Gelişimin ilkelerinden biridir: Gelişimde bireysel farklılıklar vardır.Erken Doğduğu için telaslıyım, Arkadaşımın bebeği bizden 5 gün önce Doğdu gülücükler saçıyormus ve gözünün içine bakıyormuş bizde henüz o kadar yok. Geç olacak heralde, ne bileyim bu nette iyice psikolojisini bozuyor insanın yok Otistik vs.. Çıkıyor bu gece rahat uyuyamadım o yüzden
Bi arkadasin kizi 36+3 te dogmustu.dr sen onu 1 ay geriden takip etceksin demisti.bi sor dr a bence oyledirErken Doğduğu için telaslıyım, Arkadaşımın bebeği bizden 5 gün önce Doğdu gülücükler saçıyormus ve gözünün içine bakıyormuş bizde henüz o kadar yok. Geç olacak heralde, ne bileyim bu nette iyice psikolojisini bozuyor insanın yok Otistik vs.. Çıkıyor bu gece rahat uyuyamadım o yüzden
Aksam elindeki oyuncakla bebegin kafasina vurdu oglum. Bebek nasil agladi sakinlessin diye emzirdim memeyi birakip ic cekip agladi. Ben agladim. Oglum tedirgin oldu. Napacagiz biz. Herkes normal diyor ama buyuk uzuluyor bi yandan. Kucigu koruyamadim diye ben uzuldum bir yandan.Biraz önce oğlum küçük bebeğimin yanağını ısırdı ... Nasılda ağladı miniğim ayy napıcam ben bu buyuk sıpayı
Dogrudur, nette de genelde öyle yazıyor, benim 35+1 de geldi bebeğim, doktoruma sordum 3. Aydan sonra reflekslerini takip et dedi,Bi arkadasin kizi 36+3 te dogmustu.dr sen onu 1 ay geriden takip etceksin demisti.bi sor dr a bence oyledir
Dun eczaneker kapaliydi nobetcidede yokmys bugun oglene gelliyor mama sutum gelsin diye dualar ediyorum zar zor iki gogsumden 30ml sut anca ciktida oglene kdr onunla idare edeck artik diger mama cok agir geldi surekli agliyor uyuyamiyorAptamil prematili dr 4 kiloya kadar kullanin demisti. Eczaneler depoyu arayip hmn getiriyorlardi. Kucuk bir yerdeysen belki dedigin gibi problem yasadin.
Bizimde oyle oldu canim iki sefer hemdeYa bu sagkik ocaklarinin Allah cezasini vermesin e mi cok sinirliyimistanbulda ikinci topuk kanini vermistik canina okuya okuya bidolu kanini akittilardi yavrumun topugundan simdi labaratuar okuyamams da bilmem ne gidin orda tekrar numune verin hemen diyolar su sebiliydi sNki el kadar bebe niye yok yere canini yakip aglatiyonuz yavrumu yaa
Onun yerine ben uyuyacam artik, yeter yaaaDaha kırkı çıkmamış bebek niye uyumaz?!!
Karnı tok, altı temiz, gazı çıkarılmış, sancısı yok, gündüz sadece 4 saat uyumuş. Bu bebek niye uyumaz arkadaş!!!
Allahım sabır ver yarabbim!!!
Benimki uyanip aliyor bebegi gazini cikarayim diye sonra sinirlenmis neymis penye kundak kadar sacma bisey yokmus kayiyormus tutamiyirmus. Bir de beyimizin sinirini cektik. SacmalikBiz de ayaktayiz emzir gaz çıkar alt değiş basa sar döngüsü ve feci şekilde midem bulanıyor geceki kaynar dus fena çarptı hala kendme gelemedimkız emerken bayilcak gibi hissettim bi ara adam da horlasin anca yerine yatti bu gece yatmasa daha iyiymis kalk bi gsz cikar dimi yaaa
Bepanthol al sür ikigünde biterAçıkta mı bekletecem altını kapatacak mıyım?
Uykusu yokmus anlasilan. Konusalim istiyor beninki oyle yatirrsan agliyor kucaga alirsan etrafa bakiniyor. Sosyallik istiyorlar sanirimHuzursuz değil ki. Gözlerini ayırmış bana bakıyo yatağına koyunca basıyo yaygarayı. Sonra yine meme gaz çıkar bilmem ne. Offf ben bu işi yapamayacam galiba
Buhar makinası hep açıkSıcaktan kuru havadan oluyormuş odayı nemlendir.
seninle aynı hisler içerisindeyimHuzursuz değil ki. Gözlerini ayırmış bana bakıyo yatağına koyunca basıyo yaygarayı. Sonra yine meme gaz çıkar bilmem ne. Offf ben bu işi yapamayacam galiba
Dogrudur, nette de genelde öyle yazıyor, benim 35+1 de geldi bebeğim, doktoruma sordum 3. Aydan sonra reflekslerini takip et dedi,
Benim kizimda 35+5 de geldi hic doktorum oyle bisey demedi. Kac gunluk oldu bebeginDogrudur, nette de genelde öyle yazıyor, benim 35+1 de geldi bebeğim, doktoruma sordum 3. Aydan sonra reflekslerini takip et dedi,
2 ay 10 günlük sizde refleksler nasılBenim kizimda 35+5 de geldi hic doktorum oyle bisey demedi. Kac gunluk oldu bebegin
Sutun az da olsa bebegi bolca emzirmeye calis. Bebek cektikce sut artiyormus. Kiyamam bebisine doyar insDun eczaneker kapaliydi nobetcidede yokmys bugun oglene gelliyor mama sutum gelsin diye dualar ediyorum zar zor iki gogsumden 30ml sut anca ciktida oglene kdr onunla idare edeck artik diger mama cok agir geldi surekli agliyor uyuyamiyor
seninle aynı hisler içerisindeyim
Aynen büyüklerde mahrum oluyor bizden bende çok üzülüyorum sanırım care zamanAksam elindeki oyuncakla bebegin kafasina vurdu oglum. Bebek nasil agladi sakinlessin diye emzirdim memeyi birakip ic cekip agladi. Ben agladim. Oglum tedirgin oldu. Napacagiz biz. Herkes normal diyor ama buyuk uzuluyor bi yandan. Kucigu koruyamadim diye ben uzuldum bir yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?