapıyolar hem de kapıyı bacayı açıp evi soğutuyorlar. Dışardan istiyorum yemeğimi daha rahat.
Bende ÇOĞU zaman dışardan söylüyorum bebiş izin vermiyor yapayım mutfaktan sesini de duymuyorum o Yüzden ayrılamıyom yanından
Ev halkı komple hastalandık bebişte hastalandıdün dr götürdüm bana emzirdiğm için ilaç yasak bebişe antibiyotik varmı böyle bişey yaw aman dikkat edin millet müthiş salgın var topikte birtek biz hastayız sanırım bu arada burun tıkanıklığı için burun bandı kullanan varmı bebeklerde
Evet bizde alıcaz hafta sonu bu kadar Lazım olacağını düşünmemiştim yanlızım o Yüzden kesin LazımTelsiz de almak lazımmış. Ben de bazen eşimin telefonunu arayıp kendi telefonumu bebişin yanında bırakıyorum biz içerdeyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?