Oglumu tarif ediyosun valla.emzik alsa belki rahatliycaz ama yokkkBenim minnak genzine kacriyor hep hatta yutmayi unutup genizde biriktiriyor mi ne bisure dik tutup ugrassam da gaz icin yatrnca illa bir kusuyor agznda birikmis sütü atiyor. O gazi cikarip rahatlatna kadar alt degis sirtini sivazla pispisla dik tut saat geciyor ve tekrar aranıyor uykuya dalmk icin. Emzigj tuttu derken almiyor artk uykuya gecste alsa esas yok nerde oguruyor anca
Soru 1
Anne nohut bulgur ve ayran 3 lusu yerse n olur ?
Soru 2
Anne karnibahar ve pirasayi ayni gün yerse n olur?
Soru 3
Anne kuru fasulye ve yeşil mercimek yerse n olur?
Bunlarin hepsini zevkle denedim sizler için.. Nmi oolur sabaha kadar bebeniz ikinir birtlatir ama yetmez bida bida bida bida ama hiçbiri yetmez..
ne. Kendi uyuyabilir ne siz..
Çok pis bir deneyim oldu
Ne yiceksek !?&%€€#@
evet demiştim ya bizde her gece yıkıyoruz doktor tavsiye etti . Banyo yapınca çok tatlı uyuyor :) fakat annem gidince her akşam nasıl yıkarım ben ya banyo olayını beceremem gibime geliyor .En iyisi gece yıkamakmış
On gibi yıkadık.3:30 da zorla uyandırdım da emzirdim altını aldım yine uyudu.
Becerebilsem her gece yıkarım.
Marali bilmiyorum ama dogurdu givi geliyo. Korkma canim benim de hala dogurmaya niyetim yok.
Çocuk bir anda kanala girebilir hele de suyun gelmesiyle daha hızlı oluyo 3 cm ile suni vermeleri Lazım Konuş doktorunla 7 cm de suyumu kendileri patlattılar benim 12 cm ile doğuma girdim o kadar hızlı açıldı yani ebeye seslenmesem odada kendim doğurcakmışım nerdeyseMarali bilmiyorum ama dogurdu givi geliyo. Korkma canim benim de hala dogurmaya niyetim yok.
Yarin nst var. sonra yine bi sey olmaSa sali muayene. Bu adam beni bi hafta daha bekletecek herhalde. Bugun 41+1 oldum. Geceleri uyku haram artik kabuslardan, hareketlerini dinlemekten. Valla yarin dayanamayip ben daha beklemek istemiyorum diyebilirim. 3 cm acilmam var nisanim hala geliyo ama yok kanala girmiyo. Kanala girmeden de suni samci vermiyo. verilmez mi gercekten bu konuyla ilgili bisey de bilmiyorum ama olmuyo demekki. Valla sezaryenden korkmuyorum uzak da bakmiyorum artik bu strese degmez.
