Ah kiyamam sana. Gurbet zor ananin evi daha zor. Yalnizlik omur boyu..
Hazir kek al ye meyve suyuyla bu donem de gececek. Dikislerin duzeldi mi. Benim hala karnimin ici aciyor. Kabiz olmusum dikisler geriliyor siskinlikten. Normal dogurabildin cok sanslisin.
Buyuge kizmamaya calisiyorum ama yanimda annem var onun yardimi olmasa ne yaparim bilmem. O da gidecek kv kp gelecek kacip gitsem keske ben.
Esin ekmegi getirdiyse karninu doyirabildin ins. Benim kiz da kucakci oldu. Hele en kotusu uykuya kucakta geciyor kilo aldikca sonumuz ne olacak
Ege'yi yalancı emzikle avutup kahvaltı yapmaya çalışıyorum. aman yarabbim nerede o doğumdan önce aç duramayan ben. neredeyse yemek yemeyi unutuyorum,ne yediğimi bile bilmiyorum artık
yaptığım en doğru şey yalancı emziğe alıştırmak oldu o olmasa yanmışım ben
Benimki de glmedi gormeye. Küs degiliz ama. Annemi cagirip duriyor yanina yalniz duramamis. Takmiyorum napayim.
Dogru karardir seninki ins. Yasli insanlar sonucta. Sonra uzulunuyor birsey olsa.
Bizimki sinir sahibi de gelmesi sizinki neden gelmedi.insa. Torununu görmez mi?
Millet torunlarının gözlerinin içine bakıyor.
Benim iki taraf da umursamıyor.
Amann insan uykusuz olunca da pek ağlamaya meyilli oluyor
Ah o emziği biz de alıştırabilsek. Öğürüyor atıyor ağzından. Bir de emziği her seferinde nasıl temizliyorsunuz?
Emekli olunca sehirde duramadi koye yerlesti. Simdi tam bahar geliyor ya tavuklari civciv cikarmis kecisi doguracakmis. Bahceye bisey yapilacakmis birakip gelemedi.
Ikinci cocuk olunca oldu sanirim biraz. Ilkte herkes toplanmisti
hastanede vermiştim ben direk aldı. inan çok yardımı oluyor keşke alışsa sizinkilerde,ben direk kaynamış su ile yıkıyorum. deterjan vs değdirmiyorum zaten kutusu var emmediği zaman onun içinde o yüzden her verişte sıcak suya tuttuğumda temizleniyor. arada birde kaynatıyorum biberonları kaynatırken
Ben evden çalışıyorum zaten ama aktıf olarak ne zaman dönerim bilmiyorum bakıcam.... bakıcılar 1500 dan kapı acıyor ıkı cocuk var öbürüne anaokulunda 800 de ona 500 de yol parası ... Bilmiyorum valla hayırlısı ortaklık zaten bemımki bi şekilde gıdıyor orasıSen işe ne zaman başlayacaksın? Şimdi kim yapıyor?
Helal olsun valla ne dıyim ... Pişman değilsin umarım aslında dikiş olmasa çok rahat olurduk hemen kalabiliyor inşan... Ama dikişler perişan ediyor kısmet oda... Sen ssvd grubunda paylaştınmı bende motıve olmak için orayı sessizce takıp ettim 2 yıl
Benin kizim 9 yasinda bazen deli ediyor beniYazabilioken tum kredimi kullanayim dedim gozlerinizi zayi etmedim umarim:))
Iki cocuklu grup sizin buyukler de gürültülü mu benm buyuk bi kısamio sesini cocuhu uyandrip duruyor korkutuyor uykusunda sonra da benden zilgiti yiyor. Yanlis yapıyorm onunla ilgilenemiyorum farkindayim vicdan da yapiyorum cok ama bi duzen kurmam lazim evde onun gergnlgi yorgunlugu var bende de cocuga yanstyorum ister istemez nasil basarcaz blmiom iki çocuk zor buyugu zor cocuksa bin kat zor
Bende de var 4,5 yaşinda bi oğlan çok hırpalıyor kardeşini hiç yalnız bırakamıyorum ... Zarar verecek diye aynen bağırıp çağırıyorum ama oluyor işte hakîkatten zor ili çocukYazabilioken tum kredimi kullanayim dedim gozlerinizi zayi etmedim umarim:))
Iki cocuklu grup sizin buyukler de gürültülü mu benm buyuk bi kısamio sesini cocuhu uyandrip duruyor korkutuyor uykusunda sonra da benden zilgiti yiyor. Yanlis yapıyorm onunla ilgilenemiyorum farkindayim vicdan da yapiyorum cok ama bi duzen kurmam lazim evde onun gergnlgi yorgunlugu var bende de cocuga yanstyorum ister istemez nasil basarcaz blmiom iki çocuk zor buyugu zor cocuksa bin kat zor
Sen her gün yürüyordun şimdi yürümüyorsun di mi? Ondan olabilir. Antalya nasıl? Bahar gelmiştir Oralara ne güzel. Bir iki haftaya bebişinle çıkarsınız dışarı.
Doğru karar ... Sende evlat şahibi oldunAynıyım aynı.
Bende kırk uçurmaya gideceğim ama uykusuzluk mahvetmiş durumda.
Babamla altı aydır konuşmuyoruz bebeği görmeye de gelmedi onunla barışmaya gideceğiz
Bilmiyorum doğru karar mı?
Sen her gün yürüyordun şimdi yürümüyorsun di mi? Ondan olabilir. Antalya nasıl? Bahar gelmiştir Oralara ne güzel. Bir iki haftaya bebişinle çıkarsınız dışarı.
Bende 9 Şubat'ta doğurdum şişlik bende de bıraz var ayak bileklerim özellikle ... Bu Arada demır ve vitamıne devam et mutlaka normal değil anlattıklarınEmzirdikten sonraki halim : Ellerde ayakalrda uyuşma, eklem yerlerinde ağrı sızı ,algı düşmesi, inanılmaz bir unutkanlık baktığım saati bile unutuyorum, saçlarda deli dökülme,kaslarda ve sırtta ağrı ,bön bön bakmaya doğru hızla ilerliyorum.Daha 22 günlüğüz ve şunu da sorayım bendeki ödem gitmedi neden acaba vücudum ayaklarım bileklerim şiş hala benim gibi olan var mı atamadı vücut ödemi ?
13 şubatta da ben doğurdum b 12 hep düşüktü hamilelikte iğneyle durdum galiba yine kalmadı vücutta.Demiri hiç bırakmadım ama kalsiyum b 12 takviyesi lazım acilen.Bende 9 Şubat'ta doğurdum şişlik bende de bıraz var ayak bileklerim özellikle ... Bu Arada demır ve vitamıne devam et mutlaka normal değil anlattıkların
Ben verince kusuyo daha başlayamadim dün doktor decavit verdi onu deneycm bugün. Aklında olsun dün ebe söyledi karnına sıcak havlu koy yakmadan tabiDüşecek gibin oluyor insan.
D vitaminin tek damla veriyordum dr dört damla olacak dedi. Dört damla verdim ne olduysa ondan sonra oldu.
Çok uykusu var ama uyuyamıyor bir derdi var yavrunun.
Şimdi fön makinesi sesiyle biraz uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?