2015 Şubat Anneleri

Benim moralim bozuluyor anlatmayin de kuzum ya. Sen demezsen kimse seni dusunmez

Canım bizim.kvler ayniymis. Doğduktan sonra geldi iki hafta beynimi yedi. Kendinle ilgili ne desem ancak kendi eski hallerini anlattı sinirlerin zipliyordu. Stresten bi hal oldum. Bebek bazı hastalıklar geçirdi gözümüz acilmiyordu biraz düzeldi neyse keyfimiz yerinde esimle kızınızı seviyorum arkadan bir ses yazık çocuğa yerine koyun diye. Cinnet geçirdim resmen bi bağırdım ne hakla karisirsiniz diye ertesi hun gitti. Umrumda değil kimse çocuğum hakkında yönlendirmez beni valla. Bu arada lohusa gordummu bundan sonra kacarim. 4 yildir hic ses etmemisim ben kvye yeni anladım.

Bu topikteki bütün bebekler nerdeyse 40 haftada veya üzerinde Doğdu kız erkek fark etmiyorsun yani benimde kız ama 41. Haftada Doğdu
anladım canım çok saol cvp için. şimdi benim bebişin muhtemel doğum tarihi 1 haziran gozukuyor normal doğum düşünüyorum. 10 gun gec doğar diyenler bile var doğrumu merak ettim :))

Yani bi daha da dogurursam vaktini soylersem kimseye salagim ben.

Zaten ne stres cektigimi biliyosun bi de "bu kadar bekledin bisey olcak kakasini yicek kordon dolancak allah korusun ama olsun allah bilir gelecegi gunu sen stres yapma" diyosun.

Allahim sen benim gonlume ferahlik ver, sabir ver..

oyy maşallah kızın yerini sevmiş anlaşılan :))) hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bakalım bizim bıdık ne zmn gelecek geçmi erkenmi

Evet cok sevdi yerini :) sende hayirlisiyla kucagina al insallah. Ama tavsiye sana kimseye su gunlerde dogcak deme ne olcagi belli olmuyo insani strese sokuyolar :)

Canim o son gunler cok stresli biliyorum ama stres hormonlarini engeller. Sakin ol du et. Bol bol comelme hareketi yap. Milete de ben direk 6 aylik dogurcam diyordum ben ahaha iyi olurdu uykusu fln duzene girmis olurdu

Ustum basim kusmuk oldu. Saat basi emince kusuyorsun yavrum iste. Ama bekleyemezsin emzik fln da alamazsin miden bulanir ogurursun. Kus bakalim nereye kadar

Canim o son gunler cok stresli biliyorum ama stres hormonlarini engeller. Sakin ol du et. Bol bol comelme hareketi yap. Milete de ben direk 6 aylik dogurcam diyordum ben ahaha iyi olurdu uykusu fln duzene girmis olurdu
Haklisin canim farkindayim stres yapmamam gerektiginin. Her an dua ediyorum, kimsenin telefonuna bakmiyorum artik annem sagolsun cevap veriyo herkese. Yuruyus yapicam simdi kafam dagilir hem biraz. Gercekten bi dahakine erken tarih vermek guzel fikirmis :))

Yine diyorum ama allaha sukurler olsun saglikli, her sey yolunda. Onlar iyi olsun da bu sikintilar cekilir diyosun anne olmak da boyle bisey galiba..

bikaç gündür belime ağrılar girip çıkıyor ama devamı gelmiyor
şimdi de mesela kasıklarımda ağrım var sancı çekmek istiyorum artıkın
benim doktor da normal için bekletiyor , sezo için bi sebep yok gün aşımı dışında
bebek kanalda suyu falan iyi ,
banada en geç pazartesi dedi daha uzamaz artık ne derlerse o olsun

Tatlim ayni sancilar bende de var ama dogm sancisi degil iste. Bana da suyu iyi herseyi iyi dedi. Ben istemiyorum beklemek al ameliyata desem alicak hemen de ben de bu kadar bekledim iyiyse bari normal sansimi deneyeyim diyorum da iste bu strese dayanmak cok zormus :)

Biz de elbet dogurucaz canim ya yeterki saglikla sorunsuz gelsinler. en fazla saliya kadar bekleticek beni de hemen hemen ayni seninle. Yalniz bizimkiler suda cok kalmaktan burus burus dogcaklar sanirim :)

Bazen diyorum acaba SAT i mi yanlis hesapladim ama benim adetim her zaman duzenlidir hep de not alirim. Belki de rahime dusme zamani gec olmustur tarih yanlis hesaplanmistir diyorum. Neyse vardir bi hayir..

hadi gözün aydın canım çok sevindim kurtuldun sen
darısı bizim başımıza , sancın mı başladı yoksa suni falan mı verdiler
müsait olunca bi deyiver : ))
Sağol. Allah razı olsun. Evde önce kanama oldu sonra sancı başladı Dr a gittim 3 cm açılmıştı. Suni sancı verdi öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…