2015 Şubat Anneleri

Biz de ayaktayiz emzir gaz çıkar alt değiş basa sar döngüsü ve feci şekilde midem bulanıyor geceki kaynar dus fena çarptı hala kendme gelemedim kız emerken bayilcak gibi hissettim bi ara adam da horlasin anca yerine yatti bu gece yatmasa daha iyiymis kalk bi gsz cikar dimi yaaa

Seninki kucukmus o da ana kuzusu daha rabbim yardm etsn zor valla

Zeytinyağı var da acaba pişik olunca da sürülür mü ki?

Pisikten sonrasna iyi gelmio zeytnyagi oncesi icin iyi diye biliyotum cnm. Bugday nisastasini suyla camur gibi macun haline getirp sür popoda kurusyn silme oyle pudra gibi olup iyi gelio

Benmki de aynısı

Daha kırkı çıkmamış bebek niye uyumaz?!!
Karnı tok, altı temiz, gazı çıkarılmış, sancısı yok, gündüz sadece 4 saat uyumuş. Bu bebek niye uyumaz arkadaş!!!
Allahım sabır ver yarabbim!!!

kimbilir nedr derdi anltaamio ki garibanlar

Kizim sürekli memede kalmak istiyor biraksam 2 3 saat kalir.bu kadar emmeye rağmen günde 3 defa kakali bez aliyorum ve sari yeşil oluyor kakasi.acaba doymuyoda ondanmi kaliyo gogsumde.

Açıkta mı bekletecem altını kapatacak mıyım?

Daha kırkı çıkmamış bebek niye uyumaz?!!
Karnı tok, altı temiz, gazı çıkarılmış, sancısı yok, gündüz sadece 4 saat uyumuş. Bu bebek niye uyumaz arkadaş!!!
Allahım sabır ver yarabbim!!!

Bence gazı tamamen çıkmamış

Tecrübeli annelere soruyorum, bebeğimin reflekslerine taktım. 2 ay 10 günlük göz kontağı çok kurmuyor. Bazen Gülüyor, oyuncağı kafasıyla ve Gözüyle güzel takip ediyor, genelde huzursuz bir çocuk, dün gece uyurken eşim birden uyandırdı bak beni nasıl güzel takip ediyor diye. Hızlı bir şekilde takip ediyordu eşimi, ama göz kontağı pek yok nadiren emzirirken gözümün içine bakıyor sizce bunlar normal mi.

Bence gazı tamamen çıkmamış
Huzursuz değil ki. Gözlerini ayırmış bana bakıyo yatağına koyunca basıyo yaygarayı. Sonra yine meme gaz çıkar bilmem ne. Offf ben bu işi yapamayacam galiba

Günaydın kizlar. Tum geceyi ayakta gecirdik Mama olarak aptamil premature ozel diyet kullaniyorduk bulundugumuz ilcede bulamadik aptamil 1 aldik gazdan tum gece uyumadi kizim bir mememi veriyorum sut yok tabi bir yalanci emzik veriyoruz aglamasin diye bir biberonla mama aliyorderken kafasi karma karisikoldukizimin hangi memeyi nasıl emecegini sasirdi yavrum

Kontak kurma zamanı gelmiş ama daha geçmemiş.evhamlanma.artik yavaş yavaş arttırır arasıra bakyorsa

Günaydın ne kadar bize gunaydinsa artık vallahi atlar gibi ayakta uyuyorum bakıyorum bazen gözüm açık bü sefer balık gibi uyuyorum. Bebeğim hep koynunda kalmak orada uyumak istiyo yatağına koyuyorum uyanıyor nasıl halledicdm bu işi. Bu arada bizde pisik olduk ebemiz bi krem önerdi 1gunde etki etmeye başladı şimdi nerdeyse geçti markası weleda turkiyede vardır inşallah çok memnun kaldim

Kontak kurma zamanı gelmiş ama daha geçmemiş.evhamlanma.artik yavaş yavaş arttırır arasıra bakyorsa
Erken Doğduğu için telaslıyım, Arkadaşımın bebeği bizden 5 gün önce Doğdu gülücükler saçıyormus ve gözünün içine bakıyormuş bizde henüz o kadar yok. Geç olacak heralde, ne bileyim bu nette iyice psikolojisini bozuyor insanın yok Otistik vs.. Çıkıyor bu gece rahat uyuyamadım o yüzden

Kizim sürekli memede kalmak istiyor biraksam 2 3 saat kalir.bu kadar emmeye rağmen günde 3 defa kakali bez aliyorum ve sari yeşil oluyor kakasi.acaba doymuyoda ondanmi kaliyo gogsumde.
Yeşil kaka çok emdiğinin göstergesi diyorlar, bendede çok oluyordu.

Aklınız varsa annelütfenden ürün almayın, pişman oldum 3 günde gelecek ürün 12 gün oldu daha gelmedi.

Huzursuz değil ki. Gözlerini ayırmış bana bakıyo yatağına koyunca basıyo yaygarayı. Sonra yine meme gaz çıkar bilmem ne. Offf ben bu işi yapamayacam galiba

Bazen Ayağımda sallıyorum uykuya dalamadığı zamanlar.

Biri sudokrem iyi falan diyordu iki gündür sudokrem sürüyorum bakayım weleda eczanede varsa isteyeyim.

Aptamil prematili dr 4 kiloya kadar kullanin demisti. Eczaneler depoyu arayip hmn getiriyorlardi. Kucuk bir yerdeysen belki dedigin gibi problem yasadin.

Benim kizim grip oldu minicigim dedigin gibi genzi hırıltılı bende serum fizyolojik damlatip aspiratorle cekiyorum damladan sonra 2 dakika kadar bekle yumusatsin bide 1 damla ise yaramiyor tuzlu su 4-5damla damlat korkma sonrada cek varsa geliyo zaten hava kurulugunda oluyomus onun icinde buhar uygula odasina

Biri sudokrem iyi falan diyordu iki gündür sudokrem sürüyorum bakayım weleda eczanede varsa isteyeyim.
sudo krem de çok iyi ben kendime yüzüme bile sürüyorum yüzüm kuru hassas yatistiriyo . Ama bu pisık kremi 2 güne yatıştırdı ilk fark ettiğimde sildigim Aman çok agliyodu bu kremi sürdüm ertesi günü ağlamadi umarım vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…