2015 Şubat Anneleri

Gelişimin ilkelerinden biridir: Gelişimde bireysel farklılıklar vardır.
Bebeğini asla başka bebeklerle kıyaslama,diş çıkarmak gibi düşün bunu da.. Her bebek bir değil

Bi arkadasin kizi 36+3 te dogmustu.dr sen onu 1 ay geriden takip etceksin demisti.bi sor dr a bence oyledir

Ya bu sagkik ocaklarinin Allah cezasini vermesin e mi cok sinirliyim istanbulda ikinci topuk kanini vermistik canina okuya okuya bidolu kanini akittilardi yavrumun topugundan simdi labaratuar okuyamams da bilmem ne gidin orda tekrar numune verin hemen diyolar su sebiliydi sNki el kadar bebe niye yok yere canini yakip aglatiyonuz yavrumu yaa

Litchi canm nişasta sürünce bi iki dkda kuruyor hemen uzun uzuj acik tutman gerekmio popoyu kuruyu pudra tabakasi haline gelince oylece kapa bezini her alt almada yap faydasi cabuk görülüyor allahin izniyle

Biraz önce oğlum küçük bebeğimin yanağını ısırdı ... Nasılda ağladı miniğim ayy napıcam ben bu buyuk sıpayı
Aksam elindeki oyuncakla bebegin kafasina vurdu oglum. Bebek nasil agladi sakinlessin diye emzirdim memeyi birakip ic cekip agladi. Ben agladim. Oglum tedirgin oldu. Napacagiz biz. Herkes normal diyor ama buyuk uzuluyor bi yandan. Kucigu koruyamadim diye ben uzuldum bir yandan.

Bi arkadasin kizi 36+3 te dogmustu.dr sen onu 1 ay geriden takip etceksin demisti.bi sor dr a bence oyledir
Dogrudur, nette de genelde öyle yazıyor, benim 35+1 de geldi bebeğim, doktoruma sordum 3. Aydan sonra reflekslerini takip et dedi,

Aptamil prematili dr 4 kiloya kadar kullanin demisti. Eczaneler depoyu arayip hmn getiriyorlardi. Kucuk bir yerdeysen belki dedigin gibi problem yasadin.
Dun eczaneker kapaliydi nobetcidede yokmys bugun oglene gelliyor mama sutum gelsin diye dualar ediyorum zar zor iki gogsumden 30ml sut anca ciktida oglene kdr onunla idare edeck artik diger mama cok agir geldi surekli agliyor uyuyamiyor

Bizimde oyle oldu canim iki sefer hemde isini dogru yapan yokki

Daha kırkı çıkmamış bebek niye uyumaz?!!
Karnı tok, altı temiz, gazı çıkarılmış, sancısı yok, gündüz sadece 4 saat uyumuş. Bu bebek niye uyumaz arkadaş!!!
Allahım sabır ver yarabbim!!!
Onun yerine ben uyuyacam artik, yeter yaaa

Benimki uyanip aliyor bebegi gazini cikarayim diye sonra sinirlenmis neymis penye kundak kadar sacma bisey yokmus kayiyormus tutamiyirmus. Bir de beyimizin sinirini cektik. Sacmalik

Huzursuz değil ki. Gözlerini ayırmış bana bakıyo yatağına koyunca basıyo yaygarayı. Sonra yine meme gaz çıkar bilmem ne. Offf ben bu işi yapamayacam galiba
Uykusu yokmus anlasilan. Konusalim istiyor beninki oyle yatirrsan agliyor kucaga alirsan etrafa bakiniyor. Sosyallik istiyorlar sanirim

Bizim bugün 40mız çıkıyor banyomuzu ettik sonunda lohusalıktan kurtuldum..ayyy lohusa neymiş böyle yaaa sen lohusasın şunu yapma bunu yeme lohusa tek uyumaz kara kara şeyler ruyanda görürsün evde yalnız kalma korkuturlar artık bunlardan bıkmıştım evde yalnız da kaldım uyudumda hiçbişey olmadı bu insanları anlamak zor..cumaya mevlut okutcaz oda bitince yeter artık bn bakarım çocuguma diycem..gelen gidenim hiç eksik olmadı sağ olsunlar geldiler ama çok yorucu geçti 40 gün bitti ev her gün doluydu oğlumla çok zorlandık ama şukur bitti..şu mevlutte Bi okunursa eski halime dönmek istiyorum..aramadan geliyorlar müsait olmuyosun dağnık oluyorsun düşünmüyorlar hiç dun akşam çıldıracaktım artık neyse ki oğlumla güzel anlaşıyoruz..yorgunluktan süt bile azaldı artık kendime bakcam..

Dogrudur, nette de genelde öyle yazıyor, benim 35+1 de geldi bebeğim, doktoruma sordum 3. Aydan sonra reflekslerini takip et dedi,
Benim kizimda 35+5 de geldi hic doktorum oyle bisey demedi. Kac gunluk oldu bebegin

Dun eczaneker kapaliydi nobetcidede yokmys bugun oglene gelliyor mama sutum gelsin diye dualar ediyorum zar zor iki gogsumden 30ml sut anca ciktida oglene kdr onunla idare edeck artik diger mama cok agir geldi surekli agliyor uyuyamiyor
Sutun az da olsa bebegi bolca emzirmeye calis. Bebek cektikce sut artiyormus. Kiyamam bebisine doyar ins

Aynen büyüklerde mahrum oluyor bizden bende çok üzülüyorum sanırım care zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…