Herkese merhaba
Bir haftadir oglum kusmaya baslamisti
dun normalden fazla kustu ve biraz huysuzdu
aksam dizimde uyuyordu yuzustu ceviriyim dedim tikandi yavrum morardi sirtina falan vurdum nefes almakta zorlandi bir sure sanki agzi tikali gibiydi neyse hemen hast. gittik birsuru kan testi yaptilar birnunu aspire etyiler geceyi hast. gwcoedik . kizim hastaydi ondan hastalik bulasti siye dusunduk ama reflu varmis kuzumda alttan gaz cikarmak icin ikindikca daha cok kusuyor
Emmesi cok iyi hala cok sukur
besigini ayak kisimlarini kestirdik meyil verdik
yan yatiriyorum
dr ilacta verdi ama tabi korkuyorum yine tikanir diye dr ne kadar normal desede o ani yine yasicam diye odum kopuyo
gece hic uyumadim eve gelince esim bakti da biraz uyudum
simdi fazla agliyor cok aglamazdi sakin bir bebekti bir gwcede huyu degisti sanki
S serefraz85 sen de kizinda yasamistin reflu
ama seninki baya ileri seviyeydi diye hatirliyorum kizin hic tikanirmiydi simdi emzirdim yarim saat sivazladim 3 ke gaz cikardi ama hala agzina geliyo biseyler dik yatirdim ama korkuyorum
Senden ve bilgisi olan annelerden birseyler duymaya ihtiyacim var fazlasiyla gergin ve uzgunum...
Acıtmaz mı acıyor tabi o Yüzden çok pişman oldum sanki her yanım ip
Yok belden aşağısını yıkadım. Bu aksam eşimle yıkayacağız ilk kez.çok heyecan yaptım
Allaha Şükür.
Daha dün gibi kar yağıyor ben nasıl gideceğim diyordur. Bir ayı geçti belkide.
Sizin oralara baharda gelmiştir.
Kendim gitmiş gibi oldum
Hadi gozunaydin ben sevindim inan
Herkese Günaydın. Canım çok sıkkın. 3 gün önce süt sıtması oldu. Iki göğsümden 250-300 cc süt çıkarken şimdi 50-60 cc zor çıkıyor. Süt tekrardan artar mı?
valla bilmiyorum ya geçmedi gitti buz denemedim hiç ne ilaç verdi sana
Nihayet dondunuz mu? İnşallah evde herşey daha iyi olur
Gecmis olsun canim. Reflu cok yaygin bisey ama o tikanma cok uzuyor korkutiyor iste. Oglumda da vardi fiskirtip kusardi kizimda da var. Burnundan geliyor kusmugu o anda yatiyo fln olsa allah korusun. Dr emdikten sonra 15 dk dik tut dedi. Bize cozum oldu sayilir. Yine geliyor agzina kadar cocuk og boog diyor ama dik oldugundan cikamiyor. Gazi da ciktiysa uykusunda olmuyor. Korkutma kendini kotu dusunme.5-6 aylikken gecmsti oglumda.Herkese merhaba
Bir haftadir oglum kusmaya baslamisti
dun normalden fazla kustu ve biraz huysuzdu
aksam dizimde uyuyordu yuzustu ceviriyim dedim tikandi yavrum morardi sirtina falan vurdum nefes almakta zorlandi bir sure sanki agzi tikali gibiydi neyse hemen hast. gittik birsuru kan testi yaptilar birnunu aspire etyiler geceyi hast. gwcoedik . kizim hastaydi ondan hastalik bulasti siye dusunduk ama reflu varmis kuzumda alttan gaz cikarmak icin ikindikca daha cok kusuyor
Emmesi cok iyi hala cok sukur
besigini ayak kisimlarini kestirdik meyil verdik
yan yatiriyorum
dr ilacta verdi ama tabi korkuyorum yine tikanir diye dr ne kadar normal desede o ani yine yasicam diye odum kopuyo
gece hic uyumadim eve gelince esim bakti da biraz uyudum
simdi fazla agliyor cok aglamazdi sakin bir bebekti bir gwcede huyu degisti sanki
S serefraz85 sen de kizinda yasamistin reflu
ama seninki baya ileri seviyeydi diye hatirliyorum kizin hic tikanirmiydi simdi emzirdim yarim saat sivazladim 3 ke gaz cikardi ama hala agzina geliyo biseyler dik yatirdim ama korkuyorum
Senden ve bilgisi olan annelerden birseyler duymaya ihtiyacim var fazlasiyla gergin ve uzgunum...
