Hadi ins guzel haberi verirsib bize bugun.Kizlar sabah nstye girdim ebe sancin cikti dedi. Doktora gosterdim bi daha nstye gonderdi emin olmak icin sanirim. Sabah ishal oldum bi de belime agri giriyo arada ama duzensiz.
Su an ikinci kez nstdeyim bakalim nolcak dua edin kizlar
Tek basina daha iyi olursun. Yolla o kv kp i. Bu gunler geri gelmiyor cektiginle kaliyorsun bos yere
Cnm bebis mi?neyi var?Allah yardimcisi olsun.hersey cok guzel olcak insallahKızlar hastanedeyiz oğlum ameliyat olacak birazdan.dua edin teyzeleri oglusuma
Evet havluyu annm de soylemisti onu yapiyorum.ya benkmkinin aklina emnek dusunce hic bi sekilde sakinlesmiyo.emzigi bi turlu veremiyoeum.alttan ustten birtlatiyo ama yinede bacaklari hep cekiyo
Ben 3 damla veriyorum. Karni iyice tokken ver damlayi. Acken bagirsak calistirir corul gurul oter bagirsaklari
Evet canım ta kendisiResimdeki senin bebişin Berin mi?
Kendi deneyimim. Yanlis bilgi olabilir. Kendim de kullandim ayni damladan bende boyle bir etkisi olduBak bunu bilmiyordum ben damlayı verip öyle doyuruyordum.
Ya hepsi ayni bunlarin benimkilerde mama diyip duruyo yok onunki tasiyommus bilmm ne.duymamiz lazim.kitap fln okusan ne bilim bos seyler roman falan ben oyle yapiyorum dikkatim dagiliyo en azindanBişey değil sonunda kötü biz olucaz. Kötü hatırlayacaklar bizi. Tek istediğim yavrumla huzurlu mutlu olmaktı. Ne yemek umurumda oldu ne temizlik. Gelenler bunları yapmaya çalıştı anlamadılar beni. Halbuki yemek için ve temizlik için zaten parasıyla eleman almışım. Güzel konuşmalarını istedim yanımda olup "bebişle ilgili" konuşalım istedim hayatta Yaşadıkları başlarına gelen kötü olaylarla ilgili değil. Sürekli benim moralim düzgün olmalı dedikçe anlamadılar. Ama sorsan ikisi de benim için gelmiş benim için uğraşmış yorulmuştur.
Kizlar sabah nstye girdim ebe sancin cikti dedi. Doktora gosterdim bi daha nstye gonderdi emin olmak icin sanirim. Sabah ishal oldum bi de belime agri giriyo arada ama duzensiz.
Ya hepsi ayni bunlarin benimkilerde mama diyip duruyo yok onunki tasiyommus bilmm ne.duymamiz lazim.kitap fln okusan ne bilim bos seyler roman falan ben oyle yapiyorum dikkatim dagiliyo en azindan
bir cesit hadi sen iyisin biz neler cektik deme sekli olabilir. Teselli veriyor guya. Ben susturuyorum canim oyle konusanlari. Kv daha gelmedi. Gelince sinir olurum kesin ama yerine gore lafi soyluyorum yoksa tepene cikiyor insanlar.Bişey değil sonunda kötü biz olucaz. Kötü hatırlayacaklar bizi. Tek istediğim yavrumla huzurlu mutlu olmaktı. Ne yemek umurumda oldu ne temizlik. Gelenler bunları yapmaya çalıştı anlamadılar beni. Halbuki yemek için ve temizlik için zaten parasıyla eleman almışım. Güzel konuşmalarını istedim yanımda olup "bebişle ilgili" konuşalım istedim hayatta Yaşadıkları başlarına gelen kötü olaylarla ilgili değil. Sürekli benim moralim düzgün olmalı dedikçe anlamadılar. Ama sorsan ikisi de benim için gelmiş benim için uğraşmış yorulmuştur.
Beni o da strese sokuyo bu ara.ordaki programi buyukler ve yorgunluk sebebi ile uygulayamadikca uyuz oluyorum kendimeEn iyisi o galiba. Bebek bakımında mucize Çözümler kitabım vardı onu okuyayım.
Kizlar sabah nstye girdim ebe sancin cikti dedi. Doktora gosterdim bi daha nstye gonderdi emin olmak icin sanirim. Sabah ishal oldum bi de belime agri giriyo arada ama duzensiz.
Dört mü ben üç veriyorum var mı artıran dicem niye her Dr ayrı diyor.
bir cesit hadi sen iyisin biz neler cektik deme sekli olabilir. Teselli veriyor guya. Ben susturuyorum canim oyle konusanlari. Kv daha gelmedi. Gelince sinir olurum kesin ama yerine gore lafi soyluyorum yoksa tepene cikiyor insanlar.
Sen de gecip giden gunlere takilma. Bugun icin yapabilecegin birsey varsa yap. Bebeginle takil foto cekoglum cektirmiyor bize :)
Normal doğuranlar kimler
Bizimki sabaha kadsr yarım saat bir saat sürelerle uyudu.
Mahvoldum böyle çok zormuş
Sancı gaz gibi bir şeyi var
Kızlar hastanedeyiz oğlum ameliyat olacak birazdan.dua edin teyzeleri oglusuma
Bir süre uzak kaldım konuşulmuştur belki de kv marul süt arttırır dedi dün akşam salata yapmıştı havuçla işe yaradı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?