2015 Şubat Anneleri

Canim cok gecmis olsun panigini anliyabiliyorum kötü bir deneyim olmus ama erken ogrenmene vesile olmus dikkat edersen bisey olmaz tekrar. Benim kiz ciddi derecede kusuyordu yan yatirma yastigi reflu yatagi ve besikte eğim kullaniyorduk. Hatta oto koltugu puset tipi seyde tutuyorduk ki kusmugu kacmasin. Beslnme sonrasi 15 dk kadar dik kucagimizda bekliyorduk. Gaz muhim o tetikliyor mama veriyor olsaydin eger ona uygun yoğunluklu mamalar vardi. Gunluk iki ilac kullaniyorduk biz biri toz sase biri surup seklinde. Naparsan yap devamli fiskirtarak kusuyordu cogu bebeklerinki oturmya başlayınca geçiyor bizimki bi bucuk yasinda bitti akerjimiz de oldugundan ikisi kanka olup birbrni tetikledgi icin. Dilerim sizin cabuk biter. Karnina cok bastrmayin sivazlarken sirtindan yapin gaz cikisi icin. Gece uykuda gak guk sesler duyablirsn korkma mide suyu geri geliyor agzina gevis getrir gibi oynatir ara ara agzini yutkunur bunlar olacak seyler. Eğime yan yatmya dikkat et yeter ilac haffletecektr ins kisa sursun canm gecms olsun

Acıtmaz mı acıyor tabi o Yüzden çok pişman oldum sanki her yanım ip

Kiz her guzelin bi kusuru olur sezeryan olaydin dikisin acın olmycak miydi nasip isi bu biraz bize biraz zoru denk geldi o da yatip dinlnenedigmzden oldu emin ol. Hic pisman olma hayatimin en zor en acılı deneyimiydi oncesi de sonrasi da senin yine dogum kolay gecmisti ona şükür. Ben hic pisman değilm vallahi üçüncüsü de normal olsun insallah

Allaha Şükür.
Daha dün gibi kar yağıyor ben nasıl gideceğim diyordur. Bir ayı geçti belkide.
Sizin oralara baharda gelmiştir.
Kendim gitmiş gibi oldum

iki aydan bikac gun eksik ama asırlardir ordaydim sanki şükür evimdeyim uc gittik dört geldik hem de bahar gelmis gibi ama belli olmaz arada mart soğuğu yapabilir. Insallah bigun yolun duserse beklerm basimla beraber cok teşekkür

Hadi gozunaydin ben sevindim inan

Saolasin canm bnm

Herkese Günaydın. Canım çok sıkkın. 3 gün önce süt sıtması oldu. Iki göğsümden 250-300 cc süt çıkarken şimdi 50-60 cc zor çıkıyor. Süt tekrardan artar mı?

Azalmadi ki tikanikliktan az cikiyor simdi sutun sicak kompres yap bol dus masaj gerekirse antibiyotik veriyor dr mastit muhim dikkat et gecsin tez ibsallah gecmis olsun

valla bilmiyorum ya geçmedi gitti buz denemedim hiç ne ilaç verdi sana

Her tuvaletten sonra baticonla temizledim sari sulu bir karisim ilac verdi onunla pansuman yaptim hep. Bir de vaginorm diye bir kremi dikislere ve icteki yirtiga surdum her pansuman sonrasi. Buzu devamli uyguladim arti antibiyotik ve arada parol ictim dayanamadkca agriya

Nihayet dondunuz mu? İnşallah evde herşey daha iyi olur

Dönduk valla iyi oldu sukur mutluyuz maaile ins iyi olcaz saolasn cnm

Gecmis olsun canim. Reflu cok yaygin bisey ama o tikanma cok uzuyor korkutiyor iste. Oglumda da vardi fiskirtip kusardi kizimda da var. Burnundan geliyor kusmugu o anda yatiyo fln olsa allah korusun. Dr emdikten sonra 15 dk dik tut dedi. Bize cozum oldu sayilir. Yine geliyor agzina kadar cocuk og boog diyor ama dik oldugundan cikamiyor. Gazi da ciktiysa uykusunda olmuyor. Korkutma kendini kotu dusunme.5-6 aylikken gecmsti oglumda.

ya ben ne yapayım 5 dk emiyor bnmki :)) bi de dunden beri goguslerim yumusak sütüm mü bitiyor acaba diye düşünmeden edemiyorum
Yok canım 5 dakika emiyor çünkü Büyüdü artık emmeyi bildiği için kısa Sürüyor
Ve yumuşak olması da bebeğinin seni iyi emdiğini gösteriyor küçük olduğu zamsn hepsini ememiyordu sütün birikiyordu şimdi daha iyi emdiği için yumuşak :)

Maral Im doğum yaptın mı geçmişe bakamıyorum
Ayrıca benim kız bir sağ göğsümü emiyor sola gelince uyuyor ya da tam tersi oluyor emmediği için sütüm geri gider mi gece de Kalkıp sağamıyorum tembellikten :) ya Kafayı yemek üzereyim :)güya da oğlumdan tecrübeliyim altı ay emzirmek istiyorum başka birşey vermeden

Dogurmus olmali uzun sure girmezsem bilin ki dogurdum diyordu.
Az buyusun emer ikisini de. Simdi doluyordur midesi. Sut azalmaz ben de sagmadim. Sindi 3 saat uyumussa iki gogsu de emiyor.

Insallah canim cok tesekkur ederim
Evet dedigin gibi gece sesleei var ve gevis getorir gibi yapiyo agzina bisey girdi diye kontrol ediuordum

Cok tesekkur ederim
Icim rahatladi cidden Allah razi olsun

Şimdiden niyeti bozdun sen

Beş yaşındayken gitmiştim mersine. Meme emiyormuşum hala, amcam orda gümrük memuru idi memeyi unutayım diye göndermişler yanına. Bir ay kalmışım, döndüğüm gün anne meme demişim.

Dogurmus olmali uzun sure girmezsem bilin ki dogurdum diyordu.
Az buyusun emer ikisini de. Simdi doluyordur midesi. Sut azalmaz ben de sagmadim. Sindi 3 saat uyumussa iki gogsu de emiyor.
Çok Sağol canım evet birinde doğunca hemen uyuyor gece kaldırmasam 4 5 saat uyuyor ama daha 8 günlük o yüzden iki saatte bir emzir sarılık Olmasın dedi doktoru hayırlısıyla bir atlatsak şu günleri :)

Bende iyiki normal doğurdum diyorum ama şu dikişler geçse bi yok dikis mi attı ne oldu diye korkup duruyorum zorladı diye oldu sanırım tuvalette sizde de oldu mu kabizlik dogumdan beri böyle. 27 gün oldu doğum yapalı evet sivilCeler agriyo sanki oturup kalkarken iltihaplanDMİ acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…