- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Hala uyanık ve uyumaya hiç niyeti yokBirisi uyur diğeri uyanır nöbet başlar ...
Korku filmi gibiler.Elimde muskat bekliyorum demin Çığlık çığlığa ağlıyordu pırt dedi altına yaptı uyudu kalkarsa muskatı vericem. Yoksa kv mama vericek
Ablası bi tek öyle uyumaya itiraz etmiyorne zaman sallasam "anne.. Bebi... Koy" diyerek dizlerini gösteriyor,bebeği üstüne koyacakmisim yani,benim de isime geliyor büyük kızımı sallarken çoğunlukla küçüğü de ağlıyor oluyor, kucağıma alıp emzirmezsem ikisini bir salliyorum napiyim
Bebek bakmak zaten zor da. 3 küçük çocuğun olması daha da zor.oğlum büyüdü sayılır ama yine de bazı islerini kendi başına yapamıyor 5,5 yasında sonuçta.oğlum orta kulak iltihabı olmuştu ona uzulurkrn bugün büyük kizin da ateşi çıktı acayip oksuruyor.büyük dediğime bakma.kızlardan büyüğü yani.22 aylık o daufaklık desen geceleri hic uyumuyor bir de altı öyle boyle pisik olmamış ne yaptiysam olmadı Oglumla kizim yazın dogmalarina rağmen boyle pisik olmamislardi az çok tecrubem var internetten de yardim alıyorum z.yagi deneyim dedim daha beter oldu her ciltte ayni etki olmuyor iste.bu kıza ne yarayacak inş. Bir an önce bulurum.
. Esobayla kıyafet muhabbeti geçmiş aranızda. Benim de kıyafetler yetmiyor çok kusuyor çünkü.zaten bu kıza doğru düzgün kıyafet almamistim ablasininkileri kullansin diye,başka kıyafetler de var büyükler ama mecbur kalınca onlardan giydiriyorum kollarını 2 kere katliyorum filanhalimiz berbattt
Kendime de kıyafet almam lazim eşime dedim gidelim diye kırkın çıksın sonra dedi.. Alisverisi yapıyorum pazara gidiyorum ama kıyafet almak için kirkimizi bekliyoruz. Hadi bakalım...
Sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum tekrar olmasın diye. Kızımı emzirmeye çalışıyorum memeyi bıraktıktan sonra sağıyorum. Inşallah bir daha olmaz.Saolasin canm bnm
Azalmadi ki tikanikliktan az cikiyor simdi sutun sicak kompres yap bol dus masaj gerekirse antibiyotik veriyor dr mastit muhim dikkat et gecsin tez ibsallah gecmis olsun
Her tuvaletten sonra baticonla temizledim sari sulu bir karisim ilac verdi onunla pansuman yaptim hep. Bir de vaginorm diye bir kremi dikislere ve icteki yirtiga surdum her pansuman sonrasi. Buzu devamli uyguladim arti antibiyotik ve arada parol ictim dayanamadkca agriya
Dönduk valla iyi oldu sukur mutluyuz maaile ins iyi olcaz saolasn cnm
Gece tam uyudum 12 de tlf sesine uyandım.
Mükellef arıyor.
Açmadım ama aşırı sinirlendim.
O sırada telefonu açsam aramızda nasıl bir konuşma geçeceğini düşünemedim.
Eşimde sinirlendi. Açıp fırçalasaymışım.
Sinirlendim bir saat daha uyuyamadım. Kııymetli bir saat boşa geçti.
Yine toplam dört saatle geceyi tamamladım
Soru 1
Anne nohut bulgur ve ayran 3 lusu yerse n olur ?
Soru 2
Anne karnibahar ve pirasayi ayni gün yerse n olur?
Soru 3
Anne kuru fasulye ve yeşil mercimek yerse n olur?
Bunlarin hepsini zevkle denedim sizler için.. Nmi oolur sabaha kadar bebeniz ikinir birtlatir ama yetmez bida bida bida bida ama hiçbiri yetmez..
ne. Kendi uyuyabilir ne siz..
Çok pis bir deneyim oldu
Ne yiceksek !?&%€€#@
Günaydın.aman yavaş yap.nasıl karışmıştır ortalık.sen de anca dogrulttun .tekrar acılara atma kendini..insan duramaz ama çocuklar için frenlee kendini.bir yap on dinlenÖluyom yorgunluktan ya bütün gün is yaptim hala heryer valiz esya vb dolu. Ev çingen cadiri gibi gordukce cinlerim tepeme cikiyor. Kiz ara ara uyuduka is yaptim smdi uyusun diye bakiom gözüne dalamiyo bir. Bi iki gündür bizmki de kusuyor epey genzine kacrmasa iyi de iste ugras dur uyumak istiom yaa
Valla sen bile bile bunları yemek istiyorsun sürekli.Soru 1
Anne nohut bulgur ve ayran 3 lusu yerse n olur ?
Soru 2
Anne karnibahar ve pirasayi ayni gün yerse n olur?
Soru 3
Anne kuru fasulye ve yeşil mercimek yerse n olur?
Bunlarin hepsini zevkle denedim sizler için.. Nmi oolur sabaha kadar bebeniz ikinir birtlatir ama yetmez bida bida bida bida ama hiçbiri yetmez..
ne. Kendi uyuyabilir ne siz..
Çok pis bir deneyim oldu
Ne yiceksek !?&%€€#@
Seninki yollarda uyuyup uykusunu almıştır.O saatte tel mi edilir ya ne gerzek insanlar varbizimki de nerdeyse saat basi kalkti uyu uyan sersem gibiyim. Tam bezi degsiyom ben de kiz temiz beze cortluyor kac tekrar yaptik bu gece böyle allah bilir
Beni taniyor musun. Iki cocuk yapmakta acele etmis anne yapicam nickimiArkadaşlar instegramda soyadı yabancı olan kim acep.
Ben bazı kişiler hariç kimseyi tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?