2015 Şubat Anneleri

senle ben bi sakinleşemedik ben yalnızım yalnız oldugum için hergün ağlıyorum yetemiyorum bebeğime diye.
sütüm az ne yesem çoğalmadı hala bi umut bekliyorum çoğalır diye her mama verişimde içim parçalanıyor
hasta olmasın diye kendimi avutuyorum ama elimde değil mamayı yerken bende ağlamaya bşlıyorum
bu halde evde başkasına tahammül edemezdim sanırım kv kendi annen gibi olmaz anne kusur örter kv kusur arar o şimdi senin dört dörtlük olmanı bekliyor hem bebeğe hem eve hemde kocana yetebilmeni bekliyor ama anlamıyor senin şuan ki durumunu gidene kadar sık dişini canım

Gecen mercimek çorbası içtim bayağı süt yaptı ama gaz da yaptı o ayrı mesele :/

bende cok kötüyüm mama verirken içim gidiyor sırf hasta olmasın aç kalmaın diye yapacak başka bişeyimiz yok sarılık tehlikemiz devam ediyor hala

O neymis oyle o kadar sagdigi halde bebegi doyuyormus. Mandira acsin en iyisi. Abartmis hatta kabartmis

bugünde gittim doktora , başka bi doktor varmış ona gittim bakalım ne diyecek diye
o da senin günün geçmemiş 42 den sonra geçmiş sayarız dedi !
neyse usg baktı gayet iyi dedi, hareketlerine dikkat et , heran doğum olabilir dedi
nst de sancı çıktı bu sefer bikaç tane sevindim

Al beni vur sana yani mahvoldum bu kadar acı çekerken Dikiş varken nasıl tekrar ilişki olcak korkar oldum tuvaletimi yaparken acıyo adama nasıl katlanırım bilmem
Oluyor ama zor oluyor 2ayı gecıyor ama sezeryan öyle değil bi tanıdığım 40 çıkmadan 20 li günlerde yaptı ama sağlıklı değil rahîm toparlanmıyor ... Zorlamamak lazım

Benim bebeğim 3 gündür burun tıkanıklığı çekiyor temızliyırum 30 dk sonra yıne gece uyumuyor meme emmıyor ... Göğsünden hırıltı gelıyor korkmaya başlamalıyım ???kendi Dr gidermiyoruz evde tamir var esimin 2 gun iş toplantısı var ...SSK okmeydanına hıdıcem bu gidişle ...

Doktorun Vajinorm dışında ne vermişti canım yapsana bana artık ölcem Ağrıdan bide bu akıntı ne zaman bitecek acaba ?

Kiz yazmistim ya gormedn mi:) batikonla pansuman yapma bir sulu ilac kutulu degil eski usul hazrlanan bi çözeltiydi onunla dikise pansuman yapip sonra vaginorm suruyorum. Antibiyotik once hafifti hematom olunca binlik agumentn verdi arti agrim oldukca gunde iki parol ve buz kompres fyz35

Bosver sallama alinan alinsin muhim mi senden su aşamada

Kizimin yuzunde sivilce gibi seyler var. Artıyor her gecen gun. Sizlerde var mi yada neden olur yasayaniniz varmı

Bizim de oluyor normalmis

Yok arkadaş .. 2. Çocuk hele 3. Çocuk falan hic akil kari değilmiş.. Tevbeler olsun

Oyle valla zor zanaat imis

Y

ya nasil susturcaz peki benmkinn sesi kisiliyo morariyo kiyamiyorm emzzikte almiyo.hangi sehir ve dr cnm sakincasi yoksa?
gazi olduğunda ağlarken mi nasıl susturcaz.benimki de bugun çok kötü oldu ne yaptıysak susmadi hiç böyle görmemiştim rezene damla masaj ama tek sustugu anlar emzigi tuttuğu anlar oldu başta vermeyeyim emzik diyodum ama yook çok iyi vallahà. İzmir tire de doktor canım siz istanbuldasiniz sanirim

Emzik gibisi yok cidden, ben bi veremedim gitti, büyüğünde çok rahat ediyormuşum emzikle meğer

Randevumu aldım 40'ım çıkınca spiral inşş hala çok ürkütücü geliyor içimde öyle bişeyin varlığı ama herkes yapıyor diye avutuyorum kendimi

Evet ben de kullandim
bu aralar sindirim sistemim bir tuhaf muskattan diye dusunuyorum
denemedik sey birakmicaz bu gidisle
biraz buyuseler rahat edicez
Esim bile bu cocugun kakasi bize dert oldu diyor kizim masaj yapiyo kardesinin karnina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…