2015 Şubat Anneleri

Benim ucu kızarık ve ayrık ayrık görünüyo sol göğsümün,belli bi sıkıntı var ciğerime iniyo ağrısı.. Doktora gidicem belki enfeksiyon falan vardır,elime damar gibi bişey geliyo ucuna yakın yerde,diğerinde bişey yok..

Kızlar hastanedeyiz oğlum ameliyat olacak birazdan.dua edin teyzeleri oglusuma

Bizimki sabaha kadsr yarım saat bir saat sürelerle uyudu.
Mahvoldum böyle çok zormuş
Sancı gaz gibi bir şeyi var
Gece mızmız her an uyanacak gibi hoooppp salla,şimdi de 3 saattir sallanıyo zilli,beşiği bıraktığım an gerinmeye başlıyo sanki günlerdir uyumuş gibi :))
Böyle güzel olmasalar insan tahammül edemez yahu,tatlı kızım beniiiiimmm

Teşekkür ederim arkadaşım sizinde antibiyotik ve iğne sonucunda mı oluştu peki
bu sivilceler ??

Vay be.. Nasıl da geçti zaman acısıyla tatlısıyla..

Aah ah aynen bende ağladım oturup bayilacaktim başım döndü artik
Düşecek gibin oluyor insan.
D vitaminin tek damla veriyordum dr dört damla olacak dedi. Dört damla verdim ne olduysa ondan sonra oldu.
Çok uykusu var ama uyuyamıyor bir derdi var yavrunun.
Şimdi fön makinesi sesiyle biraz uyudu

Resimdeki senin bebişin Berin mi?

Tek basina daha iyi olursun. Yolla o kv kp i. Bu gunler geri gelmiyor cektiginle kaliyorsun bos yere

Kizlar sabah nstye girdim ebe sancin cikti dedi. Doktora gosterdim bi daha nstye gonderdi emin olmak icin sanirim. Sabah ishal oldum bi de belime agri giriyo arada ama duzensiz.

Su an ikinci kez nstdeyim bakalim nolcak dua edin kizlar

Dört mü ben üç veriyorum var mı artıran dicem niye her Dr ayrı diyor.

Ben 3 damla veriyorum. Karni iyice tokken ver damlayi. Acken bagirsak calistirir corul gurul oter bagirsaklari

Evet havluyu annm de soylemisti onu yapiyorum.ya benkmkinin aklina emnek dusunce hic bi sekilde sakinlesmiyo.emzigi bi turlu veremiyoeum.alttan ustten birtlatiyo ama yinede bacaklari hep cekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…