Yok canım 5 dakika emiyor çünkü Büyüdü artık emmeyi bildiği için kısa Sürüyorya ben ne yapayım 5 dk emiyor bnmki :)) bi de dunden beri goguslerim yumusak sütüm mü bitiyor acaba diye düşünmeden edemiyorum
Gaz yutup yutmadigini duyabiliyorum ben. Hizli akan sutte gaz oluyor illa. Memenin sonunda olmuyor geneldeben her zmn cıkaramıyorum cnm ya illaki olur mu gaz her emzirmede ara sıra olmadıgı da olabilir mi
cnm cok geçmiş olsun onlemini aldıktan sonra bidaha yasamazsın insallah aynı seyi reflü yastıkları da var belki onlardan da alırsın
Dogurmus olmali uzun sure girmezsem bilin ki dogurdum diyordu.Maral Im doğum yaptın mı geçmişe bakamıyorum
Ayrıca benim kız bir sağ göğsümü emiyor sola gelince uyuyor ya da tam tersi oluyor emmediği için sütüm geri gider mi gece de Kalkıp sağamıyorum tembellikten :) ya Kafayı yemek üzereyim :)güya da oğlumdan tecrübeliyim altı ay emzirmek istiyorum başka birşey vermeden
Küvetin içine file koyuyoruz ya küvet dediğim Bebeğin küveti :)Küvetin içinde mi yıkıyorsun
Biz kmpüklünfilenin üstünde yıkıyıruz
Insallah canim cok tesekkur ederimCanim cok gecmis olsun panigini anliyabiliyorum kötü bir deneyim olmus ama erken ogrenmene vesile olmus dikkat edersen bisey olmaz tekrar. Benim kiz ciddi derecede kusuyordu yan yatirma yastigi reflu yatagi ve besikte eğim kullaniyorduk. Hatta oto koltugu puset tipi seyde tutuyorduk ki kusmugu kacmasin. Beslnme sonrasi 15 dk kadar dik kucagimizda bekliyorduk. Gaz muhim o tetikliyor mama veriyor olsaydin eger ona uygun yoğunluklu mamalar vardi. Gunluk iki ilac kullaniyorduk biz biri toz sase biri surup seklinde. Naparsan yap devamli fiskirtarak kusuyordu cogu bebeklerinki oturmya başlayınca geçiyor bizimki bi bucuk yasinda bitti akerjimiz de oldugundan ikisi kanka olup birbrni tetikledgi icin. Dilerim sizin cabuk biter. Karnina cok bastrmayin sivazlarken sirtindan yapin gaz cikisi icin. Gece uykuda gak guk sesler duyablirsn korkma mide suyu geri geliyor agzina gevis getrir gibi oynatir ara ara agzini yutkunur bunlar olacak seyler. Eğime yan yatmya dikkat et yeter ilac haffletecektr ins kisa sursun canm gecms olsun
Cok tesekkur ederimGecmis olsun canim. Reflu cok yaygin bisey ama o tikanma cok uzuyor korkutiyor iste. Oglumda da vardi fiskirtip kusardi kizimda da var. Burnundan geliyor kusmugu o anda yatiyo fln olsa allah korusun. Dr emdikten sonra 15 dk dik tut dedi. Bize cozum oldu sayilir. Yine geliyor agzina kadar cocuk og boog diyor ama dik oldugundan cikamiyor. Gazi da ciktiysa uykusunda olmuyor. Korkutma kendini kotu dusunme.5-6 aylikken gecmsti oglumda.
Inan ben deNormal doğumdan
Şimdiden niyeti bozdun senKiz her guzelin bi kusuru olur sezeryan olaydin dikisin acın olmycak miydi nasip isi bu biraz bize biraz zoru denk geldi o da yatip dinlnenedigmzden oldu emin ol. Hic pisman olma hayatimin en zor en acılı deneyimiydi oncesi de sonrasi da senin yine dogum kolay gecmisti ona şükür. Ben hic pisman değilm vallahi üçüncüsü de normal olsun insallah
Beş yaşındayken gitmiştim mersine. Meme emiyormuşum hala, amcam orda gümrük memuru idi memeyi unutayım diye göndermişler yanına. Bir ay kalmışım, döndüğüm gün anne meme demişim.iki aydan bikac gun eksik ama asırlardir ordaydim sanki şükür evimdeyim uc gittik dört geldik hem debahar gelmis gibi ama belli olmaz arada mart soğuğu yapabilir. Insallah bigun yolun duserse beklerm basimla beraber cok teşekkür
Anladım onu da filesiz mi yıkıyorsunuz merak ettim.yani bebek suyun içinde mi duruyor diye.sormak istedim cano.Küvetin içine file koyuyoruz ya küvet dediğim Bebeğin küveti :)
Çok Sağol canım evet birinde doğunca hemen uyuyor gece kaldırmasam 4 5 saat uyuyor ama daha 8 günlük o yüzden iki saatte bir emzir sarılık Olmasın dedi doktoru hayırlısıyla bir atlatsak şu günleri :)Dogurmus olmali uzun sure girmezsem bilin ki dogurdum diyordu.
Az buyusun emer ikisini de. Simdi doluyordur midesi. Sut azalmaz ben de sagmadim. Sindi 3 saat uyumussa iki gogsu de emiyor.
Bende iyiki normal doğurdum diyorum ama şu dikişler geçse bi yok dikis mi attı ne oldu diye korkup duruyorum zorladı diye oldu sanırım tuvalette sizde de oldu mu kabizlik dogumdan beri böyle. 27 gün oldu doğum yapalı evet sivilCeler agriyo sanki oturup kalkarken iltihaplanDMİ acabaKaç günlüksün benımde dikişler sıvılce gibi top top şilik biraz ama artık o kadar dayanılmaz ağrımıyor 10.gun tavan yapmış tı kuruyor diye herhalde ağlayacaktım oturup kalkarken yürürken ... Ama iyiyim artık 23 günlüğüz daha da iyi olacak ama bir hafta önce sorsan orda ni bomba var sanki derdim... Yinede iyiki normal doğurdum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?