2015 Şubat Anneleri

Etrafındaki herkes ne kadar anaçsın, senden harika bir anne olur derlerdi.
Gelsinlerde görsünler halimi, ne kadar eksik ne kadar yetersizim

Bu şekilde düşününce depresyon gelir arkadan. Güçlü olmalıyız. Kv iki gündür bizde bugun üçüncü kere neden çocuklarını emzirenediğini çok ağır hasta olduğunu Anlattı. Konu ne olursa olsun döndürüp buna getiriyor. @esoba görme duyma demişti takmamaya çalışıyorum ama sürekli de bu söylenir mi. Bir de bebiş ağlasa mama diyor. Kendi annem de mama ver diyordu. Zaten sütüm olsun diye herbişeyi deniyorum demiyorlar ki şu kızın moralini düzgün tutalım felaket senaryoları anlatmayalım demiyorlar. Bebiş değil bunlar yordu beni. Anneler altmışbes yaşını geçtiyse iş bitmiş arkadaş normal de konuşmuyorlar artık.

[QUOgünü neserefraz85, post: 39792737, member: 605320"]Anacim sen gazli menu disinda takilamion mu yaa bu dedklerni yemem ben sahsen
Kis gunu ne yicez kiz. ?

Bu mevsimin sebzeside gazli bakliyatida..
Kizimda kis bebegiydi dolabi acip acip kapatirdim hatirliyorumda yicek bulamazdim o gaz yapar bu gaz yapar diye peynir yoğurt yemesdim..

Bunda hususi yiyorum gaz yapiyor evet ama suna kesinlikle inanıyorum.bebek anne sütündenannenin yyediklerinde aşina oluyor misal kizimda onu emzirirken yemedigim şeyleri kizim su anda yemiyor ..

Yediğim şeyleri yiyor .. :)[/QUOTE]

Öyle de daha yeni Doğdu canım. Önümüzdeki yıl yesen olmaz mı?

herşeyden daha çok korkuyorum hem sezo hem normal hem suni
dünden beri kafam deli gibi gece de uyuyamadım hareket dinlemekten
arkadaşlarım git yat diyor, büyükler korkma pazartesiye kadar bekle diyor

Yan kalkıyorum hala oturduğum yerden . 5 hafta geçti hala acı .. Biz napcaz ya walla kendimize gelemedik
Doktorun Vajinorm dışında ne vermişti canım yapsana bana artık ölcem Ağrıdan bide bu akıntı ne zaman bitecek acaba ?

benim açıklığıma falanda bakmadı doktor
nst de bişey çıkmıyor diye mi bakmıyor acaba
napsam yaw beklesem mi , doktor eşinle konuş karar ver ne zaman istersen yatışını yaparız dedi
eşimde sen bilirsin diyor , annemde sen bilirsin diyor
kv dem de olmazsa pazar git diyor ,
hepsinin üstüne bi de haftasonuna denk geldik yaw

Yan kalkıyorum hala oturduğum yerden . 5 hafta geçti hala acı .. Biz napcaz ya walla kendimize gelemedik
Al beni vur sana yani mahvoldum bu kadar acı çekerken Dikiş varken nasıl tekrar ilişki olcak korkar oldum tuvaletimi yaparken acıyo adama nasıl katlanırım bilmem

selam annişler
komşu topikten yazıyorum. şu konuda merakım var cvplarsanız sevinirim. erkek bebekler gercekten geçmi doğuyor normal doğum beklendiğinde :)))

Sen doktoruna beni muayene et de bak banada bakmayacaktı ultrason iyiydi bi bakın dedim ben istedim 4 cm açılmıştım o gün doğurdum bence kontrol iste

Bu topikteki bütün bebekler nerdeyse 40 haftada veya üzerinde Doğdu kız erkek fark etmiyorsun yani benimde kız ama 41. Haftada Doğdu

Benim.bebeğinde de oldu egzama gibi. Elinizi kesinlikle surmeyin. Kortizon içermeyen bir krem var onu kullanıyoruz. Oncdsindede serumla temizliyoruz o bölgeyi. Öylelikle geçiyor. Zamanla başka yerlerinde çıkıyor yalniz hep ayni uygulama. Çok geçmiş olsun kasindigi için çok rahatsız oluyor yavrular.

Bazen yolda uzun kalmak çok da gerekli olmuyor. Yolun sonuna gelmişsin zaten aklında sürekli acaba kakasını mı yedi kordonu mu Dolandı olacağına git bence de. Benim Dr um da böyle dedi. Iki gün fazla dursa hiçbir etki yok ki canım. Gelişimi zaten tamam. Kafan rahat olur git al kucağına bebişini. Boşver çok bilmiş Büyük'leri. Söyledikleri herşey de doğru çıkmıyor.

ahh ahh

tırlattım ben laaaaaaaaa.

ne uyuyor ne emiyor ne pışpışlamaya geliyor anca mıyk mıyk ağlıyor.karnı aç olsa yapışır hadi oda olmadı sağıp verdiğim sütü alır. ee gazıda yok gayet güzel 3 kere mıçtı sabah,şimdi bile uyurken sesler çıkarıyor. büyüdükçe bayraklarını çıkarmaya başladı bu deli 40 ı çıkınca düzelirmiş eh görecez cumartesi günü oda çıkacak

Ya zaten insanlarin dediklerinden biktim artik belki de stresten doguramiyoruz he. Yeminle bunaldim ya her kafadan baska ses..

Sana niye alttan bakmadi bilemedim canim benimki nstye bakti ama onda bisey cikti diye degil.bi bakalim dedi bakti. Her doktor da farkli. Benim doktor istemedikce normal icin zorluyo bi sey olmaz daha vakti var diyo sureklikontrole cagiriyo. Yarin nst var sadece. Yine bisey olmazsa sali muayene. Ama artik saliyi gecirmicem isterse sezo olsun umrumda degil. Kaldirmiyo psikolijim artik.

bizimkiler de ne inatci cikti hakkatten ya. Insallah saglikla gelsinler artik da off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…