Eşime kalsa bizim kız hep aç,mamayla çatlatcak bebişi,emziriyorum sürekli,aranıp durmazsa mama veriyorum biraz da.. Gece sadece emziriyorum,aç diyo hala.. Sütüm ne kadarmış ki,gördük diyo.. Manuel pompayla tek göğsümü 5 dk sağmıştım 20 ml çıkmıştı onu küçümsüyo.. Ne bekliyosa artık..Ya kizlar napcazz?oglum surekli emmek istiyo sonra kusuyo cok geldigi icin bu defa sanirim acikiyo sut bitmis oluyo offf kafayi yicem ya.sonra kusuyo doymuyi sutun yaramiyo naralari.su lohusaligida herkes kendine mal etti ya...zorla olan sutu kacircaklar
Hii kusura bakma hemen atlamisim:))Sen sezeryan dan bahsediyosn sanırım benim normal doğum alttan dikişler
Yarin sorucam bakalm nolcak. Hareketleri de eskisi gibi degil yani cok fazla aktifti artik o kadar degil. Hareket edio yine tabii o yuzden gitmiyorum. Hareket etmezse gel demisti. Belki de psikolojik bilmiyorum aklim surekli onda. Gercekten uykusuz gecelere meme yaralarina dikis acilarina raziyim.bi an once saglikla kucagima almayi nasip etsin allah cunku psikolojik olarak coktum artik.Çocuk bir anda kanala girebilir hele de suyun gelmesiyle daha hızlı oluyo 3 cm ile suni vermeleri Lazım Konuş doktorunla 7 cm de suyumu kendileri patlattılar benim 12 cm ile doğuma girdim o kadar hızlı açıldı yani ebeye seslenmesem odada kendim doğurcakmışım nerdeyseAllah benimki kadar kolay doğum nasip etsin doğum kolay sonrası daha zor
Bizimki banyo sonrası işkencesi çıplak olduğunu hissetiği an kızıl kıyamet kopuyor, dun dr.da soyundu kıyamet koptu dr muayene edemedi doğru düzgünİnşallah öyledir.Telaş az da kendime dert edeyim dedim :) Benim bebiş de suyu çok seviyor banyo yaparken esniyor etrafa bakıyor ağlamıyor hiç tam hayallerimdeki gibi
Bizimkisi koltuklara işe eyi gece de yatağa mıçmayı seviyor, çarşaf toplamaktan bi hal olduk yakinda toplamicam mokuyla yatacamGünaydınlar.
İyiki gece uyudu dedim. Sabah 3 kez kaka yaptı ve evde ne halı ne koltuk kaldı
Tazyikli yapıyor benim kız.
İki kez altını açtım bez almaya gittim bir baktım batmış her yer. Bu halı koltuk 8 yıllık yalamlarında böyle muameleye maruz kalmadı.
40 günde evdeki her şey eskidi ben dahil.
Minnak bir şey nasıl da her şeyi değiştirdi.
Anacim sen gazli menu disinda takilamion mu yaa bu dedklerni yemem ben sahsen
Karar verdim bir daha şubat annesi olmicam hepsi psikopat çıktı şubat bebelerininBenim minnak genzine kacriyor hep hatta yutmayi unutup genizde biriktiriyor mi ne bisure dik tutup ugrassam da gaz icin yatrnca illa bir kusuyor agznda birikmis sütü atiyor. O gazi cikarip rahatlatna kadar alt degis sirtini sivazla pispisla dik tut saat geciyor ve tekrar aranıyor uykuya dalmk icin. Emzigj tuttu derken almiyor artk uykuya gecste alsa esas yok nerde oguruyor anca
evet demiştim ya bizde her gece yıkıyoruz doktor tavsiye etti . Banyo yapınca çok tatlı uyuyor :) fakat annem gidince her akşam nasıl yıkarım ben ya banyo olayını beceremem gibime geliyor .[/QUOTE
Bismillah de yıka gitsin, çok çok su yutar az bişi
kerevizde de aynı şey oluyor şahsen deneyimledim ama hangi sebze yiyiycez şaştım kaldımSoru 1
Anne nohut bulgur ve ayran 3 lusu yerse n olur ?
Soru 2
Anne karnibahar ve pirasayi ayni gün yerse n olur?
Soru 3
Anne kuru fasulye ve yeşil mercimek yerse n olur?
Bunlarin hepsini zevkle denedim sizler için.. Nmi oolur sabaha kadar bebeniz ikinir birtlatir ama yetmez bida bida bida bida ama hiçbiri yetmez..
ne. Kendi uyuyabilir ne siz..
Çok pis bir deneyim oldu
Ne yiceksek !?&%€€#@
Doktorun Vajinorm dışında ne vermişti canım yapsana bana artık ölcem Ağrıdan bide bu akıntı ne zaman bitecek acaba ?Anacim sen gazli menu disinda takilamion mu yaa bu dedklerni yemem ben sahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?