2015 Şubat Anneleri

Inan iki cesit de zor. Sezeryan da pisman ediyor. Sirt agrisi kalca kemigi agrisi bilmem ne. En azindan normalde aklin basinda bebeginin yanindasin dokunuyorsun ilk andan.
Normalde de 30 gun dikis acisi cekmistim. Daha kolay yolu bulunmali bu isin

Kızlar 2. ay aşımızı bugün olduk, çok zormuş bebeğim çok halsiz hep uykulu ve iştahsız, gögüslerdim doldu uyandırıp emzireceğim şimdiye kadar çoktan uyanır emmek isterdi yavrum hasta oldu.
Of bizde yarın olcaz korkuyorum bende

Ya arkadaslar 1 aylik bebekte pisik olur mu benim kizim 1 aylik olcak poposu pisik oldu acaba islak mendilden mi

Kızlar yaa bebeğim 23 günlük oldu allaha şükür ama 3-4 gündür sebepsiz ağlıyor sürekli uymuyor da ne yapmalıyım sizde de var mı böyle sorunlar

Yok ya dikiş armamıştım bu kadar günden sonra kurudu gıttıler

Bebeği yıkadım sonunda. Kafa kısmında zorlandım. Eşim sürekli su döktü başından dur diyorum durmuyor hoşuna gitti
Çıkınca çok üşüdü ev çok sıcak ama yinede titredi Yavru .
Birde ağzından köpükler çıkardı.çok tırstım bir daha yıkar mıyım bilmem .
Ben ne zaman profesyonel anne olcam.
Deneyim kazanana kadar bebek büyüyecek

@maral doğum yaptıysa eğer iki günü gitti iki gün sonra gelir artık.

O kadar oldu mu? Çok olmuş.
Gerçi ben doğum yaptım o ara.curcuna günlerin nasıl geçtiğini anımsamıyorum
Sen o sıra istanbulu geziyordun
Ne gezdin ama

Inan iki cesit de zor. Sezeryan da pisman ediyor. Sirt agrisi kalca kemigi agrisi bilmem ne. En azindan normalde aklin basinda bebeginin yanindasin dokunuyorsun ilk andan.
Valla ben pek zorlanmadım. Herkes şaşırıyor hiç yatmadın diye.maşallah diyim.
Ağrımadı mı ağrıdı ama canım biraz kuvvetli umursamadım.
Şu anda sıkıntım yok

Kv tutturmuş mama diye çıldıracam yaa gazı var çocuğumun tuvaletini yaparken ağlıyor o da her ağlamada mama verelim diyip duruyor. Yawrum ağladıkça ben geriliyorum duymadın yine mama der diye

Anladım onu da filesiz mi yıkıyorsunuz merak ettim.yani bebek suyun içinde mi duruyor diye.sormak istedim cano.
Fileye yatırıyorum , bi kişi de Basını tutuyor kulağına su gitmesin die . Biri baş tarafında duruyor yani :)
Istersen de koluna yatır yıka bıcı bıcı , aslında daha kolayı o , filede üşümesin die cok acele ediyo insan

War ya daha koca kişisine yaklaşmaya korkarım gibime geliyor arkadas hamike fln kalırım sonra die :))))

Benim Çocuğum. Niye altına yaparken ağlıyor?sizin de öyle mi? Yeşil kaka laktoz intoleransı bunların sonucu mu yoksa bu

War ya daha koca kişisine yaklaşmaya korkarım gibime geliyor arkadas hamike fln kalırım sonra die :))))
Unutuluyor. Ilk 3-5 ayi atlatalim zorluklar geride kaliyor.
Ben de diyorum manyak miydim daha 3 sene bile olmadan yeniden cocuk yapmisim ama unutiluyor iste

Benim Çocuğum. Niye altına yaparken ağlıyor?sizin de öyle mi? Yeşil kaka laktoz intoleransı bunların sonucu mu yoksa bu
Gazi oldugu anlmina gelebilir. Benimki de kaka yaparkeb kendini kasiyor kizariyor. Yapinca rahatliyor. Tek olumsuzluga takilma. Aglamayan bebek yok. Her aglamasinda hemen susmaz. Kimi bebek cok aglar kimisi sakin olur. Sen ne kadar rahatsan bebek de rahat olur. Senin stresini hissedip daha da aglar. Cok hatirliyorum oglumun aglamasinin ben rahatlayinca gectigini. Babasi alinca susuyor diye yaziyor kizlar cunku baba stressiz.
Kv ye dr sakin mama verme sutun yeterli dedi de. Bebek elbette aglar senin cocuklarin aglamiyor muydu de.
Kv me sen hic aglatmadan mi buyuttun demstim sonra aglamasina laf etmemisti. Sonraki hafta benimki de gelecek off

Emzik aldi 2 dk. Tam seviniyordum ogurup atti. Kucakta pispislanip uyumaya aliscak bu gidisle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…