2015 Şubat Anneleri

Ahh Allah yardımcın olsun. Ben hep kardeşler arasında çok yaş farkı olmamalı en fazla 3 yaş diyodum. Bu zıpırdan sonra 2. Çocuk yapma fikri bile uzak bana artık. Akşam 8den beri uyumuyor ve sürekli meme istiyor, meme uçlarım tekrar yara oldu. Dün esobaya benim kız kusmaz dedim gece resmen hem kendini hem beni yıkadı kusmuğuyla. Bugünde kusana kadar emdi, üst baş sorunu artık bende de var sanırım. Bütün bunların üstüne 2 küçük çocuk daha hayal edemiyorum!
Yahu 3 çocuğa baktığın yetmiyor bi de ev alışverişini sen mi yapıyorsun? Eşin ne yapıyor sen bunları yaparken??
Pişik için hametan kremi denedin mi çok etkili olduğu söyleniyor

Sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum tekrar olmasın diye. Kızımı emzirmeye çalışıyorum memeyi bıraktıktan sonra sağıyorum. Inşallah bir daha olmaz.

Günaydınlar.
İyiki gece uyudu dedim. Sabah 3 kez kaka yaptı ve evde ne halı ne koltuk kaldı
Tazyikli yapıyor benim kız.
İki kez altını açtım bez almaya gittim bir baktım batmış her yer. Bu halı koltuk 8 yıllık yalamlarında böyle muameleye maruz kalmadı.
40 günde evdeki her şey eskidi ben dahil.
Minnak bir şey nasıl da her şeyi değiştirdi.

Gece tam uyudum 12 de tlf sesine uyandım.
Mükellef arıyor.
Açmadım ama aşırı sinirlendim.
O sırada telefonu açsam aramızda nasıl bir konuşma geçeceğini düşünemedim.
Eşimde sinirlendi. Açıp fırçalasaymışım.
Sinirlendim bir saat daha uyuyamadım. Kııymetli bir saat boşa geçti.
Yine toplam dört saatle geceyi tamamladım

Soru 1
Anne nohut bulgur ve ayran 3 lusu yerse n olur ?

Soru 2
Anne karnibahar ve pirasayi ayni gün yerse n olur?

Soru 3

Anne kuru fasulye ve yeşil mercimek yerse n olur?

Bunlarin hepsini zevkle denedim sizler için.. Nmi oolur sabaha kadar bebeniz ikinir birtlatir ama yetmez bida bida bida bida ama hiçbiri yetmez..
ne. Kendi uyuyabilir ne siz..
Çok pis bir deneyim oldu

Ne yiceksek !?&%€€#@

O saatte tel mi edilir ya ne gerzek insanlar var bizimki de nerdeyse saat basi kalkti uyu uyan sersem gibiyim. Tam bezi degsiyom ben de kiz temiz beze cortluyor kac tekrar yaptik bu gece böyle allah bilir

Anacim sen gazli menu disinda takilamion mu yaa bu dedklerni yemem ben sahsen

Benim minnak genzine kacriyor hep hatta yutmayi unutup genizde biriktiriyor mi ne bisure dik tutup ugrassam da gaz icin yatrnca illa bir kusuyor agznda birikmis sütü atiyor. O gazi cikarip rahatlatna kadar alt degis sirtini sivazla pispisla dik tut saat geciyor ve tekrar aranıyor uykuya dalmk icin. Emzigj tuttu derken almiyor artk uykuya gecste alsa esas yok nerde oguruyor anca

Günaydın.aman yavaş yap.nasıl karışmıştır ortalık.sen de anca dogrulttun .tekrar acılara atma kendini..insan duramaz ama çocuklar için frenlee kendini.bir yap on dinlen

Valla sen bile bile bunları yemek istiyorsun sürekli.
Seninkiler sağlıklı en azında.
Benimki cips ve kola
Kolanın zararını görmedim ama cips mahvediyor.
İkisinide normalde yiyen içen insan değilim.

O saatte tel mi edilir ya ne gerzek insanlar var bizimki de nerdeyse saat basi kalkti uyu uyan sersem gibiyim. Tam bezi degsiyom ben de kiz temiz beze cortluyor kac tekrar yaptik bu gece böyle allah bilir
Seninki yollarda uyuyup uykusunu almıştır.
Bundan sonra düzene oturur.
Bakalım yarın kırkı çıkacak değişiklik olacak mı?

Arkadaşlar instegramda soyadı yabancı olan kim acep.
Ben bazı kişiler hariç kimseyi tanımıyorum

Ben yiyorum mercimek nohut falan. Gunde bi kere ve sadece bir gaz yapan sey yiyorum ama yiyorum. Annem varken sulu yemek yapan varken yiyeyim de sonra yemek yapmak mumkun olacak mi ya nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…