2015 Şubat Anneleri

Oglumu tarif ediyosun valla.emzik alsa belki rahatliycaz ama yokkk

Ya kizlar napcazz?oglum surekli emmek istiyo sonra kusuyo cok geldigi icin bu defa sanirim acikiyo sut bitmis oluyo offf kafayi yicem ya.sonra kusuyo doymuyi sutun yaramiyo naralari.su lohusaligida herkes kendine mal etti ya...zorla olan sutu kacircaklar

canım ben ilk çocğumda hiç bir şeyi bu gaz yapar diyerek kıstığımı hatırlamıyorum,herşeyide yedim ama en ufak bir sıkıntı olmadı,sanırım bebekten bebeğe değişiyor.

kızlar ben mart annelerindenimde,sizin topikte maral vardı sanırım doğurdu o,gözükmüyor ortalarda...

En iyisi gece yıkamakmış
On gibi yıkadık.3:30 da zorla uyandırdım da emzirdim altını aldım yine uyudu.
Becerebilsem her gece yıkarım.
evet demiştim ya bizde her gece yıkıyoruz doktor tavsiye etti . Banyo yapınca çok tatlı uyuyor :) fakat annem gidince her akşam nasıl yıkarım ben ya banyo olayını beceremem gibime geliyor .

Arkadaşlar 34 günlük bebeğim var 20 gunluk ken öksürük balgam dan dolayı 7 gün hastanede kaldık bi fayda bulamadık başka bir doktorda ilaç tedavisine başladık 6 kere igne olduk ve 2 gün önce bitti igne mız bebeğim şimdi iyi çok şükür fakat şimdide baş göğüs ve karın bölgesinde ucu beyaz civik eler çıktı her yeri kapladı aile hekimliği doktora göstermeniz iyi olur dedi doktora gittik hiç tahlil falan istemeden geçer ilaçların yan etkilidir dedi gönderdi bugün dağa da artmış sivilceler bunun benzeri bir olaya şahit olan var mı?

yeb4 @MaRaL_
kızlar heralde ikinizde doğurdunuz
yalnız kaldım bu topikte
topiğin sonuncusu oldum ,
Alahım sen bana yardım et
Marali bilmiyorum ama dogurdu givi geliyo. Korkma canim benim de hala dogurmaya niyetim yok.

Yarin nst var. sonra yine bi sey olmaSa sali muayene. Bu adam beni bi hafta daha bekletecek herhalde. Bugun 41+1 oldum. Geceleri uyku haram artik kabuslardan, hareketlerini dinlemekten. Valla yarin dayanamayip ben daha beklemek istemiyorum diyebilirim. 3 cm acilmam var nisanim hala geliyo ama yok kanala girmiyo. Kanala girmeden de suni samci vermiyo. verilmez mi gercekten bu konuyla ilgili bisey de bilmiyorum ama olmuyo demekki. Valla sezaryenden korkmuyorum uzak da bakmiyorum artik bu strese degmez.

Çocuk bir anda kanala girebilir hele de suyun gelmesiyle daha hızlı oluyo 3 cm ile suni vermeleri Lazım Konuş doktorunla 7 cm de suyumu kendileri patlattılar benim 12 cm ile doğuma girdim o kadar hızlı açıldı yani ebeye seslenmesem odada kendim doğurcakmışım nerdeyse Allah benimki kadar kolay doğum nasip etsin doğum kolay sonrası daha zor

Eşime kalsa bizim kız hep aç,mamayla çatlatcak bebişi,emziriyorum sürekli,aranıp durmazsa mama veriyorum biraz da.. Gece sadece emziriyorum,aç diyo hala.. Sütüm ne kadarmış ki,gördük diyo.. Manuel pompayla tek göğsümü 5 dk sağmıştım 20 ml çıkmıştı onu küçümsüyo.. Ne bekliyosa artık..

Yarin sorucam bakalm nolcak. Hareketleri de eskisi gibi degil yani cok fazla aktifti artik o kadar degil. Hareket edio yine tabii o yuzden gitmiyorum. Hareket etmezse gel demisti. Belki de psikolojik bilmiyorum aklim surekli onda. Gercekten uykusuz gecelere meme yaralarina dikis acilarina raziyim.bi an once saglikla kucagima almayi nasip etsin allah cunku psikolojik olarak coktum artik.

Gece kocam kalkti beni yatagin ortasinda gozlerimi karsiya dikmis gorunce korktu adam :) uyku haram oldu hep bisey olcak korkusuyla.. insallah senin gibi kolay dogururum. Gerci kolayi zoru da gectim insallah dogururum :/

İnşallah öyledir.Telaş az da kendime dert edeyim dedim :) Benim bebiş de suyu çok seviyor banyo yaparken esniyor etrafa bakıyor ağlamıyor hiç tam hayallerimdeki gibi
Bizimki banyo sonrası işkencesi çıplak olduğunu hissetiği an kızıl kıyamet kopuyor, dun dr.da soyundu kıyamet koptu dr muayene edemedi doğru düzgün

Bizimkisi koltuklara işe eyi gece de yatağa mıçmayı seviyor, çarşaf toplamaktan bi hal olduk yakinda toplamicam mokuyla yatacam

Karar verdim bir daha şubat annesi olmicam hepsi psikopat çıktı şubat bebelerinin

kerevizde de aynı şey oluyor şahsen deneyimledim ama hangi sebze yiyiycez şaştım kaldım

[QUOgünü neserefraz85, post: 39792737, member: 605320"]Anacim sen gazli menu disinda takilamion mu yaa bu dedklerni yemem ben sahsen[/QUOTE]
Kis gunu ne yicez kiz. ?

Bu mevsimin sebzeside gazli bakliyatida..
Kizimda kis bebegiydi dolabi acip acip kapatirdim hatirliyorumda yicek bulamazdim o gaz yapar bu gaz yapar diye peynir yoğurt yemesdim..

Bunda hususi yiyorum gaz yapiyor evet ama suna kesinlikle inanıyorum.bebek anne sütündenannenin yyediklerinde aşina oluyor misal kizimda onu emzirirken yemedigim şeyleri kizim su anda yemiyor ..

Yediğim şeyleri yiyor .. :)

Etrafındaki herkes ne kadar anaçsın, senden harika bir anne olur derlerdi.
Gelsinlerde görsünler halimi, ne kadar eksik ne kadar yetersizim

Devlet baba 112 tl emzirme parası yatırmış sütümüz bu kadar ucuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…