Etrafındaki herkes ne kadar anaçsın, senden harika bir anne olur derlerdi.
Gelsinlerde görsünler halimi, ne kadar eksik ne kadar yetersizim
Devlet baba 112 tl emzirme parası yatırmış sütümüz bu kadar ucuz mu
Kis gunu ne yicez kiz. ?[QUOgünü neserefraz85, post: 39792737, member: 605320"]Anacim sen gazli menu disinda takilamion mu yaa bu dedklerni yemem ben sahsen
Marali bilmiyorum ama dogurdu givi geliyo. Korkma canim benim de hala dogurmaya niyetim yok.
Yarin nst var. sonra yine bi sey olmaSa sali muayene. Bu adam beni bi hafta daha bekletecek herhalde. Bugun 41+1 oldum. Geceleri uyku haram artik kabuslardan, hareketlerini dinlemekten. Valla yarin dayanamayip ben daha beklemek istemiyorum diyebilirim. 3 cm acilmam var nisanim hala geliyo ama yok kanala girmiyo. Kanala girmeden de suni samci vermiyo. verilmez mi gercekten bu konuyla ilgili bisey de bilmiyorum ama olmuyo demekki. Valla sezaryenden korkmuyorum uzak da bakmiyorum artik bu strese degmez.
Doktorun Vajinorm dışında ne vermişti canım yapsana bana artık ölcem Ağrıdan bide bu akıntı ne zaman bitecek acaba ?
Marali bilmiyorum ama dogurdu givi geliyo. Korkma canim benim de hala dogurmaya niyetim yok.
Yarin nst var. sonra yine bi sey olmaSa sali muayene. Bu adam beni bi hafta daha bekletecek herhalde. Bugun 41+1 oldum. Geceleri uyku haram artik kabuslardan, hareketlerini dinlemekten. Valla yarin dayanamayip ben daha beklemek istemiyorum diyebilirim. 3 cm acilmam var nisanim hala geliyo ama yok kanala girmiyo. Kanala girmeden de suni samci vermiyo. verilmez mi gercekten bu konuyla ilgili bisey de bilmiyorum ama olmuyo demekki. Valla sezaryenden korkmuyorum uzak da bakmiyorum artik bu strese degmez.
Karar verdim bir daha şubat annesi olmicam hepsi psikopat çıktı şubat bebelerinin
Valla başvurmadık ki esgm ye gir doğum yaptığım gün yatırmışlar otomatik Sigortalı çalışana yatıyor ayın 8 inde ziraat Bankası'ndan alabilirsiniz dedilerNasıl başvuruluyor?
Al beni vur sana yani mahvoldum bu kadar acı çekerken Dikiş varken nasıl tekrar ilişki olcak korkar oldum tuvaletimi yaparken acıyo adama nasıl katlanırım bilmemYan kalkıyorum hala oturduğum yerden . 5 hafta geçti hala acı .. Biz napcaz ya walla kendimize gelemedik
Valla başvurmadık ki esgm ye gir doğum yaptığım gün yatırmışlar otomatik Sigortalı çalışana yatıyor ayın 8 inde ziraat Bankası'ndan alabilirsiniz dediler
Sen doktoruna beni muayene et de bak banada bakmayacaktı ultrason iyiydi bi bakın dedim ben istedim 4 cm açılmıştım o gün doğurdum bence kontrol istebenim açıklığıma falanda bakmadı doktor
nst de bişey çıkmıyor diye mi bakmıyor acaba
napsam yaw beklesem mi , doktor eşinle konuş karar ver ne zaman istersen yatışını yaparız dedi
eşimde sen bilirsin diyor , annemde sen bilirsin diyor
kv dem de olmazsa pazar git diyor ,
hepsinin üstüne bi de haftasonuna denk geldik yaw
Bu topikteki bütün bebekler nerdeyse 40 haftada veya üzerinde Doğdu kız erkek fark etmiyorsun yani benimde kız ama 41. Haftada Doğduselam annişler
komşu topikten yazıyorum. şu konuda merakım var cvplarsanız sevinirim. erkek bebekler gercekten geçmi doğuyor normal doğum beklendiğinde :)))
birde çoğunuz doğurmuş sanırım. kişisel bilgiler kısmında sayaç var. ordan bebeğinizin bilgilerini girerseniz ne kadarlık olduğu imza kısmında çıkar ya da ben öle hatırlıyorum değişmediyse uygulamalar :))
Bilmiyorum ki sen Sigortalı değilsen eşine yatıyorHmm emekli sandığındakilere de veriyor mu ki?
Arkadaşlar 34 günlük bebeğim var 20 gunluk ken öksürük balgam dan dolayı 7 gün hastanede kaldık bi fayda bulamadık başka bir doktorda ilaç tedavisine başladık 6 kere igne olduk ve 2 gün önce bitti igne mız bebeğim şimdi iyi çok şükür fakat şimdide baş göğüs ve karın bölgesinde ucu beyaz civik eler çıktı her yeri kapladı aile hekimliği doktora göstermeniz iyi olur dedi doktora gittik hiç tahlil falan istemeden geçer ilaçların yan etkilidir dedi gönderdi bugün dağa da artmış sivilceler bunun benzeri bir olaya şahit olan var mı?
Arkadaşlar 34 günlük bebeğim var 20 gunluk ken öksürük balgam dan dolayı 7 gün hastanede kaldık bi fayda bulamadık başka bir doktorda ilaç tedavisine başladık 6 kere igne olduk ve 2 gün önce bitti igne mız bebeğim şimdi iyi çok şükür fakat şimdide baş göğüs ve karın bölgesinde ucu beyaz civik eler çıktı her yeri kapladı aile hekimliği doktora göstermeniz iyi olur dedi doktora gittik hiç tahlil falan istemeden geçer ilaçların yan etkilidir dedi gönderdi bugün dağa da artmış sivilceler bunun benzeri bir olaya şahit olan var mı?
herşeyden daha çok korkuyorum hem sezo hem normal hem suni
dünden beri kafam deli gibi gece de uyuyamadım hareket dinlemekten
arkadaşlarım git yat diyor, büyükler korkma pazartesiye kadar bekle diyor
Bilmiyorum ki sen Sigortalı değilsen eşine yatıyor
Bazen yolda uzun kalmak çok da gerekli olmuyor. Yolun sonuna gelmişsin zaten aklında sürekli acaba kakasını mı yedi kordonu mu Dolandı olacağına git bence de. Benim Dr um da böyle dedi. Iki gün fazla dursa hiçbir etki yok ki canım. Gelişimi zaten tamam. Kafan rahat olur git al kucağına bebişini. Boşver çok bilmiş Büyük'leri. Söyledikleri herşey de doğru çıkmıyor.
herşeyden daha çok korkuyorum hem sezo hem normal hem suni
dünden beri kafam deli gibi gece de uyuyamadım hareket dinlemekten
arkadaşlarım git yat diyor, büyükler korkma pazartesiye kadar bekle diyor
benim açıklığıma falanda bakmadı doktor
nst de bişey çıkmıyor diye mi bakmıyor acaba
napsam yaw beklesem mi , doktor eşinle konuş karar ver ne zaman istersen yatışını yaparız dedi
eşimde sen bilirsin diyor , annemde sen bilirsin diyor
kv dem de olmazsa pazar git diyor ,
hepsinin üstüne bi de haftasonuna denk geldik yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?